Bildirim
SAATLER (1321. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sicknessss
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Linkteki saat ve fiyatı hak neler dersiniz?
460 TL
http://www.sanalpazar.com/Orjinal-Tissot-T17.2.486.33-Erkek-Kol-Saati__isp2037092
Orijinal değil bu. Dolayısı ile fiyatını hak etmiyor. Zaten ilanın altında orijinal kutusunda gönderilecektir diye bir kelime oyunu var. ÜÇRETSİZ ayrı bir yazım hatası. Aldanmayın bu ilana.
Orjinali ve fiyat indirimli
http://www.saatcell.com/tissot-erkek-saat/8318-t17248633.html
-
-
Sayın burbank.Mesajımla sadece siz ilgilenmişsiniz teşekkür ederim.Bilgiler çok yararlı oldu.Seikoyu tabiki düşünüyorum bundan emin olun ama maalesef çok pahalılar :( Ben yukarda belirttiğim modeli hem estetik hemde fiyat açısından uygun bulduğum için özellikle sorguluyorum (165TL ye buldum).Eğer bu fiyata aynı estetik ve işlevde bir seiko varsa ve belirtirseniz seve seve araştırırımquote:
Orijinalden alıntı: burbank
quote:
Orijinalden alıntı: Demiurgos
Arkadaşlar herkese merhaba.Linkini verdiğim (http://www.loruswatches.com/Products/Show/Collection/Sports/ )saati çok beğendim.Açılan sayfadaki ilk saat RT311AX9 modeli.Tam benim aradığım gibi ve fiyatıda çok iyi.Bu saat nasıldır arkadaşlar.Hiç kullanan var mı?Lorusların seiko ürünü olduklarını duydum.Bu konuda ve bu saat hakkıbda bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Seiko'nun 3 alt markası var.
Pulsar
Alba
Lorus
Lorus kalite olarak en altta yer alıyor olsa da Seiko mekanizmaları kullanılıyor sonuçta ve sizi üzeceğini sanmıyorum. Ama bulabilirseniz Pulsar'ı daha çok öneririm. Hatta bazı modellerinde Orient'in power reserve göstergeli mekanizmalarından da kullanıyorlar. Orient'de kronograf otomatik modellerinde seiko mekanizmaları kullanıyor.
Eh onlarda büyük bir Japon ailesi sonuçta. Birbirlerine kriz zamanlarında destek de veriyorlar. Aile içinde olur öyle şeyler
Gerçi sizin beğendiğiniz model quartz. Quartz'larda Seiko ve Lorus arasında fazla fiyat farkı yok. Seiko neden düşünmüyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: swat882
@polish
ne gibi dostum?
Plastik olduklarından dolayı zamanla deforme olma, ses yapma gibi sorunlara neden olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 25 Kasım 2011; 12:46:53 > -
bende linkteki saati aldım haftaya gelecek gerçi nasıl beğendinizmi ,,bu arada saat uçak kadranından esinlenmiş ,,havalimanında çalıştığım için düşünmeden sipaiş verdim fiyat 3 taksit 100 lira yorumları alalım beylerquote:
Saat çok güzel hayırlı olsun
Hangi model ?
Fiyat TL ?
Link ?
Ben sitede göremedim
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-levis-lte0802-sifir-urun-tak-ve-kullan-57884160/detay/
-
quote:
quote:
@polish
ne gibi dostum?
Plastik olduklarından dolayı zamanla deforme olma, ses yapma gibi sorunlara neden olabilir.
evet dostum arada çok fiyat farkı var...bende dedim normalde çelik kordon fiyatı ne dedim bunun orjinali...adam 150 tl civarı birşey dedi... dedim o nasıl saçma iş öyle adamda; vallaha adamda bize gelişi bu fiyattan dedi.....
tam saat beğendik güzel birisinde çelik kordon fiyatı fazla diğerinde plastik materyal var
hay böyle şansımın içinebakalım...iddaa filan oynayım bu hafta tutarsa çekeceğim bir tane o siyah plastik çelik kordonludan
-
quote:
Orijinalden alıntı: barisx3
bende linkteki saati aldım haftaya gelecek gerçi nasıl beğendinizmi ,,bu arada saat uçak kadranından esinlenmiş ,,havalimanında çalıştığım için düşünmeden sipaiş verdim fiyat 3 taksit 100 lira yorumları alalım beyler
https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-levis-lte0802-sifir-urun-tak-ve-kullan-57884160/detay/
Hayırlı olsun. Welder modellerinden esinlenmişler. Neticede moda markası ama fiyatı çok değilmiş.
Ancak uçaktan pek bir esinlenme göremedim. Ben size gerçek bir uçak dış dizayn ve kokpitinden, aynı zamanda aprondan esinlenilmiş bir Orient retro-future (plane) modeli göstereyim. Havaalanında çalışsam ben bunu alırdım;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 25 Kasım 2011; 14:58:41 >
-
bu orient cidden çok iyi yaaaaaaaquote:
Orijinalden alıntı: burbankquote:
Orijinalden alıntı: barisx3
bende linkteki saati aldım haftaya gelecek gerçi nasıl beğendinizmi ,,bu arada saat uçak kadranından esinlenmiş ,,havalimanında çalıştığım için düşünmeden sipaiş verdim fiyat 3 taksit 100 lira yorumları alalım beyler
https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-levis-lte0802-sifir-urun-tak-ve-kullan-57884160/detay/
Hayırlı olsun. Welder modellerinden esinlenmişler. Neticede moda markası ama fiyatı çok değilmiş.
Ancak uçaktan pek bir esinlenme göremedim. Ben size gerçek bir uçak dış dizayn ve kokpitinden, aynı zamanda aprondan esinlenilmiş bir Orient retro-future (plane) modeli göstereyim. Havaalanında çalışsam ben bunu alırdım;
Alıntıları Göster
-
burbankquote:
bu orient cidden çok iyi yaaaaaaa
Alıntıları Göster
levis saatin tarih göstergesi uçak kokpitindeki göstergeleri andırıyor ..saati beğenmene sevindim -
quote:
Orijinalden alıntı: Demiurgos
Seikoyu tabiki düşünüyorum bundan emin olun ama maalesef çok pahalılar :( Ben yukarda belirttiğim modeli hem estetik hemde fiyat açısından uygun bulduğum için özellikle sorguluyorum (165TL ye buldum).Eğer bu fiyata aynı estetik ve işlevde bir seiko varsa ve belirtirseniz seve seve araştırırım
Rica ederim.
Seiko elbette aynı fiyat skalasında olmaz ama mesela aşağıdaki linkte olduğu gibi 250 tl seviyesine güzel pilli kronografları var. Değerlendirilebilir. Ama çok beğendiyseniz Lorus da kötü değildir. Alınabilir.
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snn209-big-oyster-chrono-ucretsiz-kargo-46801454
-
Bu saat hakkında detaylı bilgisi olan var mı? Otomatik mi? Gece nasıl görünüyor? Boyutu nedir? Kaç ATM? vb. Googleda baktım ama malesef bulamadım. Teşekkürler şimdiden.quote:
bu orient cidden çok iyi yaaaaaaa
Alıntıları Göster
http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790103-orient-sund2002b.html
Orient SUND2002B
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 25 Kasım 2011; 15:05:38 >
-
quote:
selam dostlar tekrardan dün kızılay ulus şöyle bir dolaştım....aldığım en son fiyatları yazıyorum ki bunlar sahte olma olasılığı sıfır zaten çünkü aslan saatin bayisi....altunbaş kuyumculuk ulus
orient racing deri kordonlu saat==son fiyat 475 tl
orient racing çelik kordonlu=====675 tl
oradaki deri kayışlı olanı alıcaktım sonra katalogdan başka bir saat gözüme çarptı... o da şu idi
saate tek kelime ile aşık oldum...ama fiyatı 675 tl dedi...sonra düşündüm ki çok para....saat alma işini biraz rafa kaldıracağım sanırım
dostum çelik kordon dediğin resimdeki saat mi? cft0006w modeli gözüne çarptımı kardeşim şiddetle arıyorum o modeli..
-
quote:
Orijinalden alıntı: lebronn
quote:
selam dostlar tekrardan dün kızılay ulus şöyle bir dolaştım....aldığım en son fiyatları yazıyorum ki bunlar sahte olma olasılığı sıfır zaten çünkü aslan saatin bayisi....altunbaş kuyumculuk ulus
oradaki deri kayışlı olanı alıcaktım sonra katalogdan başka bir saat gözüme çarptı... o da şu idi
saate tek kelime ile aşık oldum...ama fiyatı 675 tl dedi...sonra düşündüm ki çok para....saat alma işini biraz rafa kaldıracağım sanırım
dostum çelik kordon dediğin resimdeki saat mi? cft0006w modeli gözüne çarptımı kardeşim şiddetle arıyorum o modeli..
dostum 2 resimdeki saatlerinde çelik kordonlusu var ve fiyatlar 675 tl fiyat aldım
-
quote:
quote:
quote:
dostum 2 resimdeki saatlerinde çelik kordonlusu var ve fiyatlar 675 tl fiyat aldım
adresi alabilirmym kardeşim bgn ulustayım maçtan önce bakayım bi
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şehit Teğmen Kalmaz Cad. (Posta Cad) No:42/A ulus
-
burbank hocam sen saatlerden gerçekten anlıyorsunquote:
Orijinalden alıntı: lebronnquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
evet welder modeline çok benziyor .. orient önermişsin çokta güzel ama 700 dolar :)
-
Millet kolay gelsin hepinize. Sizin gibi bu işin erbabı olmayı çok isterdim saatleri çok seviyorum fakat bu aralar saat alacağım kendime fakat tarzımı yakalayamadım, yakalasam da fiyatlar çok lüks. En başta 250 TL max demiştim kendime fakat şimdi 12 taksit halinde 400 e de çıkar, 500'e de. Maksat ben mutlu olayım yıllarca kullanayım saatimi.quote:
Orijinalden alıntı: FletneR_
Ben bunu aldım.Welder saatler çok hoşuma gidiyordu zaten.Fiyatı gayet uygun geldi.Eğer bu ve diğer içerisi kırmızı olan saatin görsellerini yanlış koymadıysalar.
Alıntıları Göster
Şimdi, aradığım model sadelikten uzak, şık ve kaliteli olmalı. Baktıkça bakmalı, çerçevesi biraz geniş olmalı. Gösterişi severim koç burcuyum ondandır belki. Elegans bir saat, genç işi varsa böyle bir model, araştırırım bulurum mutlaka. Önemli olan hedefi belirlemek. Siz bana fikir sunun, yardımcı olmak istiyorsanız ben beğenerek seçimimi daraltırım, güzel bir saatim olur bundan sonra. Fiyat çok kısıtlı sizin için, forumdaki resimlere, diyaloglara bakılırsa. Ama öğrenciyim, bir yolunu bulalım şu işin. Farklı ve göz alan genç işi model arıyorum. Casio edifice desem değil. Daha şık ve farklı. kolay gelsin.
-
Bu saatte bayıldım
TR de satan var mı bunu 500 altındaysa alabilirim.
Bir de bu linkteki saatlerin fiyatı uygun geldi
Bunlar orijinal midir?
230 TL ye metal kasa ve bilezikli seikolar var
http://arama.gittigidiyor.com/_W0QQstcZZvizyonsaatQQsyfZZ5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Kasım 2011; 17:56:04 >
-
quote:
Rica ederim.
Seiko elbette aynı fiyat skalasında olmaz ama mesela aşağıdaki linkte olduğu gibi 250 tl seviyesine güzel pilli kronografları var. Değerlendirilebilir. Ama çok beğendiyseniz Lorus da kötü değildir. Alınabilir.
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snn209-big-oyster-chrono-ucretsiz-kargo-46801454
edit : @ tiske yanlış rotadan dogru rotaya girdin tebrikler ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 25 Kasım 2011; 17:49:33 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X