Şimdi Ara

SAATLER (1319. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bayguru

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan83

Arkadaşlar seiko'nun atlas metal gun modeli çok süpermiş.
    Türkiye de satın alabileceğim bir yer var mıdır?
    Tavsiye eder misiniz?

Tavsiye ederim. @ Bytepire'a bir sor forumdan belki getirebilir. Gitti gidiyor'a da bakabilirsin bazen düşüyor. Bunun dışında mağazalarda zor.

http://forum.donanimhaber.com/m_54145873/tm.htm
    böyle bir ilana rasgeldim forumda bilginize..

Fiyat çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

Orisin 2824'den SW-200'e geçtiği ilk zamanlarda almış saati. ve içinde 2824 bazlı kalibre var diye alıyor. biryerlerde, orisin SW-200 kullanmaya başladığını okuyunca, saati açıyor ve SW-200 bazlı görünce bayiye geri götürüyor. 2824 diye sattınız SW-200 çıktı, diyor parasını geri alıyor. Oysa SW-200 ile 2824 teknik olarak birebir aynı.

Ben Sellita'nın ETA'ya göre daha kalitesiz ve randımansız olduğu yönünde yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Bu nedenle ben de Sellita'ya pek sıcak bakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

quote:

quote:

Tavsiye eder misiniz?

Tavsiye ederim. @ Bytepire'a bir sor forumdan belki getirebilir. Gitti gidiyor'a da bakabilirsin bazen düşüyor. Bunun dışında mağazalarda zor.

Fiyat çok fazla.

Evet fiyatı çok yüksekmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManJaQ_Blade
    Abi saate bittim yaa markafoniye fln gelmez mi bidaha acaba ellerinde fln kalmıştır
    Skeleton dediğin nasıl oluyor buna benziyor mu?

Racing Skeleton;

SAATLER
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tavsiye eder misiniz?

Fiyat çok fazla.

Bu arada, satıcı güvenilir değildir demek anlamına gelmemek üzere, satıcının ilanda hala satılık bir sahte saati var ve saatin gerçek olduğunu iddia ediyor. Ben olsam bir kere daha düşünürdüm.

• quote:

quote:

Orisin 2824'den SW-200'e geçtiği ilk zamanlarda almış saati. ve içinde 2824 bazlı kalibre var diye alıyor. biryerlerde, orisin SW-200 kullanmaya başladığını okuyunca, saati açıyor ve SW-200 bazlı görünce bayiye geri götürüyor. 2824 diye sattınız SW-200 çıktı, diyor parasını geri alıyor. Oysa SW-200 ile 2824 teknik olarak birebir aynı.

Ben Sellita'nın ETA'ya göre daha kalitesiz ve randımansız olduğu yönünde yorumlar okuduğumu hatırlıyorum. Bu nedenle ben de Sellita'ya pek sıcak bakmıyorum.

Oris kalibreleri bildiğim kadarıyla ham kullanmıyor, bazı modifikasyolar yapıyor.

Eğer SW 200 ve diğer Sellita kalibrelerinin bazı eksikleri varsa bu modifikasyon esnasında eksikler mutlaka tamamlanıyordur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

quote:

Oris kalibreleri bildiğim kadarıyla ham kullanmıyor, bazı modifikasyolar yapıyor.

Eğer SW 200 ve diğer Sellita kalibrelerinin bazı eksikleri varsa bu modifikasyon esnasında eksikler mutlaka tamamlanıyordur diye düşünüyorum.

Haklısın ben Oris'le ilgili söylemedim aslında bunu. Oris zaten kendi kalibresi haline getirecek kadar modifikasyon yapıyor ve yanılmıyorsam elaborated veya top-grade seviyesine getiriyor kullandığı mekanizmaları. Biraz da yaptığım alıntıdan öyle anlaşılmış sanırım. Ama Oris'in de Sellita kullanmasını yadırgamadım değil.

Ama Sellita mekanizmaları başka markaların modellerinde de modifiyesiz kullanılıyor, genel anlamda ETA'nın kalitesini tutturamadığını çeşitli yerli ve yabancı kaynaklarda okuduğumu hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 24 Kasım 2011; 14:23:41 >

• Doğrudur, o konuda bilgi sahibi değilim.

Söz konusu iki kalibre arasında benim tercihimi belirleyen en önemli etken fiyat olacaktır.
  • @ burbank

teşekkürler :)

racing skeleton neden benide etkisi altına almayı başladı büyülüyor sanırım üstad ..
  • quote:

@ burbank

teşekkürler :)

racing skeleton neden benide etkisi altına almayı başladı büyülüyor sanırım üstad ..

Kadran ve mekanizmada çok temiz çalışmışlar. Kadran üzerindeki kesim yerleri ve çalışan kısmın seyri güzel, power reserve göstergesi de manzarayı tamamlıyor ve antirefle safir cam da kadranın güzelliğini ortaya çıkarıyor. Dekoratif rotoru ve Orient logosunun kadran ve tepelerdeki işlemesi de güzel. Sapma oranı COSC sınırları içinde.

Velhasıl çok keyifli bir model olduğunu söyleyebilirim. 43,7 mm lik çapı ve çelik kordonuyla hafif olmamasına rağmen kolda da çok dengeli duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 24 Kasım 2011; 15:12:39 >

• forumdan bır arkadasın hatırlatması uzerıne saatvesaat sıtesındekı ındırımlı CITIZEN lere bakarken bır tanesını cok begendım hem tutanyum hemde ıstanbul ıbarelı world tımer ı vardı.hemen ısmarladım 2 gunde elıme gectı.hızlı servısı ıcın saatvesaat e hatırlatma yapan nıck ını hatırlamadıgım arkadasa vede saatı almama yardım eden ınternet ve bılgısayar uzmanı arkadasım Tugay a tesekkurler
    bakalım sızlerde saatı begenecekmısınız

SAATLER
  • Saat çok güzel hayırlı olsun
    Hangi model ?
    Fiyat TL ?
    Link ?
    Ben sitede göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 24 Kasım 2011; 16:43:19 >
  • bı foto daha eklıyeyım dedım fondakı guguklu saate 20 yıllık bır Cıtızen dır

SAATLER
  • fıyat yazmayı unuttuk pardon 201 tl ve 10 taksıt
  • edit :

http://www.youtube.com/watch?v=d6aZA42Hxf0

mekanızmayı arıyorum uygun fiyata alabilecegim seagull flying tourbillion saati nerelerde bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayguru -- 24 Kasım 2011; 17:26:55 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba.Linkini verdiğim (http://www.loruswatches.com/Products/Show/Collection/Sports/ )saati çok beğendim.Açılan sayfadaki ilk saat RT311AX9 modeli.Tam benim aradığım gibi ve fiyatıda çok iyi.Bu saat nasıldır arkadaşlar.Hiç kullanan var mı?Lorusların seiko ürünü olduklarını duydum.Bu konuda ve bu saat hakkıbda bilgi verirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
  • Selamlar arkadaşlar, bu cumartesi Eminönü ve Sirkeci gezip bir saat almayı planlıyorum, İstanbul'da yeniyim, google maps ten yer gösterecek birileri var mıdır, ya da mecidiyeköyden nasıl giderim anlatabilecek?
  • quote:

Selamlar arkadaşlar, bu cumartesi Eminönü ve Sirkeci gezip bir saat almayı planlıyorum, İstanbul'da yeniyim, google maps ten yer gösterecek birileri var mıdır, ya da mecidiyeköyden nasıl giderim anlatabilecek?

Mecidiyeköy'den metroya atlıyorsun Taksim'e gidiyorsun, hiç yukarıya çıkmadan metro içerisinden Füniküler hattına geçiyorsun bu vasıtayla Kabataş'a gidiyorsun. Ardından Kabataş'ta inince hemen yine okları takip edip tramvay hattına geçiyorsun ve ilk gördüğün içi en dolu olan tramvaya atlıyorsun (merak etme Kabataş tramvay için son duraktır, 2 tramvay olursa en dolusuna bin) Tramvay ile güzel bir gezinti eşliğinde Eminönü durağında iniyorsun ve Nimet abla milli piyango gişesini soruyorsun. Nimet abla gişesini arkana alıp hemen karşı sağ çaprazına bakınca sebil gibi saatçi görüyorsun.

EK: Tüm bunları 7 TL'ye alacağın İstanbul Kart ile yapmanı öneririm çünkü aktarmalar çok ucuz oluyor. İçinede istediğin kadar yükletirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 24 Kasım 2011; 18:14:26 >

• quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar, bu cumartesi Eminönü ve Sirkeci gezip bir saat almayı planlıyorum, İstanbul'da yeniyim, google maps ten yer gösterecek birileri var mıdır, ya da mecidiyeköyden nasıl giderim anlatabilecek?

Mecidiyeköy'den metroya atlıyorsun Taksim'e gidiyorsun, hiç yukarıya çıkmadan metro içerisinden Füniküler hattına geçiyorsun bu vasıtayla Kabataş'a gidiyorsun. Ardından Kabataş'ta inince hemen yine okları takip edip tramvay hattına geçiyorsun ve ilk gördüğün içi en dolu olan tramvaya atlıyorsun (merak etme Kabataş tramvay için son duraktır, 2 tramvay olursa en dolusuna bin) Tramvay ile güzel bir gezinti eşliğinde Eminönü durağında iniyorsun ve Nimet abla milli piyango gişesini soruyorsun. Nimet abla gişesini arkana alıp hemen karşı sağ çaprazına bakınca sebil gibi saatçi görüyorsun.

EK: Tüm bunları 7 TL'ye alacağın İstanbul Kart ile yapmanı öneririm çünkü aktarmalar çok ucuz oluyor. İçinede istediğin kadar yükletirsin.

Ya da 74A'ya atlayıp eminönüne direk gidebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Son olarak Japonya'ya dönüyoruz. Bugün itibari ile takas yoluyla bileğime geçirdiğim Orient Racing Skeleton saat. Daha önce satmak zorunda kalmıştım, yeniden almış olmanın dayanılmaz hafifliği içerisindeyim. :)

Bu fotolar da sevgili forum adminimiz için gelsin

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

vay aradaş zaman ne çabuk geçiyor ya..
    8 ay olmuş bu mesajımdan bu yana..

Çelik kayışı herhlde bu fotodan kısa süre sonra çıkarttım sonra da bi daha takmadım.
    Deri kayış ile klasik.. Nato ile çok daha spor oluyor bence :)

SAATLER

SAATLER

meslektaşım saat cok şık ya gercekten karanlıkta da harika görünüyor..maşallah

• 
Sayfa: önceki 13171318131913201321
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.