Şimdi Ara

SAATLER (1246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.909.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Polemik

Hayırlı olsun, çok güzel bir saat. Fiyatı hakkında bilgi edinmek için Sahibinden ve Chrono24'e baktım ama toplamda sadece tek model bulabildim. Sorun olmazsa, fiyat hakkında da bilgi verir misiniz?

Teşekkür ederim,
    saat, çok temiz bir 2.el. 1000 Euro'nun biraz üzerinde bir maliyeti oldu.
  • Fiyat böyle bir saat icin gayet iyi görünüyor. Kutu ve evrakları da tamsa cok iyi gercekten.

Elinizden çıkarmayı düşünürseniz haber verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Önümüzdeki yıl için yeni hedefim bir 6R15 ve ardından (2013 için artık ) 8R28 mekanizmalar olacak. Böylece 6 farklı Seiko kalibresini tamamlamış olacağım. Polish hocam Ananta'ya benim ayrı bir zaafım var, tekrardan hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Çok güzel duruyor...

6R15 yerine 6R20 tavsiye ederim.

öte yandan iyi dileklerin içinde teşekkürler. Eğer 1-2 yıl sonra bende Prospex MM alabilirsem, bunu sana devrederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

Eğer 1-2 yıl sonra bende Prospex MM alabilirsem, bunu sana devrederim :)

Vaay Marine Master. Aslında şimdi de biraz daha ilave etseydin alınabilirdi. Benim de ilerideki hedeflerimden
  • quote:

Fiyat böyle bir saat icin gayet iyi görünüyor. Kutu ve evrakları da tamsa cok iyi gercekten.

evet, kutu evrak tam, garantiside devam ediyor. sanırım uzun bir müddet elimde tutacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Deniz ne oldu, Vostok Diver'ı yaptırıyor muyuz şimdi?

Visceroid terk etti, Polemik'de linkini imzasından kaldırmış. Yaptıramasak bile gönüllerimizde yaşatacağız biz forum saatimizi...

Benim bir şeyi terkettiğim yok sadece yöneticiliği bıraktım
  • quote:

quote:

Fiyat böyle bir saat icin gayet iyi görünüyor. Kutu ve evrakları da tamsa cok iyi gercekten.

evet, kutu evrak tam, garantiside devam ediyor. sanırım uzun bir müddet elimde tutacağım.

Satılacak saat degil zaten. Tam set olması da ayrı güzel olmuş. Tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

quote:

Vaay Marine Master. Aslında şimdi de biraz daha ilave etseydin alınabilirdi. Benim de ilerideki hedeflerimden

Bulsam alayım da, nereden?

japonya dışına kolay kolay kimse satmıyor. Yurtdışına çıkmam lazım, yada çıkan birini bulmam lazım.

bu arada kaplamayı sormuşsun; sadece bezel kaplı, ama uygulama şekliyle ilgili net bilgim yok. bazı forumlarda DLC diye geçmiş ama PVD yazanda mevcut.

bu arada longines'i çok merak ettim, fotoğraf bekliyoruz

• quote:

Dostum Maşallah yine incileri dizmişsin. Ananta çok güzel. Onlarla demişsin. Daha gerisi var herhalde.

evet gerisi var, hazır kolumdayken birini daha göstereyim;

SAATLER
  • Ooo kasap terazisi almışsın Güle güle kullan.
  • quote:

quote:

quote:

Bulsam alayım da, nereden?

japonya dışına kolay kolay kimse satmıyor. Yurtdışına çıkmam lazım, yada çıkan birini bulmam lazım.

bu arada kaplamayı sormuşsun; sadece bezel kaplı, ama uygulama şekliyle ilgili net bilgim yok. bazı forumlarda DLC diye geçmiş ama PVD yazanda mevcut.

bu arada longines'i çok merak ettim, fotoğraf bekliyoruz

Hocam e-bay'de satılıyor. Türkiye'ye de ücretsiz kargo var. Senin gibi bu konuda tecrübeli birine de bunu yazmak biraz garip oldu, bu kadar kolay olmaması lazımdı Şimdi Allah bilir başka birşey çıkar bunun altından

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Prospex-300m-Marine-Master-Professional-SBDX001-/320647662077?pt=Wristwatches&hash=item4aa81709fd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 21 Eylül 2011; 16:42:58 >

• Türkiyede binary saat satan bi yer biliyor musunuz acaba? ya da internetten alabileceğimiz bir yerli site?
  • quote:

Sıkı dur

ANANTA!!!

SAATLER

Hayırlı olsun saatiniz.

Seiko'nun Spring Drive mekanizmasına hastayım ben de. Aylık sapma oranının çok düşük olması, Saniyenin gerçekten akarak ilerlemesi falan...

Nefis bir model gerçekten.

• quote:

quote:

Fotoğrafın üzerine sağ tıkla ve resmin URL'sini kopyala tuşuna bas.

Ardından DH'nin mesaj penceresine sağ tıkla ve yapıştır tuşuna bas.

Fotoğrafın linki mesaj penceresine kopyalandı.

Vay be. Bu kadar basit demek. Hay ağzına sağlık. Dur deneyip bir iki fotoğraf yükleyeyim.

Not: Pek çok farklı sitedeki fotoğraflar üzerinde denedim. Dediğin gibi fotoğrafın üzerine sağ tıklayınca "resmin URL'sini kopyala" şeklinde bir seçenek gelmiyor. Acaba bu seçenek de admin tarafından kısıtlanmış olabilir mi?

Şöylede olabilir resmin üzerine sağ tıklayınca özellikler adı altındada resmin URL'si görülebilir. Birde DH'a mesaj atarken [ image] [ /image] arasına o URL'yi yapıştırdınmı tamamdır.

• Prospex'ler, Ananta'lar, Grand Seiko'lar, Alpinist'ler... Bu Seiko ailesine can ve cüzdan dayanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

sonunda fotoları ekleyebiliyorum. saati gerçekten çok beğendim. karar almamda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

SAATLER SAATLER SAATLER SAATLER

Saatiniz çok şık hayırlı uğurlu olsun. Güle güle eskitin inş.

• çok teşekkürler. uzun süre kullanacağım gibi geliyor bana. daha önce brietling kullanmıştım orj ve onu elden çıkardıktan sonra saat beğenip takamamıştım. çok büyük bir şans eseri karşıma çıktı ve bunu aldım. gerçekten içime sine sine takıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gekren

çok teşekkürler. uzun süre kullanacağım gibi geliyor bana. daha önce brietling kullanmıştım orj ve onu elden çıkardıktan sonra saat beğenip takamamıştım. çok büyük bir şans eseri karşıma çıktı ve bunu aldım. gerçekten içime sine sine takıyorum şu an.

brietling orjinal miydi ?? bişey soracağım mazur görün , ne kadar fiyata elinizden çıkardınız brietlingi, birde hangi modeliydi resmi felan varsa çok iyi olur.
  • bu saati en uyguna nerden bulabilirim sizce veya satan birisi varmı.tissot couturier otomatik olarak geçiyor adı.

http://imageshack.us/photo/my-images/29/10010402.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 21 Eylül 2011; 21:27:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Dostum bu model yanılmıyorsam aliminyum diye geçiyor. Saatin arka yüzeyi terden deforme oluyor bunun yerine swatch irony serisine bak

Alüminyum benim en sevdiğim kasa malzemelerinden. Bende de alüminyum kasa swatch lar var. Terlemeden dolayı arka yüzeyin deforme olduğuna şahit olmadım şimdiye kadar saatlerimde (Saatler 7-8 yıldır bende) . Ayrıca alüminyum hafif ve kolay kolay da çizilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12441245124612471248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.