Şimdi Ara

SAATLER (1245. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.909.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Feel Me

SAATLER

Arkadaşlar bunu almaya karar verdim , İzmir'de önereceğiniz , güzel indirim yapan saatçiler hangileridir? Taksitle alacağım bu arada , büyük indirimler genelde nakitte mi oluyor saat alımlarında?

Hayırlı olsun, güzel bir model. Ben prs516'nın eski versiyonu olan indekslerin cama yapışık olduğu modeli daha çok beğeniyorum ama görebildiğim mağazalarda 1400 tl gibi uçuk fiyatlara satılıyor.

Bu arada siyah sizin için takıntı değilse mağazadan lacivert kadranlısını da görüp deneyin derim. Oldukça güzel bir tonlaması var.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Arkadaslar fossil marka am6139 erkek saati aldim sizce nasil mark ve model guzel mi

markayı bilen yok mu :S

Eskiden iyiydi marka, modellerini kendi fabrikalarında üretiyordu ama artık kayışına kadar Çin malı üretim yapılıyor Fossil saatlerde. Artık almışsın hayırlı olsun diyelim ama ilerisi için tercih etmemeni öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

Burbank, dostum hoşgeldin. epey bir zamandır yoktun, iyi bir tatil yaptın sanırım. gerçi bende pek giremiyorum. vakit olmuyor, yeni gözdelerim var onlarla takılıyorum. birini göstereyimmi ?

Hoşbulduk. Evet deniz, kum, güneşle içiçe bir tatil oldu. İlk göz ağrımla da (OFM) bir iki fotoğraf çektim. Koyarım bir ara.

Dostum Maşallah yine incileri dizmişsin. Ananta çok güzel. Onlarla demişsin. Daha gerisi var herhalde. Seiko diver'lar ile başladığın bu yolda çıtayı epey yükselttin. Şu son 1 yılda epey bir zenginleştiğini görüyorum, darısı başımıza diyelim

Ben de yazlıktan öyle güzel bir sürprizle döndüm ki... Babamda kendi dedesinden kalma, arkasında Constantinapole yazan, Osmanlı rakamlarının kullanıldığı beyaz kadranlı 18. yy sonu ile 19. yy başı arası döneme ait gümüş bir Longines cep saati varmış. Orjinal kurma anahtarı ve zinciri bile üzerinde. Onu bana verdi. Böylece elimde hem annemin dedesi gibi yaşlı bir akrabasından kalma 7001 kurmalı "Gilda" marka kol saati ile kurmalı bir "Longines" cep saatim var artık. Bir saatsever için yadigar saatin önemini yine en iyi başka bir saatsever anlar.

İkisinin de bakıma ihtiyacı var. Cep saatinin gümüşünü parlatsam mı yoksa orjinal karamış haliyle bıraksam mı tereddütte kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 21 Eylül 2011; 11:22:53 >

• sonunda fotoları ekleyebiliyorum. saati gerçekten çok beğendim. karar almamda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

SAATLER SAATLER SAATLER SAATLER

• @ Polemik

Fotoğrafları hangi programdan yüklüyorsun? Senin yüklediğin fotoğrafları işyerinden genelde göremiyorum, mesela @ Polish'in yüklediklerini işyerinden de görüyorum.

Sanırım önceki mesajlarda Rolex Explorer 2'nin yeni fotolarını koymuşsun. Demek çıktı. Akşam evden bakmak için sabırsızlanıyorum. Bir de PP fotoları mı var yoksa? Eline sağlık, akşam bakacağım İnşallah.

Sen bu arada Flieger'ı aldın mı Steinhart'tan? Önceki mesajlarda @uataman nickli arkadaşın tavsiye ettiği chase durer warhawk modeli de 50 mm gibi fazla büyük bir çapa sahip olmasaymış oldukça iyi bir modelmiş. Bu arada aynı saatin kalınlığı da 18 mm. Deepsea'den bile kalın... Gerçi kalın saatlerin de eğer dizaynları ile bütünleşirse kendine göre ayrı bir havası oluyor ama kalınlık diver saatlere daha çok yakışıyor gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 21 Eylül 2011; 13:16:36 >
  • @ Gekren

Swiss made, anti refleli safir cam, power saving özellikli 13 taşlı quartz mekanizmasıyla oldukça iyiymiş. Kasa ve kordon tasarımı da oldukça güzel.
    Ben Oakley'i güneş gözlükleri dışında pek bilmiyordum. Demekki GC ve CK gibi saatlerini kaliteli yaptırıyor.
    Ama quartz olduğu düşünülürse biraz tuzlu gibi. Ne kadara aldığınızı sorabilir miyim?
  • Damasko niye o kadar fiyatlı?? 7750 için çok yüksek meblağlar?
  • @ Deniz ne oldu, Vostok Diver'ı yaptırıyor muyuz şimdi?

Visceroid terk etti, Polemik'de linkini imzasından kaldırmış. Yaptıramasak bile gönüllerimizde yaşatacağız biz forum saatimizi...
  • @burbank

Ben bu fotoğrafları hep Timezone, Rolex Forum, Time Keeper Forum, Watchuseek gibi yerlerden aldım hep, akşam da fotoğrafları göremezsen bana söyle ki bir çözüm ayarlamaya çalışalım.

Flieger almadım, kararsızım. Orta vadede becerebilirsem Sub, GMT ya da Explorer 2'den birini Milgauss'un yanına satın almak, satın almak olmazsa Milgauss'u takasta kullanarak bu saatlerden birini almak düşüncem var. Bu durumda da mevcut bütçeyi korusam mı yoksa Flieger alsam mı kararsızım. Euro 2 lira olsa sanırım alırdım ama kurdaki ciddi artış planı sekteye uğrattı biraz.

@Can-KSK

Damasko fiyatlarından hiç haberim yok, bakmam lazım.

@polish

Detaylı fotoğrafları ve incelemeyi bekliyoruz.

• Rüzgar gibi geldi geçti resmen Vostok hayali... :) Kim bilir belki birgün özel üretim bir Swiss Made yaptırılır. Yinede güzeldi o çizimleri görmek, DH turuncu logolarını izlemek kadranlarda.. O bizim ilk gözağrımızdı.

@Burbank
    Hocam şu Longines'i merak ettik, sizin için de mümkünse 1-2 foto isteyebilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 21 Eylül 2011; 13:55:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Gekren

Swiss made, anti refleli safir cam, power saving özellikli 13 taşlı quartz mekanizmasıyla oldukça iyiymiş. Kasa ve kordon tasarımı da oldukça güzel.
    Ben Oakley'i güneş gözlükleri dışında pek bilmiyordum. Demekki GC ve CK gibi saatlerini kaliteli yaptırıyor.
    Ama quartz olduğu düşünülürse biraz tuzlu gibi. Ne kadara aldığınızı sorabilir miyim?

vallahi tuzlumu bilmiyorum ancak aldığım satıcının söylediği kadarıyla iyi bir kopya bu saat. zaten kalitesi de iyi olduğunu gösteriyor. alış fiyatım sahibinden.com dan aldım. 490 tl ye geldi. kargo dahil. geldiğinde güzel bir kutuda falan geldi. bir taklit için yüksek bir fiyat gelebilir ancak bence değer gibi geldi. kuzsaatte orjinali 2480 tlydi indirimli fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gekren

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Gekren

vallahi tuzlumu bilmiyorum ancak aldığım satıcının söylediği kadarıyla iyi bir kopya bu saat. zaten kalitesi de iyi olduğunu gösteriyor. alış fiyatım sahibinden.com dan aldım. 490 tl ye geldi. kargo dahil. geldiğinde güzel bir kutuda falan geldi. bir taklit için yüksek bir fiyat gelebilir ancak bence değer gibi geldi. kuzsaatte orjinali 2480 tlydi indirimli fiyatı.

Ben orjinal diye düşünmüştüm. Orjinali gerçekten de oldukça pahalıymış.

• Spring Drive ile ilgili bir yazı buldum, ilgisini çekecek arkadaşlar mevcut sanırım.

http://www.timezone.com/library/rdnotebook/200509073623
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Rüzgar gibi geldi geçti resmen Vostok hayali... :) Kim bilir belki birgün özel üretim bir Swiss Made yaptırılır. Yinede güzeldi o çizimleri görmek, DH turuncu logolarını izlemek kadranlarda.. O bizim ilk gözağrımızdı.
    />

@Burbank
    Hocam şu Longines'i merak ettik, sizin için de mümkünse 1-2 foto isteyebilirmiyiz?

Vallahi ben de bakımını yaptırıp kullanmak için sabırsızlanıyorum. Saat kurulup şarj tutmuyor. Kimbilir kaç senedir bakım görmüyordur. Fotoğraflarını da çekip en kısa sürede koymayı düşünüyorum.

Hele bir masa saati var 1800'lü yıllara ait; Fransız yapımı, el işlemeli kadranı, ayrı ayrı mekanik olarak kurulan saat ve alarmı ile nadide bir parça. Bir kurulumda 15 gün çalışıyor. Onu daha alamadım ama "sakın başka kimseye vermeyin bunu" dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

@burbank

Ben bu fotoğrafları hep Timezone, Rolex Forum, Time Keeper Forum, Watchuseek gibi yerlerden aldım hep, akşam da fotoğrafları göremezsen bana söyle ki bir çözüm ayarlamaya çalışalım.

Benim sorduğum, fotoğrafları hangi program aracılığıyla yüklediğin (imageshack, photobucket, picasa vb.).
    Evden görebiliyorum fotoğraflarını genellikle, bazen kullanılan programların farklılığı nedeniyle işyerindeki genel kısıtlamalar nedeniyle fotoğrafları göremediğim, sitelere giremediğim oluyor. Mesela watchuseek, timezone gibi forumlara da işyerinden giremiyorum. Türk Saat Forumuna giremiyorum. Buraya her nasılsa giriyorum. İyiki de giriyorum.

• Sorunu anladım, ama ben de şunu diyorum: Fotoğrafı ben yüklemiyorum. Yüklenmiş fotoğrafa sağ tıklayıp URL'yi kopyalıyorum ve doğrudan yapıştırıyorum.
  • quote:

Sorunu anladım, ama ben de şunu diyorum: Fotoğrafı ben yüklemiyorum. Yüklenmiş fotoğrafa sağ tıklayıp URL'yi kopyalıyorum ve doğrudan yapıştırıyorum.

Bir program kullanmadan sitede gördüğün bir fotoğrafı buraya direk yükleyebiliyor musun yani? Eğer öyleyse ben bu kadar zaman boşuna hamallık ettim desene. Benim bildiğim tek yöntem, imageshack, photobucket üzerinden önce fotoyu yükleyip sonra direct link'ini burada image'lar arasına kopyalamak.

Bu kolay yüklemenin yöntemini açıklar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 21 Eylül 2011; 14:56:53 >

• Fotoğrafın üzerine sağ tıkla ve resmin URL'sini kopyala tuşuna bas.

Ardından DH'nin mesaj penceresine sağ tıkla ve yapıştır tuşuna bas.

Fotoğrafın linki mesaj penceresine kopyalandı.
  • quote:

Fotoğrafın üzerine sağ tıkla ve resmin URL'sini kopyala tuşuna bas.

Ardından DH'nin mesaj penceresine sağ tıkla ve yapıştır tuşuna bas.

Fotoğrafın linki mesaj penceresine kopyalandı.

Vay be. Bu kadar basit demek. Hay ağzına sağlık. Dur deneyip bir iki fotoğraf yükleyeyim.

Not: Pek çok farklı sitedeki fotoğraflar üzerinde denedim. Dediğin gibi fotoğrafın üzerine sağ tıklayınca "resmin URL'sini kopyala" şeklinde bir seçenek gelmiyor. Acaba bu seçenek de admin tarafından kısıtlanmış olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 21 Eylül 2011; 15:41:44 >

• İstanbulda hanım için aşağıdaki linkteki tarz saat arıyorum.
    Esnaf tanıdığı olan var ise özelden paylaşmasını rica ederim.

Resimdeki saat gibi; Beyaz deri kayış, rose gold deniyor yada bakır renk deniyor sanarım o renk dış kasa, iç kısmı beyaz çok amaçlı olmayan (dijital ekran, stop timer vs olmayan) kaliteli (seiko, tissot vs gibi) saat arıyorum hanım için.

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=33076&product=Seiko-SNDY42P2

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12431244124512461247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.