Şimdi Ara

Saatçilerin Sıktığı Sprey Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar saat pilinin 5 tl yi geçmediği şu günlerde 15 tl gibi bir saat pili değişim ücretini abartılı bularak (zaten saati 100 tl ye almışım 15 tl pil ücreti nedir) aliexpre den saat tamir kiti aldım. pil değişimi yapacağım ama etrafımdaki insanlar saatçiler ekstradan bir sprey sıkıyor onun sayesinde su almıyor saat. sen onu sıkmazsan muhtemelen saatin su alır dediler. google da arama yaptım ama bu sıkılan sprey nedir adı nedir bir bilgi bulamadım. bu konu hakkında bilgisi olan var mı? bir de ondan alayım.

    Bu arada aliexprsesten aldığım f/p ürünleri olarak görülecek gayette kaliteli (megir, naviforce) saatleri 50-100 tl arası bir fiyata alıyorum. 4-5 tane oldular. yani hepsi bitmiş olsa 60-75 tl gibi bir pil değişim ücreti çıkar. o paraya saat tamir kiti aldım ve 5 tane kodak marka pil 20 tl. her saatin pili muhtemelen aynı çıkmayacak ama olsun kendini amorti edip zamanla kara bile geçerim diye düşünerek hareket ediyorum. bir pil değişimi bence max 10 tl olmalı ki bence 7-8 tllik bir iş. yarım saatini vermiyorlar nihayetinde. o spreyi de öğrenirsem bu iş tamamdır herhalde :D







  • Saatçilerin sıktığı spreyi özellikle bilmiyorum lakin biz oringlere sızdırmazlık yapsın diye silikon gress sürüyoruz yada spreyini kullanıyoruz. Tahminim odur ki onlar da onu kullanıyorlar. Googleda "o ring silikon gres" diye aratırsanız bulabilirsiniz.
  • İlginiz için teşekkürler hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgokhans C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.