Şimdi Ara

Saat&saat TİSSOT saatler %50 indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
4
Favori
22.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi %50 daha inmesi lazım. Stil saati grubu. Kalitesine laf etmiyorum ama marka pompalama başka bi numarası yok.

Rolex'in Grand seiko'nun 2 katına satılması gibi bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mmystere M kullanıcısına yanıt
    valla ben sordum yukarda da yazmıstım, pil değişimi 110-350 tl arası. garanti süresinde ücretsiz ama sonrasını bilmiyorum. bu saatlerin cogunda basınclandırılmış kapak sistemi var. baska yerlerde sorun cıkma olasılıgı var.

ama mesela gecen yurt dısından aldıgım armani saatime garanti belgesi yanımda olmamasına ragmen ücretsiz pil taktılar. cok memnun oldum saatvesaat firmasından :)
  • perşembe sipariş geçtim hala kargoya verilmedi...arkadaşlar sizinde aynı mı olmuştu?nerdeyse iptal edicem o kadar kızdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: utaritli26

perşembe sipariş geçtim hala kargoya verilmedi...arkadaşlar sizinde aynı mı olmuştu?nerdeyse iptal edicem o kadar kızdım..

Benimde ayni Perşembe verdim siparişi Kargolanmamiş Mng aradim Kargo bilgisi vs yok.. Kutusuz olmasi benim için problem degil.Ama 107 Magzali TR En büyük saat saticilarindan birisi . Saatleri kutusuz satiyorsa bi şüpelenirim.

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/T0244172705100/PD

Ben bu modelden aldim. EN Ucz 800 TL Oda amerikada İnş bir pislik çikmaz . Alir almaz Burdaki saatci tanidigima göstericem. Birşey dersa İade ederim hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

perşembe sipariş geçtim hala kargoya verilmedi...arkadaşlar sizinde aynı mı olmuştu?nerdeyse iptal edicem o kadar kızdım..

Benimde ayni Perşembe verdim siparişi Kargolanmamiş Mng aradim Kargo bilgisi vs yok.. Kutusuz olmasi benim için problem degil.Ama 107 Magzali TR En büyük saat saticilarindan birisi . Saatleri kutusuz satiyorsa bi şüpelenirim.

Ben bu modelden aldim. EN Ucz 800 TL Oda amerikada İnş bir pislik çikmaz . Alir almaz Burdaki saatci tanidigima göstericem. Birşey dersa İade ederim hemen

Ben cuma saat 16'da verdim siparişi bugün 15 de kargoya verdiler.

• iki üç gündür kararsızım ben de alsam mı almasam mı diye.
  • Benim saat izmirden gelecek belki ordaki çalişanlar geçiktirdi.Neyse bekleyelim 2 3 gun daha gelmez ise iptal ederiz banlariz saat ve saati
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.evil

saatlerin imitasyon olma olasılığı gibi bir düşüncem var açıkçası çünkü orjinal kutusu yok deniyor,diğer saatçilerde aynı saat 2 katı fiyata ama orjinal kutusu var
    bende sipariş verdim internetten ama şüpheliyim bu konuda açıkçası fiyatlar yurdışı fiyatından bile daha uygun nasıl oluyorsa

Geçen sene yerel saatçide 850 fiyat çektikleri saati babama pazarlıkla 750 ye aldık. Şimdi aynı saati ben 420 liraya aldım. İmitasyon satacaklarını zannetmiyorum. Tek korkum teşhirde çizilmiş saati göndermeleri.
    Fiyat ve kutu olayına gelince; aradım kıza ısrarla sordum. kesinlikle orjinal ürün diyor. Tissot markasını artık satmayacakları için %50 indirimi yapmışlar ve artık bu markayı satmayacakları için 3 aydır kutu zaten gelmiyormuş. (Sanırım saatler ve kutular ayrı ayrı geliyor dışarıdan.) Saat&saat kutusunda göndereceklermiş.

• neden vermediklerini anladım ben kutusunu bir firmada tesadüfen gördüm 90 tl ye satıyorlarmış yani oradan kutu alınabilir firmadan bu ürünü alan kişi satışa sunmasın diye yapılmış olabilir gayette mantıklı saatte güzel kar olduğunu biliyordum fiyatlar yurddışından iyi buda bir gerçek ve fiyat yükseldikce yarı yarıya kar artıyor 750 tl lik saat başka firmada 900 tl iken 2bin tl lik saat 4 bin civarında ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmystere

quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Pil degişimi ücretsiz mi arkadaslar ? Ne kadar sureyle ucretsizse ?

Hocam ne yapacaksın pil değişimini, saat ustaları hep düzgün insanlardır ve orijinal RENETA pilleri uzun yıllar kullanırsın. Pil olayı önemli değil

pil değişimi garanti belgesini sakladığın sürece ücretsizdir...2 yıl ile sınırlı DEĞİL...
  • Orijinallik konusuna takılmayın, saatler %100 orijinal, dün ve bugün 4 mağaza gezdim. Dün aşağıda linkini paylaştığım ürünü satın aldım ama sonradan sarı çok sırıtır diye daha uygun fiyatlı 2 ürünle değiştireceğim.

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/T0484172720201/PD

Saatin bir kutusu var akıllara zarar, kafam büyüklüğünde Lakin çok fazla takamayacağım için değiştirmeye karar verdim.

Saat&saat TİSSOT saatler %50 indirim

Merak edenler için şu saatleri aldım:

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/T0354101603100/PD
    https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tissot/T0394171104700/PD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 24 Mart 2014; 22:18:57 >

• zaten orijinaldir de, bazı modelleri tissotun kendi sitesinde bulamadım, muhtemelen eski seri diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurkanKizil

quote:

Dostum ayni saati 2 yildir kullaniyorum. Aydinda sâat ve saatin yetkili firmasindan 800 tl ye almistim. Çok memnunum, güzel tercih bence...

• Linkteki, Aldığını düşündüğün saat ile fotoğraf çok farklı. Fotodakini aldıysan kaça aldın?

Değiştirip yerine aldıgın saatler "sen çok yanlış gelmişsin" diyor

• schumacher__ S kullanıcısına yanıt
    [simage][/simage]
     Saat&saat TİSSOT saatler %50 indirim

bu saatim bir saatçi arkadaş tarafından katledildi kaç yıldır yatıyor işin garibi türkiyeye giriş yapmadığını söyledi casio bayisi kaçak vs dedi pil değişimi deyip geçmemek lazım iki deliğe soktu elindeki ince şiş gibi aleti saatin tuşları çalışmıyor istanbulada gitti entegresimi ne yanmış ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odaben -- 24 Mart 2014; 23:07:39 >
  • Fiyatlar güzel arkadaşlar .
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Tissot'un marka bilinirliliği çok daha fazladır ama hamilton un detayları (finishing) kalite hissini daha fazla uyandırır. Marka pompalama diyorsan o zaman Tissot alma aynı mekanizmayı kullanan Swatch lardan al derim.
  • doğru soyluyorsun. 1000 tl lik saatin mekanizması 40 dolar civari, cakmalari da ayni orijinal mekanizmayi kullaniyor cogu zaman. para eden detay işçilik

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Hocam linkteki saati aldım. Fotodaki saat yine Limited Edition MotoGP serisinden fakat otomatik dediğin gibi farklı bir model. Ben kutuyu göstermek için ekledim esasında..

Diğer konuya gelince ne diyeyim doğru söylüyorsun

Saat kalite anlamında cezbetti bir an gaza gelip aldım ama günlük hayatta kullanıma uygun değil diye daha kullanışlı saatlere yöneldim. Malum yaş 33 ve memuruz
  • Memura bak diyenler toplaşır şimdi söylemeseydin keşke

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.