Sitenin marketi saat 21:00 oldumu kapatıyor dükkanı. Hadi bunada şükür Kışın direk hava kapandığında kapatıyordu. Saat 6'da gidiyorduk Market kapalı.
Bugün yine indim aşşağı Cola,Cips felan alim dedim film izlerken iyi gider. Bir baktım kapalı, tepem attı. Aşşağıdaki markete gidim dedim. 500 metre ileride oda. Yürüdüm bir baktım oda kapalı. Ulan bu kadar yürüdük biraz daha yürüyüp petrolün oraya gidim dedim. Bizim buralarda biraz ıssız bir birine en yakın market en az 600-700 metre. Gittim ordan aldım. Toplam nerden baksanız 3 km yol yaptım. Hadi yemekten sonra yürümek iyi oldu diyip kendimizi avutuyoruz ama yeter lan yeter.
Saat 21:00'da market mi kapatılır. Akşam istediğim zaman birşey alamıyorsam. Öğlende almıyacam bundan sonra.
ara resepsiyonu bas fırçanı muzo
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ankara daysan kapanır.
Bizim burada bir market var kışın 02:00'de kapanıyor, (ben sürekli öyle sanıyordum) geçen gün gittim 1 hafta kadar önce saat 00:15'te kapalıydı.. Yazın 00:00'da kapanıyormuş..
Diğer marketler 22:00'da (Adese) ve 23:00'da (Tansaş) kapanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Akşam istediğim zaman birşey alamıyorsam. Öğlende almıyacam bundan sonra.
Bakkal forever
Yer: Mersin arkadaşlar
Şu an okuldaki market 17.30 da kapanıyor, haftasonu da 16.30 şanslısın yinede Yaz okulu olmasından dolayı yanlış anlaşılmasın
Sitenin marketi saat 21:00 oldumu kapatıyor dükkanı. Hadi bunada şükür Kışın direk hava kapandığında kapatıyordu. Saat 6'da gidiyorduk Market kapalı.
Bugün yine indim aşşağı Cola,Cips felan alim dedim film izlerken iyi gider. Bir baktım kapalı, tepem attı. Aşşağıdaki markete gidim dedim. 500 metre ileride oda. Yürüdüm bir baktım oda kapalı. Ulan bu kadar yürüdük biraz daha yürüyüp petrolün oraya gidim dedim. Bizim buralarda biraz ıssız bir birine en yakın market en az 600-700 metre. Gittim ordan aldım. Toplam nerden baksanız 3 km yol yaptım. Hadi yemekten sonra yürümek iyi oldu diyip kendimizi avutuyoruz ama yeter lan yeter.
Saat 21:00'da market mi kapatılır. Akşam istediğim zaman birşey alamıyorsam. Öğlende almıyacam bundan sonra.
belediyeden ancak okadar saate kadar izin almıştır. bizim arkadaşımın var bursada dükkanı çavuşoğlu market bilen bilir gece 2 ye kadar kapatmazsa ceza alır ancak o 4 e kadar duruyor ğplislere biralar yedirirken 2 saat daha izin koparıyor ama 4 ten sonra açık görürülürse ceza yemek zorunda sizdede böle bişi vardır bence.
Ahahaha iyi olmuş yürü işin ne olm
Adamlar sabah 8.00 da geliyorlar. Bırakta 21,00 da kapatsınlar çoluk çocuğunun yanına gitsinler. 24 saatmi çalışacaklar.
Yav kapatacak tabi. Kim bilir adam saat kaçta açıyor dükkanı? Rahat etmek, ailesiyle vakit geçirmek onun da hakkı değil mi? Hep kendimizi düşünmeyelim. Bahsettiğin kişi de bir insan.
şöyle bir hikaye anlatayım lojmanda oturuyorum, karşımızda eminim ki birçoğunuzun salonu kadar bile olmayan bir bakkal vardı, onun yanında da onun 5 katı market vardı, onun yanında da çiçekçi vardı. o küçük bakkal 7/24 açık duruyordu diğer marketteki adam da umursamazın tekiydi erken kapatırdı 9a kadar bile gitmezdi. neyse uzatmayayım yandaki market battı sonra adam yandaki çiçekçiyi ve kırtasiyeyi aldı. Şimdi süpermarket 7/24 çalışmaya devam ediyor ;) ankara.
Sen de erkenden çık stok yap o adamlardın a dinlenmeye , ailesinin yanında olmaya hakları var. Bencil olmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
şöyle bir hikaye anlatayım lojmanda oturuyorum, karşımızda eminim ki birçoğunuzun salonu kadar bile olmayan bir bakkal vardı, onun yanında da onun 5 katı market vardı, onun yanında da çiçekçi vardı. o küçük bakkal 7/24 açık duruyordu diğer marketteki adam da umursamazın tekiydi erken kapatırdı 9a kadar bile gitmezdi. neyse uzatmayayım yandaki market battı sonra adam yandaki çiçekçiyi ve kırtasiyeyi aldı. Şimdi süpermarket 7/24 çalışmaya devam ediyor ;) ankara.
Süpermarketlerin 24 saat açık kalması yasak değil miydi?
quote:
Orijinalden alıntı: acemi_user
Sen de erkenden çık stok yap o adamlardın a dinlenmeye , ailesinin yanında olmaya hakları var. Bencil olmayın.
kesinlikle.zaten böyle yapılması daha iyi bence.almışken üçer beşer alın rahat edin.
sanmıyorum ama adam tek mi
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
quote:
Orijinalden alıntı: #Tuna#
Süpermarketlerin 24 saat açık kalması yasak değil miydi?
dev süpermarket değil yahu
Adam ailesine çok düşkünse bu işi seçmeseydi o zaman. Müşteri memnuniyeti için, para kazanmak için fedakarlık yapmak gerekiyor. Sonrada bana diyor bu süper marketler bizi batırdı. Süper marketler saat 22:00'a kadar açık. Sen 21:00'da, 20:30'da kapatıyorsun.
Kışın desene yeri geliyor 18:30'da bile kapatıyor tabiki batırır seni süper marketler.
Gidip süpermarket'den 2,25'e kola alıp dükkanında 2,75'e satmasını biliyor ama.
saat 9 sa minibüsle felan gitseydin keşke. 3 km yürünürmü hiçç