Şimdi Ara

S7 edge için iyi kaliteli ve iyi bir ekran koruyucu önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
30.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  S7 edge için iyi kaliteli ve iyi bir ekran koruyucu önerisi

S7 edge için iyi kaliteli ve iyi bir ekran koruyucu önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spigen nin ekran koruyucusunu kullanıyorum telefonu aldığımdan bu yana yani 1 yıldır. Yanılmıyorsam en az 3 defa yeniledim ekran koruyucuyu. Bir süre sonra kalkıyor. Yukarıda bir arkadaşın önerdiği kenarlarını bantlama işlemi sağlıklı olmaz. Bir süre sonra bantın kenarları toz pislik toplar çirkin bir görüntü olur.

Şimdi ekran koruyucuyu yeniden değiştirmem gerekiyor çünkü bir kenarı kalktı (ne hikmetse tüm taktığım koruyucularda hep o kenar kalkıyor) ve artık tutmuyor. Bir kaç kutu spigen almıştım. Yeniden değiştireceğim.

Sonrası için daha iyi bir koruyucu önerisine açığım.
  • Kırılmaz cam geldi güzel ama ekran hafif rengi soluyor

• Jelayin varken bant kir toplamıyordu profossionel yaptım uğraştın mı oluyo

• 53bilgisayar 5 kullanıcısına yanıt
    hangi marka. görüntü paylaşabilirsin kullanıyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53bilgisayar

Kırılmaz cam geldi güzel ama ekran hafif rengi soluyor

Bant sıkıntı yaratmıyor. 3 ay kullandım toz falan toplamıyor.

Fakat spigen in ekran jelatini maalesef çabuk çiziliyor. Kalkmadan dolayı değil devamlı çizilmeden dolayı değiştiriyorum. maksimum 3 ayda bir değiştirmek lazım düzgün kullanmak için.
  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    daha önce buna benzer işlerde bant denemiştim. onun için dedim. spigen evet fazla uzun ömürlü değil. belki basit çizilme riskini ortadan kaldırma dışında da bir koruyuculuğu yok. Bu nedenle spigen koruyucuları bundan sonra hayatımdan çıkarıyorum. ve kesinlikle kimseye önermiyorum. Henüz takmadığım yedek bir kutu yani iki adet daha var. Bu kaçıncı olacak hatırlamıyorum 2 ya da 3 defa değiştim herhalde. yeniden değiştirmem gerekiyor. hem kenarı kalktı hem de dediğiniz gibi çok çiziliyor. umarım darbelerin etkisi çizikler alta geçmemiştir. bu kutuyuda kullandıktan sonra bir daha asla spigen almam. ama kılıfları güzel. kullanıyorum.
  • 53bilgisayar 5 kullanıcısına yanıt
    olması gerektiği gibi ekranı daha fazla kaplamışlar. spigen öyle değil attan üstten açık bırakıyor.
  • dikkatli kullanmama rapmen home tuşu çizilmiş derin bi kaç çizik var. sizinki de çiziliyor mu?
  • Kardeşim benim de arkadaş üstüne telefonunu koymuş cekerken benimde çizildi maalesef 2 haftalık telefon:)

• Eğer telefon değiştirme takıntınız varsa mutlaka jelatin takın.

Aksi halde 2000 lira edecek telefonu 1600 liraya vermek durumunda kalıyorsunuz.

Alan adam ahizesi çalışıyor mu, hoparlörü çalışıyor mu bunun gibi önemli noktalara bakmadan alıyor. Ama ekrandaki en ufak çizikten dolayı fiyat kırmaya çalışıyor.
  • Ahmtca kullanıcısına yanıt
    Dert etmeyin. Ben öyle yapıyorum. Gerçi alalı 1 yılı geçti. Belki ondan. Ama nolcak mezara mı götüreceğiz. Kullanıyoruz işte.
  • Şu kılıfı aldım fakat hala ekran koruyucu alamadım. Mobil caddede satılan dafoni deneyen varmı ?

http://www.ringke.com.tr/Ringke-Onyx-Galaxy-S7-Edge-Kilif-Black-Ultra-Extra-Darbe-Dagitici-Tam-Koruma,PR-619.html
  • Merhabalar S7 edge için nano kaplama yaptırabileceğim bir yer var mıdır bursada?

Eğer yoksa wrapsol u seçicem sanırım en yakını o gibi duruyor var mı önerisi olan

• 1.http://mobil.mobilcadde.com/dafoni-samsung-galaxy-s7-edge-curve-tempered-glass-premium-gold-cam-ekran-koruyucu-62049

2.http://m.n11.com/samsung-s7-edge-kavisli-tamperli-kirilmaz-cam-slikon-hediyeli-P122262078

Arkadaşlar bunlar için ne diyorsunuz ?

Ya mutlaka vardır kırılmaz cam yada ön camı koruyabilecek bişey. yada çok yakında çıkar yoksa bile mümkün değil yani arkadaşlar yok mu bi kullanan camı koruyan yardımcı olsun mutlaka bir yol vardır her zaman bir yol vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProMühendis -- 28 Ağustos 2017; 18:31:16 >

• Spigen S8 plus icin kirilmaz cam üretmis kullananlar cok memnun S7 edge icin uretmiyor nedense.

http://www.hepsiburada.com/spigen-samsung-galaxy-s8-plus-full-cover-kavisli-cam-ekran-koruyucu-tam-kaplayan-571gl21778-pm-HB000007HBT1

• Galaxy S7 Edge Ekran Koruyucu, Spigen Curved Crystal HD Kavisli Tam Kaplayan kullanıyorum. 2 3 kutu almıştım. bir kutu içinden 2 adet çıkıyor bilirsiniz. ince. bi kaç tanesi boşa gitti kenarları kalkmıştı. diğerlerini 3 5 ay kullanıp değiştirdim bir diğeriyle. çiziliyor. umarım alttan telefon ekranı çizilmiyordur. daha iyi bir koruyucu var mı özellikle tempered cam cıkardılar mı bilmiyorum. aramıyorum da. zaten bi kaç yıl içinde telefonları değişiyoruz. ama yine de koruyor. o değil de, biz telefonu koruyoruz, telefon kendi kendine deforme oluyor. home tuşu var ya, orası deforme oldu kenarından hafif kazınma var. neyse gittiği yere kadar telefon gitsin. s15 falan çıkınca değişiriz. Note 4 kullanırken bu telefondan önce, IPG tempered cam koruyucu almıştım. kaya gibi idi. bir yapıştırdım 2 yıl taş gibi gitti. öyle bi şey üretemediler kavisli telefonlar için.
  •  S7 edge için iyi kaliteli ve iyi bir ekran koruyucu önerisi

20 liraya telefoncuda yaptırdım çok memnunum ne kalkma ne çizilme var

• samsung magazalarında olan hertarafını kaplayan seffaf kaplamadan almıştım birbucuk sene önce 90 liraya ve hala kullanıyorum telefonu çok düşüren birisiyim . ayda en az 1 2 kere düşürüyorum ve ekranım hiç zarar görmedi çok memnunum ekran koruyucu hertarafı çizik hatta bi yerinde neredeyse delik oluşmuş :D ama hala kullanıyorum
  • yukarıdaki yorumlarımda belittiğim gibi Galaxy S7 Edge Ekran Koruyucu, Spigen Curved Crystal HD Kavisli Tam Kaplayan ekran koruyucu kullandım uzun süre. Ama bir süre sonra kenarlardan kalkmalar oluyor bir daha tutmuyordu. Dolayısıyla yeniden yeni bir tane uygulamanız gerekiyordu. Bi kaç kutu aldım bu şekilde uzun süre çizdirmeden kullandım. Ancak bir süre sonra dikkatli kullanayım yeniden spigen'e para vermeyeyim, koruyucusuz kullanayım dedim. Mısır seyahatimde dikkatsizliğim neticesinde çantaya koyduğum esnada telefonda derin bir çizik oluştu. Muhtemelen powerbank kablosu ya da başka bir kablo usb girişi yaptı. şimdi yeniden koruyucu düşünüyorum daha fazla çizilmemesi için. Ben şurada şu kadara uygulattım taş gibi ben çinden aldım kaya gibi değil de marka verip nereden alacağımızı söyleyebileceğiniz tercihen temperli cam (ürettirler mi bilmiyorum daha önce yoktu) koruyucu tavsiye edebilecek var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.