Şimdi Ara

S6 Edge Alınır mı? [Mart 2016]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2000TL~ bütçem var. Emektar S2 mi emekliye ayırmak istiyorum 4.yılını doldurdu. Acaba bu fiyat segmentinde eli yüzü düzgün dayanıklı ve şık bir telefon olarak tavsiyeleriniz nelerdir? Ben kavisli ekranı, tasarımı, kamerası ve kalitesi nedeniyle S6 Egde düşünüyorum. Çünkü hafıza kartı ve çıkarılmaz bataryası benim için bir sıkıntı teşkil etmiyor. Olsa ne ala, ama yok diye telefonu silmiyorum aklımdan. Ayrıca ekranın çok büyük olmasını istemiyorum dediğim gibi eski telefonum zaten nispeten çok küçük ekranlı olduğu için ne alsam "Vaaay ekrana bak kocaman be!" diyeceğim. Bu nedenle ekranın max 5" olmasını istiyorum. Note5'i de bu yüzden düşünmüyorum. Eğer daha iyi bir öneriniz var ise lütfen cevaplarınızı eksik etmeyin. Teşekkür ederim

    Edit: Telefonun oyun performansının da iyi olması benim için çok önemli. Zira sık sık Hearthstone oynamayı düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 22 Mart 2016; 23:10:07 >



  • ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    HTC One M9 tavsiye ediyorum size madem büyük ekran istemiyorsunuz HAfıza kartı takılıyor, ama bataryası değişmiyor çünkü komple tek parçalı metal çerçeveye sahip. Telefon her konuda üst düzey, sadece arka kamera performansı çok iyi değil (ön kamerası belki de piyasadaki en iyi resimleri çeken telefon.) Ayrıca müzik kalitesi tartışılmaz, telefonda çift hoparlör var, hem dışarıdan müzik kalitesi hem de kulaklık müzik kalitesi inanılmaz. Ayrıca fiyatı 2800 lerden 1700 lere kadar düştü. 1700 TL ye bulunabiliyor yani artık.
  • Hearthstone pili hayvan gibi sömüren bir oyun o yüzden çok sağlam bir batarya için lenovo vibe p1 düşünebilirsin.
    Ya da performansı daha iyi olsun dersen z5compact da iyi bir twercih olur.madem büyük ekran istemiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar önerileri değerlendireceğim.
  • Bence note 5 düşün.
  • Bende acaba bu saatten sonra S6 Edge alınır mı diye düşünüyorum.Bütçem 2000 tl civarında S6 Edge ilk çıktığından beri dikkatimi çeken bir telefon.

    Şuanda 6.0.1 güncellemesinide almış acaba alıp pişman olurmuyum?
  • Hocam ben fikrimi Edge'den normal S6'ya kaydırdım. Neden derseniz, kavisli ekranın dezavantajları maalesef avantajlarını geçiyor. Artık telefonun yan taraflarınıda düşünmelisiniz alet düşünce, sakat iş yani ayrıca kavisli ekranın en büyük fonksiyonu bildirim çubuğu olarak kullanma. Şahsen ben 50 miliamper fazla pil ve tasarımın biraz daha iyileşmesi için nerden baksanız 100 liralık farkı veremem o nedenle S6 daha makul geliyor. Zaten donanım tıpatıp aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.