Şimdi Ara

S40 için görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar s40 kullananlar sahipleri bu aracın avantajları dezavantajı nedir .

bana gore en dezavantajı 2. elı . baskada bılgı sahıbı deılım .

1.6 d s40 almayı dusunuyorum . kullananlar memnunmusunuz biraz yardımcı olursanız sevinirim .

• bende allah nasip ederse yarın alıyorum aracı kullandım 1 gün boyunca harika bir araç çok seri çok çabuk hızlanabiliyor çelik barlar var araçta 4 milim saç var harika ve çok sağlam bir araç..
  • 2. el karşılaştırması yaparsan jetta da aynı golf te.....hepsi kötü....passat bmw mercedes aşağısı kurtarmıyor....
  • S40 1.6 diesel. 1 yıldır kullanıyorum. 30000 km'deyim. Hergeçen gün daha iyi oluyor. Motorun sesini ilk bindiğimde yadırgamıştım ama şimdi duymuyorum bile. Daha az paraya aynı motor focus'ta var. Ama motor herşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikanmd

S40 1.6 diesel. 1 yıldır kullanıyorum. 30000 km'deyim. Hergeçen gün daha iyi oluyor. Motorun sesini ilk bindiğimde yadırgamıştım ama şimdi duymuyorum bile. Daha az paraya aynı motor focus'ta var. Ama motor herşey değil.

Bahsettiğiniz o motor Peugeot ve Citroen'de de var.Kullanılan şanzıman oranlarının farklılıkları ve araçların kilolarının farklılıklarından dolayı performansları farklı olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 29 Aralık 2009; 12:47:15 >
  • arkadaşlar s40 ın yeni kasası çıkıcak diyorlar doğrumudur bu sene sonunda çıkar mı?Yoksa önümüzdeki sene sonumu çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001
    arkadaşlar s40 ın yeni kasası çıkıcak diyorlar doğrumudur bu sene sonunda çıkar mı?Yoksa önümüzdeki sene sonumu çıkar

2013'den önce imkansız diyorum. Volvo'nun 2011 kozu S60 II. 2012'de V60, XC30, yeni XC90 geliyor. Ancak bunlardan sonra sıra S40'a gelir. 2014'ü bile bulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arikanmd

S40 1.6 diesel. 1 yıldır kullanıyorum. 30000 km'deyim. Hergeçen gün daha iyi oluyor. Motorun sesini ilk bindiğimde yadırgamıştım ama şimdi duymuyorum bile. Daha az paraya aynı motor focus'ta var. Ama motor herşey değil.

hocam saten arabayı ford üretiyo ufak farklar haricinde aynı
  • demek ford üretiyor; ufak farklar haricinde aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylçntş -- 22 Nisan 2010; 1:25:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.