Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.361
Cevap
75
Favori
554.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2001 s40da brc marka tüpün yakıt tüketimi nasıldır ? BRC tüp genel olarak iyimidir?
  • Ben yeni aldim s 40 1.6 2001 model brc tüpvar uzun yol cok kullanamadim şehir içinde hesaplama yapamadik sadece pikniğe gittim toplam 80 km de 16 TL gaz yakti birde araç isinasiya kadar tabiki benzin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratly

Ben yeni aldim s 40 1.6 2001 model brc tüpvar uzun yol cok kullanamadim şehir içinde hesaplama yapamadik sadece pikniğe gittim toplam 80 km de 16 TL gaz yakti birde araç isinasiya kadar tabiki benzin
    2.0 veya 2.0 T ler lpg de ne kadar yakar ve turboluların lpgde herhangi bir sıkıntısı varmıdır ?

atmosforik motorların ömürleri daha mı uzundur ?

@muratly genelde volvolara en uyumlu olarak prins duyduğum için sordum . teşekkürler.
  • üstad bir volvom yok ama brc li bir focusum var

şu artık herkesin bildiği aşikar bir gerçek lpg de kit den çok ustalık önemli

atiker kit ve sağlam bir ustalık ile sorunsuz araç kullanan da var

en kaliteli olduğu idda edilen prins kit takıp sorunlar ile boğuşan da var

babamda 2004 focus c-max var 1,6 benzin lpg li 2011 mayıs sonuna doğru takıldı brc lpg

10000km de filitre bakımı ve 20000km deki filitre bakımları haricinde en ufak bir sorun yaşamadık

3 senedir 30000 km yol yaptık ne gaz yememe ne arıza ışığı ne benzinden lpg ye geçme yada fazla zorlama da lpg den benzine geçme v.s.

kesinlikle sorunsuz kullanıyoruz

iyi bir ustalıkla brc kit iyidir.
  • Herkese merhabalar frenlerden gelen rahatsız edici seslerden sonra bu frenler ilaç gibi geldi. Üstelik yan sanayi parasına..Saygılar;

S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004)

• ÜSTAD NEDİR BUNLAR YA ACAYİP HAVALI DURUYOR

HAYIRLI OLSUN KAZASIZ GÜNLERDE KULLANMANI DİLERİM
  • elalembialem_ kullanıcısına yanıt
    Sağolun Hocam daha iyileri sizlerin olur inşallah. Benim frenlerin ömrü dolmuştu acayip ses yapıyordu disklere ve balatalara bakıyordum ebay dan yorumları da iyi olunca alayım dedim.Sesler kesildi çok şükür frenlerde iyi tutuyor şimdilik Saygılar;

http://www.mtecbrakes.co.uk/
  • elalembialem_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Herkese merhabalar frenlerden gelen rahatsız edici seslerden sonra bu frenler ilaç gibi geldi. Üstelik yan sanayi parasına..Saygılar;

S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004) S40 I (1995-2004)

Hocam ben de düşünüyorum aslında. Benim aracım sadece 140 bg bi de jantlar seninki gibi değil ama olsun, diskler güzel.
    Hayırlı olsun. Yalnız ben siteyi tam çözemedim, sen bir partinin fiyatını bana ÖM den atarsan bi konuşsak nasıl olur hocam?
    @sef_welder

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Sağol Hocam; aslında benim jantlar kapalı gibi biraz açık olsa diskler güzel görünür gibiPM attım.Saygılar;
  • Arkadaşlar şu s40'ların özel üretimleri varmış 1.6'larda ahşap direksyon,konsol,vites topuzu gibi donra deri koltuk,ısıtmalı koltuk,sunroof gibi özellikler var bu araçlar nasıldır bir bilgisi fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAkkurt

Arkadaşlar şu s40'ların özel üretimleri varmış 1.6'larda ahşap direksyon,konsol,vites topuzu gibi donra deri koltuk,ısıtmalı koltuk,sunroof gibi özellikler var bu araçlar nasıldır bir bilgisi fikri olan var mı?

Hocam özel üretim değil de Turbo motorlu olanları (2.0T 165 Bg ve 1.9T4 200 Bg) dediğiniz gibi.
    Ayrıca atmosferik olup yine Sunroof ve koltuk ısıtma gibi özellikleri olan da var.
    Tamamen donanım seviyesi ile alakalı.
    Ancak T4 ler falan hepsi full oluyor, yani boş donanımları yok diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Arkadaşlar şu s40'ların özel üretimleri varmış 1.6'larda ahşap direksyon,konsol,vites topuzu gibi donra deri koltuk,ısıtmalı koltuk,sunroof gibi özellikler var bu araçlar nasıldır bir bilgisi fikri olan var mı?

Hocam özel üretim değil de Turbo motorlu olanları (2.0T 165 Bg ve 1.9T4 200 Bg) dediğiniz gibi.
    Ayrıca atmosferik olup yine Sunroof ve koltuk ısıtma gibi özellikleri olan da var.
    Tamamen donanım seviyesi ile alakalı.
    Ancak T4 ler falan hepsi full oluyor, yani boş donanımları yok diye biliyorum.

Bilmiyorum hocam işte geçen sahibinden.com'da bitane 1.6 gördüm adam özel üretim TR'de 34 tane var yazmış bende şaşırdım eğer doğruysa araç gerçekten iyi bir donanım tablosuna sahip.

• quote:

Evet Murat bey, dediğiniz araçtan bizde mevcut. Öğrenmek istediğiniz tam olarak nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

quote:

Evet Murat bey, dediğiniz araçtan bizde mevcut. Öğrenmek istediğiniz tam olarak nedir?

Şu sahibinden.com'da bir volvo vardı siyah 230.000 km'de saydığım özelliklerde sizin arabanız ilanda mi yoksa değilmi sizin arabaysa cok hosuma gitti hayran kaldım.Ama belirtmeliyim ki gordugum araç 28.750 bin lira idi sizce bu fiyat o araca çok değil mi ayrıca volvo'ların km'leri çok fazla bana sorun olmaz dediler ama hâlâ tereddütteyim sizin fikriniz nedir ? Şimdiden teşekkürler.

• Hayır, o araç bizim değil. Açıkçası çok müşkül bir olmadığı sürece koymayı da düşünmüyorum. Orada yazan özelliklerin hepsi mevcut. Jant 16' değil 15' ve gri deri döşeme mevcut. Bu araçlardan Ankara Grup Volvo'dan öğrendiğim kadarı ile zamanında Türkiye'ye sadece 42 tane giriş yapmış. s40 classiclerin içerisinde en dolu paket olarak son dönemde gelmiş. Bu özellikler @goodorevil arkadaşın da dediği gibi 2.0T lerin bazılarında ve T4 lerde mevcut. Ancak en son makyajlı haliyle son olarak bu 42 araç ful paket olarak Türkiye pazarına sunulmuş. Bu aracı kullanırken aldığınız keyif gerçekten çok başka. Diğer standart s40 classicler bile bu tadı vermedi bana. Her haliyle özel bir araç olduğu aşikar. Fiyatına gelecek olursak, 1,5 sene önce bu araç bize belirtilen fiyatlara mal oldu. İlanlara biraz göz gezdirirseniz bir iki tane daha var, fiyatları biraz daha uygun. Tabi bu durum biraz da aracın temizliği ile alakalı. Boş paketlerin 24-25 ettiği yerde, bu özel araçlar 28bin i fazlasıyla hak ediyor. Ayrıca ilandaki araçta park sensörü ve bagaj da orjinal volvo 10'lu cd changer yok.

• quote:

Hayır, o araç bizim değil. Açıkçası çok müşkül bir olmadığı sürece koymayı da düşünmüyorum. Orada yazan özelliklerin hepsi mevcut. Jant 16' değil 15' ve gri deri döşeme mevcut. Bu araçlardan Ankara Grup Volvo'dan öğrendiğim kadarı ile zamanında Türkiye'ye sadece 42 tane giriş yapmış. s40 classiclerin içerisinde en dolu paket olarak son dönemde gelmiş. Bu özellikler @goodorevil arkadaşın da dediği gibi 2.0T lerin bazılarında ve T4 lerde mevcut. Ancak en son makyajlı haliyle son olarak bu 42 araç ful paket olarak Türkiye pazarına sunulmuş. Bu aracı kullanırken aldığınız keyif gerçekten çok başka. Diğer standart s40 classicler bile bu tadı vermedi bana. Her haliyle özel bir araç olduğu aşikar. Fiyatına gelecek olursak, 1,5 sene önce bu araç bize belirtilen fiyatlara mal oldu. İlanlara biraz göz gezdirirseniz bir iki tane daha var, fiyatları biraz daha uygun. Tabi bu durum biraz da aracın temizliği ile alakalı. Boş paketlerin 24-25 ettiği yerde, bu özel araçlar 28bin i fazlasıyla hak ediyor. Ayrıca ilandaki araçta park sensörü ve bagaj da orjinal volvo 10'lu cd changer yok.

O araç çok temiz gözüktü nedense.Ayrıca hocam 10'lu cd changer ne ise yarar ? Ve su park sensorunu biz takabiliyor muyuz ?

• Evet ilanı buldum. Bana sorarsanız o para verilir. Çünkü hem 2004 model hem de bu dolulukta özel üretim.
    2004 model çok eski sayılmaz. 28 bin lira da çok yüksek sayılmaz. Yani en azından 2000 model Focus'ların, Bora'ların 20-21 bin lira ettiği piyasada 2004 model Volvo bu dolulukta 28 eder bence. Üstlelik hiç LPG görmemiş olması harika bir olay. O motoru 1 milyon kilometreye kadar sorunsuz kullanırsınız.
  • quote:

quote:

Hayır, o araç bizim değil. Açıkçası çok müşkül bir olmadığı sürece koymayı da düşünmüyorum. Orada yazan özelliklerin hepsi mevcut. Jant 16' değil 15' ve gri deri döşeme mevcut. Bu araçlardan Ankara Grup Volvo'dan öğrendiğim kadarı ile zamanında Türkiye'ye sadece 42 tane giriş yapmış. s40 classiclerin içerisinde en dolu paket olarak son dönemde gelmiş. Bu özellikler @goodorevil arkadaşın da dediği gibi 2.0T lerin bazılarında ve T4 lerde mevcut. Ancak en son makyajlı haliyle son olarak bu 42 araç ful paket olarak Türkiye pazarına sunulmuş. Bu aracı kullanırken aldığınız keyif gerçekten çok başka. Diğer standart s40 classicler bile bu tadı vermedi bana. Her haliyle özel bir araç olduğu aşikar. Fiyatına gelecek olursak, 1,5 sene önce bu araç bize belirtilen fiyatlara mal oldu. İlanlara biraz göz gezdirirseniz bir iki tane daha var, fiyatları biraz daha uygun. Tabi bu durum biraz da aracın temizliği ile alakalı. Boş paketlerin 24-25 ettiği yerde, bu özel araçlar 28bin i fazlasıyla hak ediyor. Ayrıca ilandaki araçta park sensörü ve bagaj da orjinal volvo 10'lu cd changer yok.

O araç çok temiz gözüktü nedense.Ayrıca hocam 10'lu cd changer ne ise yarar ? Ve su park sensorunu biz takabiliyor muyuz ?

Kendi teybindeki cd çalar haricinde bagajda bulunan cd çaların içine 10 tane cd koyabiliyorsunuz. Ve bu 10 cd de kendi orjinal teybinden kontrol edilebiliyor. Park sensörü artık her araca uygulanabiliyor, problem edilecek bir durum değil. Araca sonradan da eklenebilecek en kolay opsiyon. Detaylı bir kontrolden geçtikten sonra güzel bir pazarlıkla alınabilir.

• quote:

quote:

quote:

Kendi teybindeki cd çalar haricinde bagajda bulunan cd çaların içine 10 tane cd koyabiliyorsunuz. Ve bu 10 cd de kendi orjinal teybinden kontrol edilebiliyor. Park sensörü artık her araca uygulanabiliyor, problem edilecek bir durum değil. Araca sonradan da eklenebilecek en kolay opsiyon. Detaylı bir kontrolden geçtikten sonra güzel bir pazarlıkla alınabilir.

Çok sağolun hocam bilgiler için

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.