Şimdi Ara

S40 I (1995-2004) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
29 Misafir (2 Mobil) - 27 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.361
Cevap
75
Favori
552.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim, ancak pazarlığnızı mümkün mertebe iyi yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Rica ederim, ancak pazarlığnızı mümkün mertebe iyi yapın

Hocam şu arabadan bahsediyorum sizce parasını hak ediyor mu?

• İşe bu açıdan bakacak olursak parasını, piyasadaki diğer arabalar göz önünde bulundurduğumuzda fazlasıyla hak ediyor. Ama siz yine de pazarlığınızı sıkı tutun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşe bu açıdan bakacak olursak parasını, piyasadaki diğer arabalar göz önünde bulundurduğumuzda fazlasıyla hak ediyor. Ama siz yine de pazarlığınızı sıkı tutun.

100km'de şehiriçi şehir dışı tüketim kaç litredir ayrıca sizin aracınızın yıllık vergisi ne kadar?Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratAkkurt

quote:

Hocam merhaba,

bu fiyata bu araçtan modeli daha düşük fakat km'si daha düşük olan T4'ler bulabilirsiniz. bu aracın fiyatı biraz balon gibi geldi. Aynı donanım birkaç özellik dışında da bu araçlarda da mevcut. illede 1.6 istiyorsanız bilemem tabi ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevermind34

quote:

quote:

Hocam merhaba,

bu fiyata bu araçtan modeli daha düşük fakat km'si daha düşük olan T4'ler bulabilirsiniz. bu aracın fiyatı biraz balon gibi geldi. Aynı donanım birkaç özellik dışında da bu araçlarda da mevcut. illede 1.6 istiyorsanız bilemem tabi ki.

Hocam maalesef 1.6 istiyorum malum benzin fiyatları uçmuş bu sisteme kalırsa daha da uçar o yüzden 1.6,benimde 1.9 sevdam var ama ne yaparsın ülkede 1.6 üstüne binene zengin gözüyle bakılıyor.

• Şehirler arası yol olarak niteleyebileceğimiz değer var elimde somut olarak. Erzincan-Trabzon arası yolda yaptım. Erzincan'dan yola çıkmadan yol bilgisayarını sıfırladım. Trabzon'a vardığımda 244 km de ortalama 7.3 lt yakıt harcamış. Bu değerler aslında bana çok çok iyi geldi. Çünkü hiç bir şekilde kasmadan, hatta Zigana Dağı'nı neredeyse dip gaz çıktım. Tabi inişe geçtiğimde yakıt değerleri kısmen düştü. Bu değer kısmen karma kullanım olarak nitelenebilir. Sabit bir hızla daha iyi değerler yakalanabilir. Şehir içi tamamen kullanıma, şehir içi eğime ve trafiğe bağlı olarak değişiyor. Ortalama bi rakam verecek olursak 9 lt ile 11 lt arasında değişiyor. Aracın vergisi 187,5 tl + 187,5 tl olmak üzere yıllık 375 tl dir.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba,

Hocam maalesef 1.6 istiyorum malum benzin fiyatları uçmuş bu sisteme kalırsa daha da uçar o yüzden 1.6,benimde 1.9 sevdam var ama ne yaparsın ülkede 1.6 üstüne binene zengin gözüyle bakılıyor.

aradaki fiyat farkı ile 2 yıllık yakıt giderin çıkar :)) 1.9 lpg'liler öyle korkulacak kadar çok yakmıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merhaba,

aradaki fiyat farkı ile 2 yıllık yakıt giderin çıkar :)) 1.9 lpg'liler öyle korkulacak kadar çok yakmıyor.

Hocam lpg kullanmak istemiyoruz patlama,yanma gibi olayları görünce vazgeçtim ha diyeceksinizki güvenilir birine falan yaptırın ya da alın maalesef lpgli istemiyoruz.Ayrıca 1.9'ların hepsi 2001 model 2004 arabaya bile eski gözü ile bakıyoruz ki volvo olmasa 2004 almayız bile yani 1.9'a bakmıyoruz.Bilgiler içinde sağolun.
    edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocharger41 -- 5 Mayıs 2014; 0:03:51 >

• quote:

Şehirler arası yol olarak niteleyebileceğimiz değer var elimde somut olarak. Erzincan-Trabzon arası yolda yaptım. Erzincan'dan yola çıkmadan yol bilgisayarını sıfırladım. Trabzon'a vardığımda 244 km de ortalama 7.3 lt yakıt harcamış. Bu değerler aslında bana çok çok iyi geldi. Çünkü hiç bir şekilde kasmadan, hatta Zigana Dağı'nı neredeyse dip gaz çıktım. Tabi inişe geçtiğimde yakıt değerleri kısmen düştü. Bu değer kısmen karma kullanım olarak nitelenebilir. Sabit bir hızla daha iyi değerler yakalanabilir. Şehir içi tamamen kullanıma, şehir içi eğime ve trafiğe bağlı olarak değişiyor. Ortalama bi rakam verecek olursak 9 lt ile 11 lt arasında değişiyor. Aracın vergisi 187,5 tl + 187,5 tl olmak üzere yıllık 375 tl dir.

Çok sağolun hocam başka sorum olursa sorarım.Hocam birde mümkünse sizin s40'ın fotoğraflarını çekip atabilir misiniz?

• quote:

quote:

Şehirler arası yol olarak niteleyebileceğimiz değer var elimde somut olarak. Erzincan-Trabzon arası yolda yaptım. Erzincan'dan yola çıkmadan yol bilgisayarını sıfırladım. Trabzon'a vardığımda 244 km de ortalama 7.3 lt yakıt harcamış. Bu değerler aslında bana çok çok iyi geldi. Çünkü hiç bir şekilde kasmadan, hatta Zigana Dağı'nı neredeyse dip gaz çıktım. Tabi inişe geçtiğimde yakıt değerleri kısmen düştü. Bu değer kısmen karma kullanım olarak nitelenebilir. Sabit bir hızla daha iyi değerler yakalanabilir. Şehir içi tamamen kullanıma, şehir içi eğime ve trafiğe bağlı olarak değişiyor. Ortalama bi rakam verecek olursak 9 lt ile 11 lt arasında değişiyor. Aracın vergisi 187,5 tl + 187,5 tl olmak üzere yıllık 375 tl dir.

Çok sağolun hocam başka sorum olursa sorarım.Hocam birde mümkünse sizin s40'ın fotoğraflarını çekip atabilir misiniz?

Maalesef hocam, açıkçası forumlarda aracın resmini paylaşma taraftarı değilim. Prensip meselesi, lütfen kişisel algılamayın. Özellikle Volvo konusunda hassasım

• quote:

quote:

quote:

Maalesef hocam, açıkçası forumlarda aracın resmini paylaşma taraftarı değilim. Prensip meselesi, lütfen kişisel algılamayın. Özellikle Volvo konusunda hassasım

Peki hocam sağolun yinede

• 2001-2003 arası yıllarda en çok tutulan yıl hangisidir (2.0 ve 2.0 T için soruyorum sadece) ? 2001 modellerde kaç adet paket vardır ? genelde sahibinden.comda sunrooflu olana full deniyor. sunrooflu ve sunroofsuz olmak üzere iki paket mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

2001-2003 arası yıllarda en çok tutulan yıl hangisidir (2.0 ve 2.0 T için soruyorum sadece) ? 2001 modellerde kaç adet paket vardır ? genelde sahibinden.comda sunrooflu olana full deniyor. sunrooflu ve sunroofsuz olmak üzere iki paket mi var?

Hocam genel anlamda 3-4 paket var.
    Ben ayırt edici özelliklerini yazayım.

En boşunda far sileceği dahi yok. Oradan anlayabilirsiniz (Yalnız far sileceği olmayıp full olan da gördüm. Önden ufak bir kazadan sonra masraf kısmak için iptal olarak toplanmış olabilir) Kliması da tam manueldir (Üst paketlerde analog ama otomatik klima var)
    Bir üst donanımda far sileceği var, yol bilgisayarı yok. Yol bilgisayarı için orta konsolda bir göz var, oradaki gözün sol tarafında yuvarlak bir seçici anahtar vardır. O anahtar varsa yol bilgisayarı vardır. Orası genişçe bir göz ise o anahtar yoktur.
    Bir üst paketin ayırt edici özelliği yol bilgisayarı.
    En üst pakette bunun Sunroof'lusu
    Yani benim gözlemim bu yönde.

Benim aracım 2. sıradaki donanım paketi.
    ABS, 4 cam otomatik, otomatik klima filan var.
    Daha üst donanımlarda koltuk ısıtma, ESP filan var.

Bir de bana kalırsa almışken makyajlı kasa alın. Makyajsız kasa ergonomik olarak biraz sorunlu bir iç mekana sahip.
    Yani kol dayama biraz kullanışsız, vitesleri kontrol etmek olsun, el frenini kullanmak olsun biraz sorunlu oluyor. Ayrıca saklama gözleri yetersiz.
    Makyajlı kasada bu sorun giderilmiş, kol dayamanın yeri ve biçimi düzeltilmiş, kol dayamanın altında saklama gözü var filan. Kısaca gayet güzel olmuş.

Bu panel makyajsız kasaya ait.
     S40 I (1995-2004)
    Makyajlı kasanın gösterge paneli de bu:
     S40 I (1995-2004)

Yol bilgisayarına ait seçici anahtar:
     S40 I (1995-2004)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 5 Mayıs 2014; 1:37:37 >

• goodorevil kullanıcısına yanıt
     S40 I (1995-2004)
    Hocam resmini koyduğunuz ikinci gösterge paneli s40 II ye ait sanırım.

S40 I (1995-2004)
    Makyajlı s40 I lerin göstergeleri bu şekilde.

• Evet, düzelttiğiniz için teşekkürler, resimler arasında kargaşaya düşünce öyle oldu.
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık, makyajlı kasa dediğiniz eğer s40 II ise, fiyat bayağı zıplıyor ve sadece 2004 model var nedense daha üzeri yok , onlarda 4 tane çıktı.

en çok 2001 model çıkıyor, manuel vites seçince yine bayağı bir azalma söz konusu oluyor. bir de illa full paket olsun dersek bayağı zor olacak araba bulmak

2004 üzeri olsun ve 2.0 T olsun dersek 4 araba çıktı

S40 I (1995-2004)

2001-2003 olsun 2.0 T olsun dersek ve vites manuel dersek 8 araba çıktı, birisi yanlışlıkla T4 koymuş bi tane , yani 7 araba çıktı.

S40 I (1995-2004)

ya satan az , ya piyasada s40 az

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvan arkadas -- 5 Mayıs 2014; 3:51:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayvan arkadas

elinize sağlık, makyajlı kasa dediğiniz eğer s40 II ise, fiyat bayağı zıplıyor ve sadece 2004 model var nedense daha üzeri yok , onlarda 4 tane çıktı.

en çok 2001 model çıkıyor, manuel vites seçince yine bayağı bir azalma söz konusu oluyor. bir de illa full paket olsun dersek bayağı zor olacak araba bulmak

2004 üzeri olsun ve 2.0 T olsun dersek 4 araba çıktı

S40 I (1995-2004)

2001-2003 olsun 2.0 T olsun dersek ve vites manuel dersek 8 araba çıktı, birisi yanlışlıkla T4 koymuş bi tane , yani 7 araba çıktı.

S40 I (1995-2004)

ya satan az , ya piyasada s40 az

Hocam S40'ın ilk kasası 1996-2004 arası üretildi.
    2000 senesinde makyaj yemiş. Yani 2001 model ve sonrası makyajlı kasa olması lazım.
    Ancak emin değilim. Belki makyajlı kasada aynı iç dizaynı kullanıp, "S40 Classic" gibi bazı modellerde yeni göğüs kullanmış olabilirler. Emin değilim.

S40'ın hem satan az hem piyasada S40 az. İkinci eli biraz zayıf bir araba.

Ancak iç kabin olarak yeni kabin araçlara bakabilirsiniz. Onlar daha kullanışlı duruyor.

• Herkese selamlar...
    Bende de 2001 model s40 2.0T var. Başlıklardan birinde fotoğraflarını da koymuştum.
    Navigasyonlu multimedya cihazı almak istiyorum ama 800-900 TL'nin üzerine pek çıkamayacağım. Cihaz tavsiye edebilecek kimse var mı acaba?
  • herkese merhaba,

foruma üyeligim var ama pek fazla yazmıyorum daha çok çeşitli konularda (yani sadece araba deil) bilgi amaçlı bakınırım. bende bi s40 t4 sahibiyim. 2001 model otomatik. senesinde ulusoydan almıştım. yazılarda arkadaşların bahsettigi full dediginiz az km li bulmanın zor oldugu kasa. sunroof deri koltuk, koltuk ısıtma, elektrikli koltuk her bişey mevcut. kazasız belasız garajda duruyor. araba ilk alındıgı hali ile ekstra hiç bişey yapılmadı yani lpg yok müzik sistemi kendi üstünde ne takılı ise fabrika çıkışlı tek cd li duruyor. ben haftada 1 aracı çıkartırım yaklaşık 80-90 km yaparım. dolayısıyla km si çok düşük. şuan araç 98binde. Her zaman istanbul cıngıl volvo ya gitmiştir. aracı başından beri tanırlar. ben bi v40 t4 siparişi verdim sanırım agustos sonlarına dogru gelicek. agustos ayında arabayı satıcam. eger s40 t4 otomatik vites 2001 model 98bin km de bi araç almayı düşenenleriniz varsa haberiniz olsun. pek 3 e beşe bakmıycam zorlarsam biraz daha fazlasına satıcagımı adım gibi biliyorum ama 20 bine pazarlıksız vericem. araçta boya yok fabrika boyası üstünde hala. her aksesuarı çalışır vaziyette. km bazında tam emin deilim ama sanırım 80 bin lerde idi trigeri deişti(cıngıl volvoda). araç gri renkte. bu yaşta bi arabanın istanbul gibi bi yerde oluşan ufak tefek tampon vs çizikleri mevcut. beni rahatsız etmedigi ve tekrar nasılsa olucagı için hiç bi yerine boya yapılmadı.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.