Şimdi Ara

s40 benzinli motor yağı tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz 5-40 10 -40 5-30 . yabancı forumlarda 10-40 ağırlıklı gibi..

• Araç atmosferik mi, turbo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Araç atmosferik mi, turbo mu?

Merhaba hesheit üstadım,1997 s40 sahibi oldum,2.0 atmosferik turbo yok,en son yağ değişiminde 10-40 kullandım
    araç biraz hantal geldi bana,bu normalmidir çok atak değil,yakıt biraz fazla geldi bana,70 tl gaz ile şehir içi 144 km yaptım,sizce nasıldır
    fikirlerinizi bilgilerinizi yakından takip ediyorum,saygılar sunarım
  • 2003 1,6 hocam
  • 2003, 1.6: 10-40

Lpgli araç hakkında yorum yapamıyorum. Lpgli araç hiç kullanmadım, lpg taktırmayı da hiç düşünmediğim için yağ, performans, yakıt vb konulara kulak dahi kabartmadım. Üzgünüm yardımcı olamayacağım.
  • volvo , castrol öneriyor..5-40 kullanıyorum. 70 tl lik gaz ile 144 km bu normal değil bir sorun olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 5 Ocak 2012; 0:10:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prof11

quote:

Orijinalden alıntı: hesheit

Araç atmosferik mi, turbo mu?

Merhaba hesheit üstadım,1997 s40 sahibi oldum,2.0 atmosferik turbo yok,en son yağ değişiminde 10-40 kullandım
    araç biraz hantal geldi bana,bu normalmidir çok atak değil,yakıt biraz fazla geldi bana,70 tl gaz ile şehir içi 144 km yaptım,sizce nasıldır
    fikirlerinizi bilgilerinizi yakından takip ediyorum,saygılar sunarım

gazdan atmıştır araç yada gaz donmuştur diyesim var kmde 500 yakıt çok fazlaca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 486 kuruş yakıt yakmış gözüküyor,biraz fazla,çekiş olarakta şikayetçi iseniz,çiğ yakıt yakıyor olabilir,yada ateşleme problemi.bu motor tipinde normal şartlarda performansın düşük olması gibi bir ihtimal yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.