Bildirim
S4 Mini 969 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arabulvar hakkında bilgisi olan var mı, ya da o satıcı hakkında ? -
quote:
Orijinalden alıntı: littlemushroom
Arabulvar hakkında bilgisi olan var mı, ya da o satıcı hakkında ?
Distribütör garantili ürün diye paralel gönderdikleri oluyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: littlemushroom
Arabulvar hakkında bilgisi olan var mı, ya da o satıcı hakkında ?
Distribütör garantili ürün diye paralel gönderdikleri oluyormuş.
Teşekkürler
neyse bekleriz güvenilir kaynaklarda düşsün diye -
600 altı fiyatları gördüğünde almayı düşünüyorum.Şimdi çok erken :) -
Fiyat aşırı sıcak! Dist Garantili diyor.
-
S3 le arasında boyut haricinde özellik bakımından ne gibi farklar var ? -
Şimdi de 2 yıl adınıza yetkili garanti diye yazmışlar. Yani yine arkadaşların dediği gibi ekran görüntüsündeki anda girip alanlar dit. ürü iye aldılar bakalım ellerine ne geçecek. Böyle bir satış politikası ile nasıl güven kazanacaklar acaba. -
şimdi alalımmı almayalımmı bu hafta içinde hesaplı s3 mini yada s4 mini yada varsa alternatif bi tel lazım acilen -
quote:
Orijinalden alıntı: Gladiotürk
Fiyat aşırı sıcak! Dist Garantili diyor.
Mesaj attım, gelen cevap:
Merhaba, distribütör garantili yazmışsınız, yanlışlık olmadığını teyit eder misiniz?
Merhaba,
Ürünlerimiz Medcell İletişim güvencesi altındadır.
2 Yıl Garanti süresi bulunmaktadır.
BTK Tarafından kayıtlı yurtiçi cihazlardır.
www.medcell.com.tr
Yapılan yanlışlıktan dolayı özür dileriz.
-
yani distribütör garantilimi oluyor bu medcell alınabilirmi acaba. yorumlara göre bugün geçicez siparişi -
quote:
Orijinalden alıntı: bhazer
yani distribütör garantilimi oluyor bu medcell alınabilirmi acaba. yorumlara göre bugün geçicez siparişi
Distribütör garantili değil hocam.
Hızlıal'dan Distribütör garantilisini (bu gün son gün) world ile 1100'e almak (100 tl world puan veriyor ayrıca) daha mantıklı. -
hocam world kartım yok ve 1000 lira üstüne çıkamıyorum zaten bu bile aşıyor ama modeli serisi belli diye çıktık bu kadar. bu olmazsa vatandan s3 mini alıcaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhazer -- 31 Ağustos 2013; 14:13:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bhazer
hocam world kartım yok ve 1000 lira üstüne çıkamıyorum zaten bu bile aşıyor ama modeli serisi belli diye çıktık bu kadar. bu olmazsa vatandan s3 mini alıcaz
Eğer peşin almayı düşünüyorsanız, şu konuda size world puan kadar indirimli alıp ürünü size devredebilecek ve hatta daha fazla indirim yapacak world kart sahibi bulabilirsiniz. Ben geçtiğimiz aylarda bu şekilde aşağıdaki konudan birini bulup telefon almıştım.
Hatta bana yardımcı olan arkadaş telefonu bana gitti gidiyordan satış açarak devretmişti. Tabi üzerine komisyon ekledi ama o esnada gg de de %10 bonus kampanyası vardı, eklediği komisyon kadar bonus kazandığım için bir zararım da olmamıştı. Sonuç olarak telefonu bu şekilde kazanılacak world puandan daha fazlası kadar indirim yaptırmış ve o fiyattan da gg üzerinden taksitle almıştım.
http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/tm.htm
-
arkadaşa alıcaz sadece maximuma taksitle ödeme yapabiliriz. aslında mesleği gereği (marangoz) biraz xperia go tarzı bişeye ihtiyaç var ama gonun donanımı artık yetersiz gelir (bendeki soladan biliyorum) 1000 lira üstü bişeyde alabiliriz ama hem kullanım olarak ihtiyacı yok özelliklerini kullanamaz hemde yarın ekrana toz girer yada düşürür falan en azından çok para vermedik diye teselli ederiz kendimizi -
Bir maceraya kalksam ve alsam mı acaba bu teli s2 yerine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 31 Ağustos 2013; 22:37:55 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _yusufaydin_
600 altı fiyatları gördüğünde almayı düşünüyorum.Şimdi çok erken :)
Bende 10 sene sonra cla 200 almayi dusunuyorum ins o gunleri gorurum -
quote:
Orijinalden alıntı: visoela
quote:
Bende 10 sene sonra cla 200 almayi dusunuyorum ins o gunleri gorurum
Bırak 10 seneyi 5 sene sonra sen beğenmezsin o arabayı -
quote:
Orijinalden alıntı: agtr
Bir maceraya kalksam ve alsam mı acaba bu teli s2 yerine
Gereksiz. Bu paralara Nexus 4 alınıyor. S4 Mini için israf, başka bir şey değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: visoela
quote:
Bende 10 sene sonra cla 200 almayi dusunuyorum ins o gunleri gorurum
Bırak 10 seneyi 5 sene sonra sen beğenmezsin o arabayı
Mercedes boyle devam ederse olabilir
Benzer içerikler
- pttcell aralık kampanyası
- turkcell 60 gb 390 tl
- yanımda premium
- tobi 3gb
- vodafone hediye internet
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X