|
|
PC Gaming; Civilization V | Batman | Starcraft 2 | PES 2016 | Skyrim Reading; Fatherland | Zaman Çarkı Serisi Listening; Power FM | Linkin Park Working; Consulting | HR Surfing; DH | NTV | IGN | Merlinin Kazani | Gamespot | TV.com | iMDB | Gametrailers | Financial Times Watching; Boardwalk Empire | Naruto | Game of Thrones | Bleach | The 100 | Breaking Bad | Vikings | Da Vinci | Sherlock
|

Yeni Kayıt

3 Mobil
Konudaki Resimler

Mesela Vatan a gidiyorsunuz %25 indirim var bir laptopta veya harddiskte fakat World kartınız yok veya limitiniz kalmamış. Ancak peşin paranız var, bu alışveriş yapmanıza maalesef yetmiyor.
(Biraz sabır...) - 50 mesajın altında olanları eklemiyorum şimdilik...
(İlla kar gerekli mi, çok sevdiğimiz forumdaşlarımıza yardım etmenin hazzı ve duygusu yetmiyor mu...
)
(Tavsiyem, tüm listedekilere ÖM göndermeniz ve ilk geri dönen ile işleminizi gerçekleştirmeniz. Listenin çoğu bu konuyu takip etmiyor. İmam müezzin meselesi diyebiliriz
)
Kredi kartı kullanmak istemeyen arkadaşlarımız var. Ben de çok kullanmak istemem, peşini tercih ederim alışverişlerim de fakat yapmıyorlar işte
Bu kampanyalar bence giderek artacak çünkü firmalarda bankalarda aldı paranın kokusunu bu tip antlaşmalardan
iOS
Android