Şimdi Ara

s4 i9500 samsung boot ekranında sürekli resetliyor acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar bugün sorunsuz çalışan telefonum anıden kapandı ve samsung galaxy s4 i9500 yazan ekranda sürekli reset atıyor recovery moda giremiyorum download moda giriyorum fakat contine yapamıyorum bassamda algılamıyor sürekli restart modunda kaldı telefon şarja takıyorum yine aynı devamlı yeniden başlıyor ekran dış camım çatlak ve rusya son sürüm yüklü garantisi devam ediyor ama bu şartlarda pekte geçerli sayılmaz içindeki bilgilerimden vazgeçtim 1 gün sonra tatile gidicem acil telefon lazım sorunum nedir ve nasıl çözerim şimdiden herkese teşekkürler

• wipe data factory reset at belki çözülür. fakat böyle yaparsanda telefona kayıtlı olan rehber, mesaj, uygulamalar silinir. (hafıza kartını silmez)
    bunu yapmak için telefon kapalıyken ses + tuşuna , orta tuş ve açma kapama tuşuna basabilirsin.
  • Hocam o menüye giremiyorum telefon açıldı sanırım güç tuşum sorunlu fakat yine kapandı açılmıyor şu anda yarın servisten fikir alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Hocam o menüye giremiyorum telefon açıldı sanırım güç tuşum sorunlu fakat yine kapandı açılmıyor şu anda yarın servisten fikir alıcam

Biraz konu hort olacak ama sorunu çözebildin mi hocam aynı sıkıntıdan muzdaribim
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam güş tuşum bozulmuş garantiden yaptırdım düzelene kadar hafif hafif bastırın sanırım takılı kalıyor bir yerde okumuştum yan kısımlarına kurşun kalemle hafif hafif vurun yazıyordu telefonun güç tuşu aşağı bakacak şekilde dik şekilde sağına soluna tuşun tıklayın kalemle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Hocam güş tuşum bozulmuş garantiden yaptırdım düzelene kadar hafif hafif bastırın sanırım takılı kalıyor bir yerde okumuştum yan kısımlarına kurşun kalemle hafif hafif vurun yazıyordu telefonun güç tuşu aşağı bakacak şekilde dik şekilde sağına soluna tuşun tıklayın kalemle :)

O zaman benimki daha farklı bir şey sanırım.. telefonun içini açtık dağıttık tekrar birleştirdik güç tuşunda bir problem görünmüyor yine aynı ama sanki güç tuşu basılı kalmış gibi sürekli reset atıyor recovery mod a bile girdiği gibi resetliyor... Daha önceden günde 1-2 kere reset atıyordu şimdi hiç açılmaz oldu

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam farklı bir sorun olabilir power tuşunun flexi bozulmuş olma ihtimali varmı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini Recovery ve root yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.