Şimdi Ara

S4 GARANTİ HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sancaktepeden hedef alışveriş merkezlerinden s4 aldılar hediye olarak kutunun üzerinde samsung barkodu var ve yan tarafında c5 electronics barkodu var sizce bu cihazın garantisi c5demi samsungdamı ? c5den cihazı sorgulatıyorum 04.02.2013 başlangıc , 04.02.2016 bitiş garanti süresi yazıyor ama benim cihazım 08.03.2014 tarihinde alındı faturasında öyle işlendi yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum .

• perso3450 kullanıcısına yanıt
    Cihazınız C5 de garantiye giriyor ancak samsung da yaptırabilir misiniz sanmıyorum.Ama bence orada da işler garantisi.Garanti tarihine gelince.Cihazın gümrükten geçişinden sonra başlar teknik servisdeki süresi.Diyelim orada 3.ayda biter ama siz 5.ayda almışsınızdır.O da faturada belli olur.Yani faturayı gösteririsiniz ve garantili olduğu için 5.aya kadar devam eder.Am sizin ki hediye olduğu için tam olarak nasıl olur bilmiyorum bana samsung servisinde böyle söylemişlerdi.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecelik85

Cihazınız C5 de garantiye giriyor ancak samsung da yaptırabilir misiniz sanmıyorum.Ama bence orada da işler garantisi.Garanti tarihine gelince.Cihazın gümrükten geçişinden sonra başlar teknik servisdeki süresi.Diyelim orada 3.ayda biter ama siz 5.ayda almışsınızdır.O da faturada belli olur.Yani faturayı gösteririsiniz ve garantili olduğu için 5.aya kadar devam eder.Am sizin ki hediye olduğu için tam olarak nasıl olur bilmiyorum bana samsung servisinde böyle söylemişlerdi.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

hocam çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim bilgi verdiginiz için , samsungda geçiyormu bende merak ediyorum fatura bnde duruyor ailemden hediye geldigi için faturaya göre işler diyorsunuz garanti yanlış anlamadım umarım ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Garanti Yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.