Şimdi Ara

S4 almayın tam bir fiyasko!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizi şimdiden uyarayım bu telefon tam bir fiyasko kamerasına dizaynına aldandık 2 milyar para saydık ama real racing real football oynayamıyoruz niye mi 1. 10gb sistem dosyası kalıyor 6gb yer yok. 2. Telefon okadar ısınıyor ki patlayacak diye korkuyorsunuz ve eliniz yanıyor. 3. Ekran durmadan dönüyor duzeliyor donuyor duzeliyor oyun falan oynayamıyorsunuz. 4. Olarak ekran durmadan siyah bir sekilde yanıp sönüyor berbat. Gelelim dayanıklılığa telefon 10cmden parkeye düştü cerceve pert. Bu sabah arka kapagını acmistim kapatirkende (bilirsiniz arka kapağı kapamak icin biraz bastırmak gerekiyor) bastirdim takildi sonra elime bi aldim ekran catlamis bide gorilla morilla diyorlardı şempaze bile olmaz bu telefondan. Hızli islemcili diye bizi yemeye çalışıyorlardı bebde s3de vardi o bile buna bin takar bu konuyu açmak boynumun borcu diye düşündüm cunku bu telefonun tek artısı kamerası dizaynı hafifligi ve inceligi pili artti 2600mah oldu diyolardi yok 17 saat dayanirmista bilmemnede 1 saat dayansin disimi kiracam neyse arkadaslar almayin bu telefonu gidin iphone 5 alin bir samsungçuydum ama samsungdan bi halt olmadigini anladim dedigim gibi gidin o paraya note 2 s3 iphone 5 htc one xperia z alın en azından telefonunuz olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende pek s4 sevmiyorum geçmiş olsun

Bu arada gorilla glass ekran çizilmelerine karşı diye biliyorum.

• kullanmayı bilmiyosanız giriş seviyesi telefon alın.
  • Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Yav he he

adam haklı ancak suç samsungta arayüz bu kadar ram yerken telefon ısınır da kasar da patlar da
  • Kullanmayı biliyoruz s2 de aldık s3de aldık notede aldık acede aldık samsunglada ve androidle haşır neşiriz hic birisinde boyle bir sey gormedim. Evet cizilme gormedim kisa bir sure jelatinsiz durdu bi problem cikmadi ama kapagi takarken cuk diye catladi. Bu arada ciddi olmayan muzakere edemeyecegimiz arkadaslar konudan ciksin sizi kırmak istemem.

• Iphone a yönelin derim o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    böyle bir rezalet yok! (REEDER)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav he he

• bu samsunga cidden güvenilmiyor binlerce lira paralar veriliyor sonuç fiyasko oluyor. arayüzün ram kullanımını kasılmasını bi türlü çözemediler 2 bin küsür para veriyorsunuz arayüzden sensörlerden dolayı cihaz kasılıyor olacak iş değil. ama adamların cidden pazarlaması reklamı iyi. bi şekilde müşteriyi çekiyorlar. şu an ekim kasım gibi her ne kadar sony honami alma konusunda kararlı olsam da note 3ün reklamlarıyla ekranıyla aklımı çelebileceğinden korkuyorum açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Cries

Arkadaşlar sizi şimdiden uyarayım bu telefon tam bir fiyasko kamerasına dizaynına aldandık 2 milyar para saydık ama real racing real football oynayamıyoruz niye mi 1. 10gb sistem dosyası kalıyor 6gb yer yok. 2. Telefon okadar ısınıyor ki patlayacak diye korkuyorsunuz ve eliniz yanıyor. 3. Ekran durmadan dönüyor duzeliyor donuyor duzeliyor oyun falan oynayamıyorsunuz. 4. Olarak ekran durmadan siyah bir sekilde yanıp sönüyor berbat. Gelelim dayanıklılığa telefon 10cmden parkeye düştü cerceve pert. Bu sabah arka kapagını acmistim kapatirkende (bilirsiniz arka kapağı kapamak icin biraz bastırmak gerekiyor) bastirdim takildi sonra elime bi aldim ekran catlamis bide gorilla morilla diyorlardı şempaze bile olmaz bu telefondan. Hızli islemcili diye bizi yemeye çalışıyorlardı bebde s3de vardi o bile buna bin takar bu konuyu açmak boynumun borcu diye düşündüm cunku bu telefonun tek artısı kamerası dizaynı hafifligi ve inceligi pili artti 2600mah oldu diyolardi yok 17 saat dayanirmista bilmemnede 1 saat dayansin disimi kiracam neyse arkadaslar almayin bu telefonu gidin iphone 5 alin bir samsungçuydum ama samsungdan bi halt olmadigini anladim dedigim gibi gidin o paraya note 2 s3 iphone 5 htc one xperia z alın en azından telefonunuz olur.

1-real racing, real futboll sıkıntısız oynuyorum
    2-bende hiç okadar ısınma olmadı ısınma yok demiyorum ama eli hiç yanmadı :)
    3-ekran dönmesi gibi bişey söz konusu değil. seçeneklerden ekran dönmesini kapattınızmı?(kapalıysa sorun olabilir)
    4-hiç siyah yanıp sönmedi bende
    5-gorilla felen yalan demişssin ama şuan en dayanıklı cam s4 de iphonedan ve htc ona dan daha dayanklı olduğu yapılan testlerlede görüldü yani düştüğü yerde başka bi tel olsa vay haline diyebilir(eğer s4 o hale geldiyse)

yanlış anlaşılmasın fun boy değilim şunu belirtmek istedim kesinlikle telefonunuzda problem var garantiye yada 1 ay (3 de olabilir) içinde aldıysan aldığınız yere gitmelisinniz...

• Hocam biraz trollemeye çalışmışsınız sanki bana kalsa s4 yılın çöpü tabi ama yine de bu kadar ezmeyin.

Son olarak htc one forever
    Orjinal 4.3 yazılımı da geldi oh mis gibi kasılmadan kullanıyoruz. plastikboylar s4 önce güncelleme alacak yeaaaa diye ötsün bir daha da görelim

• Ekran dayanikli hocam eyvallah ama o kasaya ne diyecegiz? Keske aliminyum kullansaydi da elimize aldigimizda Htc one daki gibi bir izlenime kapilsaydik.
    Ben S3 u sevmem ama S4 cok cok daha guzel bir tasarima sahip. Performans konusunda bilgim yok fakat real racing oynatmiyorsa (cidden) vay haline.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus12

quote:

Arkadaşlar sizi şimdiden uyarayım bu telefon tam bir fiyasko kamerasına dizaynına aldandık 2 milyar para saydık ama real racing real football oynayamıyoruz niye mi 1. 10gb sistem dosyası kalıyor 6gb yer yok. 2. Telefon okadar ısınıyor ki patlayacak diye korkuyorsunuz ve eliniz yanıyor. 3. Ekran durmadan dönüyor duzeliyor donuyor duzeliyor oyun falan oynayamıyorsunuz. 4. Olarak ekran durmadan siyah bir sekilde yanıp sönüyor berbat. Gelelim dayanıklılığa telefon 10cmden parkeye düştü cerceve pert. Bu sabah arka kapagını acmistim kapatirkende (bilirsiniz arka kapağı kapamak icin biraz bastırmak gerekiyor) bastirdim takildi sonra elime bi aldim ekran catlamis bide gorilla morilla diyorlardı şempaze bile olmaz bu telefondan. Hızli islemcili diye bizi yemeye çalışıyorlardı bebde s3de vardi o bile buna bin takar bu konuyu açmak boynumun borcu diye düşündüm cunku bu telefonun tek artısı kamerası dizaynı hafifligi ve inceligi pili artti 2600mah oldu diyolardi yok 17 saat dayanirmista bilmemnede 1 saat dayansin disimi kiracam neyse arkadaslar almayin bu telefonu gidin iphone 5 alin bir samsungçuydum ama samsungdan bi halt olmadigini anladim dedigim gibi gidin o paraya note 2 s3 iphone 5 htc one xperia z alın en azından telefonunuz olur.

3-ekran dönmesi gibi bişey söz konusu değil. seçeneklerden ekran dönmesini kapattınızmı?(kapalıysa sorun olabilir)
    5-gorilla felen yalan demişssin ama şuan en dayanıklı cam s4 de iphonedan ve htc ona dan daha dayanklı olduğu yapılan testlerlede görüldü yani düştüğü yerde başka bi tel olsa vay haline diyebilir(eğer s4 o hale geldiyse)

yanlış anlaşılmasın fun boy değilim şunu belirtmek istedim kesinlikle telefonunuzda problem var garantiye yada 1 ay (3 de olabilir) içinde aldıysan aldığınız yere gitmelisinniz...

En sağlam ekran dragontrail cam kullanan sony xz bilmeden yazmayın cahil durumuna düşmeyin lütfen

https://www.youtube.com/watch?v=o3yMw2L3tJA&feature=youtube_gdata_player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gently weeps -- 26 Ağustos 2013; 20:21:21 >

• Gittim gold bilgisayardan s4 aldım telefon sürekli ısınıp duruyordu meğer güncellemeleri görmüyormuş bir şekilde iade ettim gittim turkcellden s4 32 gb aldım ne ısınma ne de hafıza problemi var.

Almadan önce iyice araştırsaydınız.Neticede satılan dükkandan dükkana fark ediyor cihazlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lprcrc -- 26 Ağustos 2013; 20:18:52 >
  • bende aldığım gibi real football 13 yükledim bendede yanıp sönüyordu aldığım yerdeki adam oyundandır sil bida yükle dedi google playden şimdi (wifi ve paketim yok şu an) evden bağladım pcye yüklemiyor bir türlü yeniden var gözüküyor pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartacus12

quote:

+1234562626373

• Yorumlar için tesekkurler. Bende Golddan aldım. Arkadaslar gercekten s3de real racingi cok rahat oynayamiyoruz s4 alalim dedik simdi yuklemeye korkuyorum suan forum istanbuldayim gold subesine gidip adamla bi kavga edicem zaten bakalım neymiş neyin nesiymis.

• Samsungun malzeme kalitesi gercekten çok kötü bidi bidi konusup fanboyluk yapmayin

• Arkadaşlar konuya el atabilcek kişiler var galiba burda
    S4 GOOGLE PLAY SORUN
  • arkadaşım kesinlikle goldtan bişey almayın adamlar resmi distrübitörden almıyor malzemeyi tabi tam olarak sağlam çıkacağından emin olmadıklarından size koruma paketi filan öneriyorlar malleri kalitesiz gdin başka yerden alın kesinlikle tecrübeyle sabittir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.