Şimdi Ara

S4 almayın tam bir fiyasko! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osmakosma

arkadaşım kesinlikle goldtan bişey almayın adamlar resmi distrübitörden almıyor malzemeyi tabi tam olarak sağlam çıkacağından emin olmadıklarından size koruma paketi filan öneriyorlar malleri kalitesiz gdin başka yerden alın kesinlikle tecrübeyle sabittir

S4 alışverişinden sonra bende golddan soğudum bir daha ne dükkanın önünden geçerim ne kataloğunu alırım ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beb de S3 kullanıyorum S4'e beni geçirecek fazla bir fark göremedim. Zaten satış konusunda da S3 kadar başarılı olamadı. Isınma sorunu plastikliğinden dolayıdır. Malzeme konusunda da kalitesiz 2000 liralara kıyan biri en az 20 TLsine de kıyıp kılıf almalı. Bende korunaklı kılıf olmasına raģmen çerçeve kısmında durduk yere çatlaklar oluştu. Malzemeye önem veren biriyseniz ben de bırak S4 ü hiçbir Samsung modeli önermem.

• quote:

Orijinalden alıntı: zmnyk

quote:

Orijinalden alıntı: osmakosma

arkadaşım kesinlikle goldtan bişey almayın adamlar resmi distrübitörden almıyor malzemeyi tabi tam olarak sağlam çıkacağından emin olmadıklarından size koruma paketi filan öneriyorlar malleri kalitesiz gdin başka yerden alın kesinlikle tecrübeyle sabittir

S4 alışverişinden sonra bende golddan soğudum bir daha ne dükkanın önünden geçerim ne kataloğunu alırım ...

Çok doğru bir karar verdin arkadaşım

• S4 maalesef yılın en büyük fiyaskosu olmaya aday, S3'ün başarısından ve sorunlarından ders alıp üzerine bir şeyler katmalıydı. Donanımı şişirerek olmuyor ne yazık ki, hoş android denen şeye ne yapsan boş. WP8 ile aradığım mutluluğu buldum..

• Simdi telefonumu geri verip 1700tl degerinde telefon alabiliyomusum htc one veya xperia z falan alabilirim ama htc one kamera ve kasasindan biraz supheli xperia z guzel ama ekran berbat offf offf yoksa iphone 4s'mi alacaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cries

Simdi telefonumu geri verip 1700tl degerinde telefon alabiliyomusum htc one veya xperia z falan alabilirim ama htc one kamera ve kasasindan biraz supheli xperia z guzel ama ekran berbat offf offf yoksa iphone 4s'mi alacaz..

Özellik ve malzeme bakından HTC One iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

S4 maalesef yılın en büyük fiyaskosu olmaya aday, S3'ün başarısından ve sorunlarından ders alıp üzerine bir şeyler katmalıydı. Donanımı şişirerek olmuyor ne yazık ki, hoş android denen şeye ne yapsan boş. WP8 ile aradığım mutluluğu buldum..

Dusundumde fiyasko falan degil beteri.. s4'un bence kamerayla kasayi s3'e takacaz miss..

• quote:

Orijinalden alıntı: v€rgil

quote:

Simdi telefonumu geri verip 1700tl degerinde telefon alabiliyomusum htc one veya xperia z falan alabilirim ama htc one kamera ve kasasindan biraz supheli xperia z guzel ama ekran berbat offf offf yoksa iphone 4s'mi alacaz..

Kasanin arkayi begenmedim ama nasil olsa kap takacaz birde s4'un kameraya hasta kaldim s4'un kamera performansi harika. Birde s4 boyle daha zengin daha tanınmış simdi htc onede sıkıntı olmasın...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: v€rgil

quote:

Kasanin arkayi begenmedim ama nasil olsa kap takacaz birde s4'un kameraya hasta kaldim s4'un kamera performansi harika. Birde s4 boyle daha zengin daha tanınmış simdi htc onede sıkıntı olmasın...

Valla HTC One çok beğenildi ve bariz bir şekilde S4 ü geride bıraktı. Kullananlar memnun bence sen de memnun kalabilirsin.

• Htc iside yattı 1950tl diyor goldda..

• Özellik bakımından S3 den kötü ama stabilite uygulama ve malzeme bakımından Iphone 4s iyidir onu da öneririm.

• Kardesim plastik diyenler sorunlu mu acaba iPhone un arkasi nasi soyuluyo haberinuz var mi ? Kilif kullanmiyomusunuz siz iPhone un iki kati olan bi telefonu burada kotulemeyin !!!

• Ip5 kullanmadım bilmiyorum 4s ablamda var annemdede 4 var ip4 veya 4s pek tipim değil.

• Malzeme kalitesi de kötü.
    Çk kötü çk..

• quote:

Orijinalden alıntı: fp

kullanmayı bilmiyosanız giriş seviyesi telefon alın.

Kullanmayı bilmediğini nerden biliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimuzum1

quote:

adamın yazdığı yazıyı tekrar oku anlayarak oku
  • quote:

quote:

quote:

Belki de telefonu sorunlu bir cihazdır?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adam ekran dönüyor yazmış. yok arka kapağa bastırmışda ekran çatlamışda hikaye bunlar

• Htc One

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adam ekran dönüyor yazmış. yok arka kapağa bastırmışda ekran çatlamışda hikaye bunlar

'''telefon kullanmayı bilmiyorsanız giriş seviye telefon alın''' demeniz bana göre hiç doğru değil neyse iyi geceler size...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.