Şimdi Ara

S3 Sarj Sorunu Bir Türlü Çözüm Bulamadim Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar benim s3 ün şöyle bir şarj sorunu var orjinal sarj aleti ile 12 saatte sarjını tam dolduramıyor başka sarjı aleti aldım onunla normal doldurdu bu defa da telefonda ısınma sorunu çıktı 10 dk nette gezeyim telefon yanıyor elimde tutamıyorum resmen
    fabrika ayarlarına getirdim yine aynı sorunlar var
    (4.1.2)
    bir önerisi olan var mı ve ya bilgisi ?

teşekkür ederim
  • şunu al ve s3 ün tadını çıkar ;)

http://www.teknosa.com/urunler/145053442/samsung-galaxy-s3-batarya

yüksek amperli bataryalarda çin malı adi şeyler.. 3000mah olacağına orijinal olsun adam gibi olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme123deneme

arkadaşlar benim s3 ün şöyle bir şarj sorunu var orjinal sarj aleti ile 12 saatte sarjını tam dolduramıyor başka sarjı aleti aldım onunla normal doldurdu bu defa da telefonda ısınma sorunu çıktı 10 dk nette gezeyim telefon yanıyor elimde tutamıyorum resmen
    fabrika ayarlarına getirdim yine aynı sorunlar var
    (4.1.2)
    bir önerisi olan var mı ve ya bilgisi ?

teşekkür ederim

sorun usb kabloda..kendi orjinal bataryasını kullan.. kablo olarakta orjinal ama bak altını çiziyorum, nasıl bulursun bilmem..sahibinden.com a bak çıkma da olur ama orjinal olması şart, nokia usb kablosu alman lazım.. hem çok hızlı dolacak hemde hiçbir şekilde ısınma olmayacak ;) samsungun usb kablosundan sakın alma..hepsi sorunlu ve pin i az..
  • quote:

Orijinalden alıntı: khytr89

şunu al ve s3 ün tadını çıkar ;)

http://www.teknosa.com/urunler/145053442/samsung-galaxy-s3-batarya

yüksek amperli bataryalarda çin malı adi şeyler.. 3000mah olacağına orijinal olsun adam gibi olsun ;)

Stokta yok diyor 😬

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Tabiki işe yarar orj pilden daha çok dayanır. Ama azcık kalınlaştırıyor. Bunu göze alırsan 3000 lik daha çok dayanır muhtemelen rahat 5 saat ve üstü ekran süren olur.

Nerden alabilirim ?

• Vatan bilgisayar gold gibi yerlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 26 Haziran 2014; 0:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Vatan bilgisayar gold gibi yerlere

Tamam hocam simdi sana ozelden bir link atsam o bataryayi benim icin incelermisin :)

• Fabrika ayarlarına alın telefonu. Gene aynı sorun devam ederse pil ölmüştür, yeni pil alın. Telefonun garantisi devam ediyorsa yetkili servisten ücretsiz de değiştirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Fabrika ayarlarına alın telefonu. Gene aynı sorun devam ederse pil ölmüştür, yeni pil alın. Telefonun garantisi devam ediyorsa yetkili servisten ücretsiz de değiştirebilirsiniz.

Sag olun hocam pil alacagim :)

• Bence pil vs alarak bu telefona para harcama. Yapacağın bu harcamalar yerine 100-150 TL üste koy git bir note 2 al. Bende bu aralar öyle düşünmüyor değilim hani
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Fabrika ayarlarına alın telefonu. Gene aynı sorun devam ederse pil ölmüştür, yeni pil alın. Telefonun garantisi devam ediyorsa yetkili servisten ücretsiz de değiştirebilirsiniz.

Duzeldi galiba simdi nasil full 3g full parlaklik
     S3 Sarj Sorunu Bir Türlü Çözüm Bulamadim Yardım S3 Sarj Sorunu Bir Türlü Çözüm Bulamadim Yardım

• batarya orjinal. bir tane sarj aleti almıştım onunla idare ediyordum şimdi baktım sarj aletinin de ısındığını fark ettim. (ısınma aşırı derecede elimi resmen yakıyor.9
    içimden bir ses bu telefonun patlayacağını söylüyor.
    usb kablo bulmaya calışacağım dener yazarım
    cevap için teşekkür ederim.
  • Bana telefon çok yavaş doluyor gibi geliyor arkadaşlar. Boş iken yaklaşık 3.5 4 saat arası. Bu normal mi sizce ?

• Format at olmazsa en saglamı garanti

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.