Şimdi Ara

S3 Mini home tusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 mini telefona sahibim home tusuna basili tuttugumda titresim yapiyor o titresimi nasil kaldirabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ayarlar>>>ses

Ordaki seçeneklerden birinde kapanıyordu dokunulduğunda titreşim olabilir diye tahmin ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan_1907

ayarlar>>>ses

Ordaki seçeneklerden birinde kapanıyordu dokunulduğunda titreşim olabilir diye tahmin ediyorum

Hepsi en dusukte ve en alttakiler isaretsiz :/
     S3 Mini home tusu

• S3 mini de titreşim kapanmıyor mu yoksa öyle yazanlar var çünkü,s3 mini kullanıcılar kulubüne yaz bence http://forum.donanimhaber.com/m_69270369/tm.htm
  • Arkadaşlar merhaba ben s3 mini kullanıcısıyım Telefonu ilk aldığım zamanlar orta tuş(home tuşu) na basılı tutunca titreşim geliyordu fakat bu günlerde titreşim gelmiyor bir çaresini bulamadım aşırı takıntı yaptım telefona format atmakta istemiyorum bilenler yardımcı olabilir mi acaba?
  • elixir 2yi kur marketten, information a tıkla. aşağı in orada audio'ya tıkla. turn haptic feedback on seçeneğini göreceksin. onu off yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

elixir 2yi kur marketten, information a tıkla. aşağı in orada audio'ya tıkla. turn haptic feedback on seçeneğini göreceksin. onu off yap.

Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim, günlerdir titreşimi nasıl kapatarım diye arayıp duruyordum sırf sana teşekkür etmek için girdim foruma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3 mini Recovery ve root yardım
    11 yıl önce açıldı
    iPhone 7 Plus Arka Kamera
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim1

quote:

Orijinalden alıntı: karabasmayan

elixir 2yi kur marketten, information a tıkla. aşağı in orada audio'ya tıkla. turn haptic feedback on seçeneğini göreceksin. onu off yap.

Allah razı olsun senden çok teşekkür ederim, günlerdir titreşimi nasıl kapatarım diye arayıp duruyordum sırf sana teşekkür etmek için girdim foruma

ne demek dostum. ama bi tavsiyem var. fırsatın varsa androidden kurtul derim ömür törpüsü resmen..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.