Şimdi Ara

S3 Mini GT-I8200 Açılış ekranında kalıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S3 mini gt-ı8200 telefon aldım yaklasık 2 hafta once bi sebepten dolayı fabrika ayarlarına dön dedim telefon kapandıktan sonra tekrar açıldı ve modeli yazan ekranda takıldı kaldı açılmadı daha sanırım tel onceden rootluymuş ama emin değilim aldığım yere gittim yazılım atılması gerek dendi.sanırım rom atılması lazım.telefoncuya attırmadım rom atmayı bildiğim için ama bu modelin türkçe rom unu bulamadım nasıl yapıcamı bilen varsa yardımcı olsun.bu arada recovery mod açılmıyor download mod açılıyor.

• Hemen hemen bütün ROM'lar Türkçe dilini barındırır. Ama sizin telefon GT-I8200'mü GT-I8200Q'mu? Bunu kesin olarak öğrendikten sonra işleme devam edin.
  • Sammobile firmwareye gir tel modelini yaz romu indir telefonuna odin ile yükle stock roma geri dönünce telefon düzelir. Romu yükledikten sonra cwmden wipe data yapmayı unutma hem performans hemde eski romdaki kalıntılardan kurtulmak icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle telefon GT-I8200 Daha sonra ben bu telefon için ordan rom bulmuşdum ama TUR rom bulamamışdım yabancı romlardan birini indirip attim telefona normal bir şekilde açıldı Kafama göre bi tanesini indirdim artık Romanya rom u attım bi sıkıntı çıkmadı ama herhangi bi sorun olurmu telefonda veya telefon garantisinde.sanırım rootlu telefon garantiden çıkıyomuş telin root u temizlendi ama sayaç olayı falan varmış nasıl sıfırlarım bu sayacı.Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claris -- 27 Kasım 2014; 15:47:18 >
  • Sayac telefonu download moduna aldığında yazar oraya custom binary diye 0 (sıfır) ise sorun yok demektir stock rom stock cwm atınca sayac artmaz custom rom custom cwm atınca artar. Telefonu tekrar garantiye sokmak biraz uğraşlı birincisi sayac sıfırlanmalı triangle away diye proğram var root yetkisiyle sayacı sıfırlayabiliyor, ikincisi resmi Türkiye romu kurulu olması gerekiyor üçüncüsü romu yükledikten sonra ülke kodu csc tur olmalı yine markette csc selector proğramıyla csc değiştirilebiliyor ancak bazı romlar rootsuz csc değiştirilemiyor bazı romlardada csc olmuyor o zaman sıkıntı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekara -- 27 Kasım 2014; 19:41:29 >
  • Download modda telefonun modeli,current binary bide system status var rom atmadan önce custom du rom attim samsung official oldu sayaç arttımı şimdi.bu arada şöyle bi durum var bu modele türk rom bulamadım farklı bi model atsam olmaz heralde dimi bu arada yardımcı oldunuz teşekkürler.
  • O yazının üstünde veya altında rakamlı bir şey daha vardır orada 1,2,3.. gibi yazması gerekir daha önce custom yazdıysa kesin artmıştır. Türkiyede düz i8200 satıldımı bilmiyorum satılanlar i8200Q dur, i8200Q romu sammobile firmware sitesinde Türkiye icin var bakabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim tel düz 8200 Q falan yok bu modelede türk romu yok garanti iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claris -- 29 Kasım 2014; 13:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCcCLARİScCc

benim tel düz 8200 Q falan yok bu modelede türk romu yok garanti iptal

Garantilik durum olursa Q modelininkini yüklersin sorun cıkmaz.

• eyvallah kardeş teşşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.