Şimdi Ara

S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S3 mininin ekranı kırıldı 1,5 metreden yola düştü parke tasının tam sivri yerine geldi üstünde bu kılıf vardı

S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)  S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)

Ekranın Fotoğrafları da bunlar : Ortadaki çatlak değil çiziktir

S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)  S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)  S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)  S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)  S3 Mini Ekran Kırıldı (SS'li)

Telefonda hiç bir sorun yok kullanılabiliyor sadece ön panel çatladı zonguldak ta oturuyorum burda ki esnafa güvenmiyorum

http://teknikservis.tamirdunyasi.net/samsung-galaxy-s3-mini-i8190-dokunmatik-on-cam-lens-degisimi/

Bu sitede 120 TL serviste 350 TL Bu siteye göndermiş olan var mı telefonunu ve ya öneren bir bilgisi olan yada iyi bir tamirci bilen yada başka siteler, önerilerinizi bekliyorum ekranı kırılmış olanlar varsa siz nasıl değiştirdiniz öğrenmek isterim.

Şimdiden Teşekkürler

Çekimler: GM Discovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandrake -- 20 Ekim 2013; 20:31:27 >

• ekran değişimi 350 tl değilki, orjinal samsung a yazın sorduğumda 220tlye düşmüştü bence iyice bir araştır hemşerim.
  • Çok geçmiş olsun hocam.Cihazın ekranını Samsung'un orjinal servisinden değiştirmenizi öneririm fiyat olarak tahminim 350 TL'yi bulmaz.
  • Hocam imzanızda GMD var.S3 mini'niz çatlıyor.
  • Servisten servise değişiyormuş fiyatlar arayıp sorucam
    @Xlargest

S3 Mini kardeşimin ben kendim GMD kullanıyorum
    @hasan0338
  • Merhaba,

Dokunmatik ekranda bir problem yoksa,

kendin bile değiştirebilirsin. 30-40Tl arasında GG de satıyorlar plastik on kabı.

youtube da videoları var. sac kurutması makinası ile acıp kendin yapabilirsin.

120 lirada olsa verilmez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.