Şimdi Ara

S3 le ilgili birkaç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu yaklaşık 1 ay önce hepsiburadadan aldım ciddi bi problemle karşılaşmadım ancak ufak tefek sorunlar bitmiyor.

1-Pil kesinlikle maksimum 20-24 saat gidiyor bu 3 gün 4 gün gidiyor diyen arkadaşlar nasıl götürüyor anlamıyorum :D
    2-Telefon uzun süre güç tasarrufunda kaldığında ekran titreşimi oluyor hafif bi kıpraşım oluyor ekranda yakından bakınca belli oluyor. tasarruf modunu kapatınca geçiyor
    3-Telefona sürekli oyunlardan reklam geliyor viüs taraması yaptırdım bişey çıkmadı ancak sürekli reklamlar geliyor bildirimler geliyor.
    4-Dünde ilk önce çok uzun sürede şarj oldu daha sonra yüzde 99 da durdu şarsı teli aç kapa yaptım düzeldi yüzde 100 oldu şarj aleti veya kablosundamı sıkıntı var acaba
    5-ve son olarakta telefon ilk açıldığında çok hızlı pil yiyor ancak pile girip medyayı durmaya zorla deyince pil tüketimi yavaşlıyor

S3 sahibi olan veya s3 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum keşke biraz daha para biriktirip iphone alsaydım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoch9 -- 26 Nisan 2013; 12:40:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stoch9

Telefonu yaklaşık 1 ay önce hepsiburadadan aldım ciddi bi problemle karşılaşmadım ancak ufak tefek sorunlar bitmiyor.

1-Pil kesinlikle maksimum 20-24 saat gidiyor bu 3 gün 4 gün gidiyor diyen arkadaşlar nasıl götürüyor anlamıyorum :D
    2-Telefon uzun süre güç tasarrufunda kaldığında ekran titreşimi oluyor hafif bi kıpraşım oluyor ekranda yakından bakınca belli oluyor. tasarruf modunu kapatınca geçiyor
    3-Telefona sürekli oyunlardan reklam geliyor viüs taraması yaptırdım bişey çıkmadı ancak sürekli reklamlar geliyor bildirimler geliyor.
    4-Dünde ilk önce çok uzun sürede şarj oldu daha sonra yüzde 99 da durdu şarsı teli aç kapa yaptım düzeldi yüzde 100 oldu şarj aleti veya kablosundamı sıkıntı var acaba

S3 sahibi olan veya s3 hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum keşke biraz daha para biriktirip iphone alsaydım diyorum

1- pil 4 ile 5 saat arasi ekran suresi verir kac gunde yada saatte tamamladigin sana kalmis
    2- guc tasarrufunu kullanma bir ise yaradigi yok
    3 - bildirim gelen oyunun ne oldugunu biliyorsan uygulama yoneticisinde gir icin bildirimleri gonder gibi bisey var ondaki isareti kaldir bir daha gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güç tasarrufu cok ise yarıyor. Gece yatarken açarsanız sabaha kadar sadece %2-3 arası şarj gider. Otomatik parlaklık ve güç tasarrufu açıkken ekran 5-6 saat açık kalabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_unsal2005

Güç tasarrufu cok ise yarıyor. Gece yatarken açarsanız sabaha kadar sadece %2-3 arası şarj gider. Otomatik parlaklık ve güç tasarrufu açıkken ekran 5-6 saat açık kalabilir.

O zaman benim telefon farkli fuc tasarrufu olmadan 3% falan gidiyor zaten bir gecede ayrica guc tasarrufunu acinca 3 yillik telefon gibi calistiginida unutmamak lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Telefonu yaklaşık 1 ay önce hepsiburadadan aldım ciddi bi problemle karşılaşmadım ancak ufak tefek sorunlar bitmiyor.

1- pil 4 ile 5 saat arasi ekran suresi verir kac gunde yada saatte tamamladigin sana kalmis
    2- guc tasarrufunu kullanma bir ise yaradigi yok
    3 - bildirim gelen oyunun ne oldugunu biliyorsan uygulama yoneticisinde gir icin bildirimleri gonder gibi bisey var ondaki isareti kaldir bir daha gelmez

1 le 2 tamam 3 e gelince hangi oyun olduğunu bilmiyorum olmadı tek tek bütün oyunlara girip bildirimleri kapat dicem sürekli reklam geliyor

• telefonun cok ince ayarları var. bende 1.5 gün falan gidiyor bayada kullanıyorum net oyun muzık radyo. vs .

ayarları iyi yaptıgın zaman bataryası rakıplerıne gore çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M0SCHIN0

telefonun cok ince ayarları var. bende 1.5 gün falan gidiyor bayada kullanıyorum net oyun muzık radyo. vs .

ince ayarlar derken ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

telefonun cok ince ayarları var. bende 1.5 gün falan gidiyor bayada kullanıyorum net oyun muzık radyo. vs .

ince ayarlar derken ?

yani demek istediğim yüklediğin uygulama yada arka planda calısan bişey bıle telefonun bataryasına etki yapıyor..

internetten batarya kalibrasyonunu araştır daha iyi sonuc alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

ince ayarlar derken ?

yani demek istediğim yüklediğin uygulama yada arka planda calısan bişey bıle telefonun bataryasına etki yapıyor..

internetten batarya kalibrasyonunu araştır daha iyi sonuc alırsın.

peki saolasın

• Bildirim gelince bildirime basılı tutun app info yazısı çıkıcak, ona basınca uygulamanın ayarlarına gönderiyor. Ordan bildirimini kapatabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theori

Bildirim gelince bildirime basılı tutun app info yazısı çıkıcak, ona basınca uygulamanın ayarlarına gönderiyor. Ordan bildirimini kapatabilirsiniz.

inş sorun çözülür çok sık bildirim gelmeye başladı
  • pil ve bildirim sorununu çözdüm fakat ekran titremesi ve sarj problemi devam ediyor birçok foruma baktım son güncellemeden sonra bir çok kişi sarj problemini yaşıyor 2 saatte sarj olan telefon 4 saatte sarj olmaya başladı sarj adaptörünü değiştirdim açık şarj ettim kapalı sarj ettim sorun düzelmedi
  • bu sorunları yaşayan başka arkadaş yokmu yardımcı olacak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.