Şimdi Ara

s3 güç buton sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen telefon kendi kendine reset atıyor bazen kapanıyor cebindegüç tuşu çok hassaslaştı ne yapmam lazım
    başka bir tuşa atama şansım varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Guc tusu degisimi gerekiyor. Onun disinda icindeki tozu jelatinle vs alabilirsin ama fayda saglamaz.

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    Acikcasi tamir gorsun istemiyorum ama güç tuşuna başka bir tuşa atmaya bilirsin en azından cebinde reset atmasını önleyebilirim zaten çok kapatan birisi değilim

Amma yok illede olmaz diyorsan zaten başka programları şimdi denedim olmadı kilit ekranında kuş algılıyor ve yine rset atıyor kapaniyor tamiri telefona cok zarar verir mi birde ne kadar tutatr acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoes

Acikcasi tamir gorsun istemiyorum ama güç tuşuna başka bir tuşa atmaya bilirsin en azından cebinde reset atmasını önleyebilirim zaten çok kapatan birisi değilim

Amma yok illede olmaz diyorsan zaten başka programları şimdi denedim olmadı kilit ekranında kuş algılıyor ve yine rset atıyor kapaniyor tamiri telefona cok zarar verir mi birde ne kadar tutatr acaba

Yapcak bisey yok kardesim. Mekanizma tutukluk yapiyor. Bu da maalesef resete sebep oluyor. Bahsettigim gibi jelatinle icine gezdirerek gecici cozumler bulabilirsin. Ama kesin sonuc degisim. Garanti dahilinde yaptirdim ben 10 dakikalik is. Telefobcular 30 dan kapiyi acar ama telefoncuya degil resmi servise yaptir. Istanbulda isen sisli servisi ve genel merkez servisi hizli yapiyor. Maaliyeti 50 tl civaridir.

• Servos telefonu bozuyor diyorlar tanidim bi telefkncu war ama bilemiyorum ki elletince daha beter olacam gibi bir his var içimde ama jlarini denemeye çalışacağım

Birde tuşun cit xit ettiği yer bozulmamış ama tus oraya gelmeden algılıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Birde tuşun cit xit ettiği yer bozulmamış ama tus oraya gelmeden algılıyor

Dostum dediğim gibi tuş kilidi ve mekanizma değişiyor, yetkili servise ver sen, onlar yapsın.

Normal telefoncuya verme.
  • Telefona kılıf al. Güç tuşunu içeri alan ultrra ince plastik kılıflar var ben kullanıyorum

• Kilif işe yaramaz tus da sorun var diyor arkadas. Kilif Sıkıştırırsa daha fazla reset atar.

Ayni sorun bende de var. Tus kilidini acarken menu tusunu kullaniyorum. Kapatirken de close it programini kurdum. Kisa yoluna tikladigimda direk tusu kapatiyor. Boylelikle tusu kullanmamis oluyorum.

Tamiratini daha kotulestiginde dusunebilirim. Sd kart yuvasinda da sorun var. Toplu tamirat gerek :((

• Kilif tusa hic basmamali ancak caredir bazen konusurken elim degiyor karsidakinin yuzune kapamis oluyorum flip cover programlari denedim ama tus basinca ekran aciliyor sensorden elimi çekip geri tutmadan ekranı kapamiyor baska tusa atamak istedim onunla ilgili bise bulamadim
    Bu tusu tel acikken devreden cikarmanin yolu yok mu

• Kılıf olarak şu resimdeki gibi kılıftan bahsettim ben. Güç tuşu üstüne basmayan içine alan bir kılıf

s3 güç buton sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 19 Mayıs 2014; 16:37:51 >
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    hocam buna ne deniyor bu aklıma yattı bende güç tuşunun iki yanında bişe ile destekleyip tuş üzerini açık bırakmayı düşünüyordumda nasıl yapacağımı bilemedim işte bu çözüm olabilir denemek lazım
  • quote:

hocam buna ne deniyor bu aklıma yattı bende güç tuşunun iki yanında bişe ile destekleyip tuş üzerini açık bırakmayı düşünüyordumda nasıl yapacağımı bilemedim işte bu çözüm olabilir denemek lazım

SAMSUNG GALAXY S3 0.2MM ULTRA İNCE Kılıf ismi böyle ben Ankara otogarında almıştım 10 Tl ye

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s3-kilif-0-2mm-ultra-ince-i9300-114251511

hocam çok saol

şimdi bununla birlikte güç tuşuna ulaşmak için hafif çukura basar gibi oluyorsun değil mi

anladığım bu inş doğru anladım
  • Bu plastik olan tam çukur değil az bişey dışarı çıkıyor güç tuşu. Bunun birde silikon veya ruber olan versiyonu var o güç tuşunu tamamen gömüyor. Sen şunu istiyosun

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s3-kilif-i9300-ultra-ince-0-2mm-110555292

Silikon ve plastik olanınıda kullandım. Arıza sebebiyle silikon sizi kurtarır ama kullanım zevkini düşürüyor. Plastik olanından kullanıyorum ben şu anda. En iyisi deneyip alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 19 Mayıs 2014; 19:45:57 >

Anladim hocam deneyip alayım tuşa hiç basmayacak olmasi lazim

garanti olmayınca yetkili servis bakıyor mu ücretiyle

eğer bakıyosa ne kadar ücret alır
  • Şurda tamir sitesi açılmış fiyatlar yazıyo. Servisde muhtemelen 50 TL civarında tamir eder.

http://www.tamirgo.com/1/kategori/69/galaxy-s3.html
    hocam servis bi yeri yaparken bi yeri bozuyor diyor herkes aslı var mıdır acaba üstelik garantisi olmayan cihaz

servismi yoksa bi tanıdık telefoncu var ama tamir anlamında kimseye güvenemiyorum

hangisine vermeliyim

birde servise gidip gelmesi 1 ay sürer değil mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.