< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanthedev -- 24 Eylül 2025; 23:5:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcanthedev -- 24 Eylül 2025; 23:5:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
bu benzer bir hatayı bende alıyorum. bilgisayar açılıyor parola girdikten sonra ekran kararıyor. uzun uğraş sonucunda tekrar geldi fakat nasıl geldi bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz ? |
|
|
|
hp victus cihazlaırn kronik sorunu kalıcı olarak çözdüklerini beyan ediyorlar anet bilişimHP Victus hall sensör çalışmaması ve çözümü - Anet Bilişim Laptop Tamiri https://www.anetbilisim.com/hp-victus-16-hall-sensor-calismamasi-ve-cozumu |
|
Bilader bende de aynı sorun vardı daha bugün Hall sensör kablosunu çıkardım test ettim sorun falan kalmadı millet 45watta sınırlı kalıyor diyordu pes 21 açtım Nvidia dan gpu watt değerlerine baktım 100 küsürlere çıktı içim rahat şekilde laptobu kapattım neden bende performans düşüşü olmadı sizce? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|