Şimdi Ara

s3 güç buton sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bana zor bir tamiri var gibi gelmedi aşağıdaki videoda bakarsanız. Benim telefonumda parelel ithalat şimdiye kadar servise gitmedi gelmesi ne kadar süre bilemiyorum ama 15 günden az sürer kesinlikle. Tanıdık bir telefoncu işi yaş çünkü güç tuşu lehimli yani telefoncuda o güç tuşunun yenisi yoksa tamir iyi olmaz veya sorun sonra tekrar çıkabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=8jfG9vrVJkY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa_unsal2005 -- 21 Mayıs 2014; 15:07:54 >
  • musa_unsal2005 kullanıcısına yanıt
    hocam ok servise karar verdim amma servis dediğin yer neresi nasıl göndereceğim daha önce fukaranın iyi bi telefonu olmadı ki anlasın garantiden servisten

birde benimkinin ne olduğunuda bilmiyorum paralel ithalat mı kvk genpa başka ne wardı imei sorgulatsam
  • Kayseride serviş varmış ordan nasıl verileceği ve fiyat konusunda bilgi alabilirsiniz. Elden teslim edin mümkünse.

http://www.samsung.com/tr/support/location/supportServiceLocation.do?page=SERVICE.LOCATION

İletişim Adresi
    Gevher Nesibe mah. Tekin Sokak No:22B

Telefon / Fax
    (P) 444 77 11
  • Hocam servis yolu gozuktu gecmıs olsun
    Allah razı olsun hocam ben buraya önceki aldığım s3ü götürmüştümde bakmamışlardı hiç aklıma gelmedi

başkası olsa google'da arat derdi ama aklıma gelmedi ki işin ras gelsin insanlık ölmemiş

yalnız bunlar garanti bakar değil mi yok garantisi bitmiş bakamayız demezler inş
  • Servis ücreti mukabilinde bakar sanırım. Yalnız vermeden önce ücretini sorun. Kolay gelsin.
    eyw hocam çok saol işin ras gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.