Şimdi Ara

s3 açılmıyor rom ve kernel kafayı yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum rootluydu stock rom ve kernel kullanıyordu değiştirmemiştim sonra şarj kablosunda temassızlık oldu aldığım yere götürecektim rootlu olmasın sıkıntı çıkarırlar diye Mega Wipe Scrip attım cwm den bu sefer telefon açılmaz oldu ne yaptıysam çözemedim ardından dh in face sayfasında bi arkadaşhttp://www.gearengine.it/?dl_name=http://www.gearengine.it/wordpress/FoxHound/GSIII/FoxHound_Rising_2.0_Full-Essential_JellyBean.zip bu linki verdi rec mod dan kurdum telefon açıldı ama rom ve kernel hoşuma gitmedi stock rom kurmak istedim wipeları yaptım stock rom kurarken aborted instalion yazdı ölü android simgesi geldi yüklenmedi telefon yine açılmıyor şuan siyah kernel yüklemeyi deniyorum ama oda açılış ekranında takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum garantiye göndersem tonla para istiycekler benden yardım edin lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: deliora1

Arkadaşlar telefonum rootluydu stock rom ve kernel kullanıyordu değiştirmemiştim sonra şarj kablosunda temassızlık oldu aldığım yere götürecektim rootlu olmasın sıkıntı çıkarırlar diye Mega Wipe Scrip attım cwm den bu sefer telefon açılmaz oldu ne yaptıysam çözemedim ardından dh in face sayfasında bi arkadaşhttp://www.gearengine.it/?dl_name=http://www.gearengine.it/wordpress/FoxHound/GSIII/FoxHound_Rising_2.0_Full-Essential_JellyBean.zip bu linki verdi rec mod dan kurdum telefon açıldı ama rom ve kernel hoşuma gitmedi stock rom kurmak istedim wipeları yaptım stock rom kurarken aborted instalion yazdı ölü android simgesi geldi yüklenmedi telefon yine açılmıyor şuan siyah kernel yüklemeyi deniyorum ama oda açılış ekranında takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum garantiye göndersem tonla para istiycekler benden yardım edin lütfen...

hocam recovery ekranı geliyor mu

download moda girebiliyor musun

zannediyorum mega wipe script dosyasından kaynaklanıyor bunkar

sorununuzu çözemezseniz servise telefon kendiliğinden kapandı diyin yapabilirler bedavaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii

quote:

Orijinalden alıntı: deliora1

Arkadaşlar telefonum rootluydu stock rom ve kernel kullanıyordu değiştirmemiştim sonra şarj kablosunda temassızlık oldu aldığım yere götürecektim rootlu olmasın sıkıntı çıkarırlar diye Mega Wipe Scrip attım cwm den bu sefer telefon açılmaz oldu ne yaptıysam çözemedim ardından dh in face sayfasında bi arkadaşhttp://www.gearengine.it/?dl_name=http://www.gearengine.it/wordpress/FoxHound/GSIII/FoxHound_Rising_2.0_Full-Essential_JellyBean.zip bu linki verdi rec mod dan kurdum telefon açıldı ama rom ve kernel hoşuma gitmedi stock rom kurmak istedim wipeları yaptım stock rom kurarken aborted instalion yazdı ölü android simgesi geldi yüklenmedi telefon yine açılmıyor şuan siyah kernel yüklemeyi deniyorum ama oda açılış ekranında takılı kaldı ne yapacağımı bilmiyorum garantiye göndersem tonla para istiycekler benden yardım edin lütfen...

hocam recovery ekranı geliyor mu

download moda girebiliyor musun

zannediyorum mega wipe script dosyasından kaynaklanıyor bunkar

sorununuzu çözemezseniz servise telefon kendiliğinden kapandı diyin yapabilirler bedavaya

custom rom ile açıyorum telefonu telefonun usb girişinde sorun var pcye bağlanmıyor stock rom yükleyemiyorum o yüzden servise götürsem usb girişi için garanti dışı kalmış diyecekler bana ne yapacağımı şaşırdım :/

• servise bi gönder istersen hocam
  • kablo işini hallettim şuanda odine bağlayabiliyorum ancak odin ile güncel yazılımı yükleyemiyorum :S
  • Recovery menusu aciliyor mu? Aciliyorsa wipe yapip tekrar odinle guncel surum yukleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi lütfen yardım edin android pek bilgim yok rastgele rom toot kernel felan yükledim yanlışlıkla yani telefon arap saçına döndü siyah kernel diye bişi var onu yükledim daha doğrusu yanlış yükledim herhalde telefon açılmıyor siyah kernel logosunda taklıyor hemen kapanıyor telefon hiç açılmıyor lütfen yardım edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazzmisson07

Abi lütfen yardım edin android pek bilgim yok rastgele rom toot kernel felan yükledim yanlışlıkla yani telefon arap saçına döndü siyah kernel diye bişi var onu yükledim daha doğrusu yanlış yükledim herhalde telefon açılmıyor siyah kernel logosunda taklıyor hemen kapanıyor telefon hiç açılmıyor lütfen yardım edin.

Aşağıdaki işlemleri harfiyen ve sırasıyla yaparsan sorun kalmaz;

Aşağıdaki dosyayı indirip zip paketinden çıkartın; (ROM dosyası)

http://terafile.co/589a5b5b1687

Aşağıdaki dosyayı indirip zip paketinden çıkartın; ( Cihaza ROM yükleyecek olan program)

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1165122&d=1340993443

Aşağıdaki dosyayı indirin, zip paketinden çıkarın ve kurun. Kurduktan sonra PC'nizi yeniden başlatın; (Bilgisayarınızın cihazı görebilmesi için gerekli sürücü)

http://developer.samsung.com/board/download.do?bdId=0000000700&attachId=0000000001

Şimdi başlayabiliriz;

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

~~ 3) Romu Yükleme İşlemleri RESİMLİ ANLATIM !! ~~

Şimdi sıra geldi Romu yükleme işlemine. Yapacağımız iş telefon kapalı iken "SES KISMA" + "MENÜ" + "GÜÇ" tuşlarına basılı tutuyoruz ve alttaki resimde soldaki ekran geliyor bu ekran geldikten sonra "SES AÇMA" ya basıyoruz ve ekran sağdaki gibi oluyor o konumda iken USB Kablonuz ile telefonu bilgisayara bağlayın.

Not : Rom yükleme işlemi öncesine bataryanız en az %50 olsun.

Odin programını rardan çıkarıyoruz ve simgesinden programı açıyoruz. Bu arada rom dosyamız hazırda bulunmalı ve telefon "DOWNLOAD MODE" da iken pcye bağlı olmak durumundadır.

RESİM UFAK GÖZÜKÜYORSA ÜZERİNDE RESMİ YENİ SEKMEDE AÇ DEYİNİZ !

ADIMLARI TAKİP EDİNİZ !!

~~ 5) Yükleme bittikten Sonra Neler Yapmalıyım ? ~~

Yükleme bittikten sonra telefon açılacaktır Bataryayı çekin ve telefonu kapatın ardından. Tekrar wipe yapınız.

Wipe Nasıl Yaparım ?

Telefonunuzu kapatın daha sonra "SES AÇMA" + "MENU" + "GÜÇ" düğmelerine aynı anda basınız ve bekleyiniz. Doğru zamanlama ile yaptıysanız minik yeşil android iconumuz gözükecek ve daha sonra CWM'miz gelecektir.

Burada yapmamız gereken sırasıyla "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" dur. .Ses kısma tuşu Aşağı Ses Açma Yukarıya yönlendirir seçili ekranı. wipe lara gelip Güç tuşuna basınız ve içinde YES e gelip gene GÜÇ tuşuna basınız.
    Bunları yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatınız.

• telefonumda clokmod recovery yok gerekir mi? bu arada yanıtınız için çok teşekkür ederim dosyaları indiriyorum.
  • quote:

telefonumda clokmod recovery yok gerekir mi? bu arada yanıtınız için çok teşekkür ederim dosyaları indiriyorum.

Gerekmez.

• Kardeşim odinle bu romu yükledikten sonra ne olacak bu telefon bilmeden bişi yapmak istemem de ?
  • quote:

Kardeşim odinle bu romu yükledikten sonra ne olacak bu telefon bilmeden bişi yapmak istemem de ?

Cihazın yazılımı tamamen fabrika çıkış yazılımına dönecek.

• yükleme bittikten sonra neler yapmalıyım kısmında recovery moduna al diyorsun "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" sırasıyla yaparım yalnız seçeneklerde . wipe lara diye bir seçenek yok onu ne yapmalıyım?? bu arada romu şu anda kuruyorum
  • quote:

yükleme bittikten sonra neler yapmalıyım kısmında recovery moduna al diyorsun "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" sırasıyla yaparım yalnız seçeneklerde . wipe lara diye bir seçenek yok onu ne yapmalıyım?? bu arada romu şu anda kuruyorum

Wipe lara derken wipe seçeneklerine, yani Wipe Data Factory Set ve Wipe Cache'i demek istemiş.

• "Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" sırasıyla yaptım bu kadar değil mi ?
  • quote:

"Wipe/Data Factory Reset" ve "Wipe Cache Partition" sırasıyla yaptım bu kadar değil mi ?

Evet. O işlemleri de yaptıysanız sistem sorunsuz çalışır.

• Kardeşim ALLAH senden razı olsun çok minnettarım sana sayende telefonun eski haline döndü bu sorunu atlattık.Yalnız bir sorunum daha var benim telefonun Samsung GT-9300 [S3] mobil veri açılmıyor ne yapsam günlerce uğraştım yok apn internet ayarları felan boşa onların hepsini yaptım yok olmuyor telefonda bir sorun olduğunu düşünmeye başladım şebekede sıkıntı yok çekiyor arama felan yapılyor bu benim mobil veri sıkıntım cihazımı 4.1.2 döndürmemden sonra oldu önceden 4.3 dü kasma felan oluyodu 4.1.2 döndürdüm sonrada mobil veri sıkıntım oldu ondan sonra kernel felan işleri daha da berbat ettim 1 sorunum varken 2 oldu senin sayende sorunum 1 e düşt eğer bu sorunumun derdini biliyorsan söylermisin?
  • Seni çok meşgul ettim ama kusura bakma çok özür dilerim ama sana bir sorum daha olacak telefonumu downloading moda aldım custom binary download:YES (4 counts) current binary: samsung official system statüs:official şimdi benim telefonum garanti dışı mı ?
  • quote:

Seni çok meşgul ettim ama kusura bakma çok özür dilerim ama sana bir sorum daha olacak telefonumu downloading moda aldım custom binary download:YES (4 counts) current binary: samsung official system statüs:official şimdi benim telefonum garanti dışı mı ?

Evet, garanti dışı.

• sayaç sıfırlama diye bişi duydum triangle away diye bişi onu yapmaya çalışırken ilk baştaki sorunum oldu işte siyah kernel yüklemem gerekmiş o yüzden yapmaya korkuyorum garantiyede yollamam lazım mobil veri sıkıntısını başka yolla çözemedim illa garanti ye yollamam lazım bu sayacı garanti ve açıklayıçı bir şekilde nasıl sıfırlarım elinizde bir link varsa paylaşırmısınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.