Bildirim
s3 4.3 geçmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2gündür kullanıyorum sıkıntısını görmedim s4'den farkı yok oldu gibi...Antutu 19000 puan aldı Xpreia Z ye kafar tutar oldu puanlarda :)
daha stabil çalışıyor cihaz.
Bende telefon Kiesden yedek aldım fakat yedek salak kies düzgün yedek alamamış uygulamaları ve çağrı kayıtlarını geri döndüremedim bilgin olsun.
4.1.2 deyken telefona wipe yaptım
sonra 4.3 e güncelledim OTA dan yaptım Kİes sapıtıyor OTA tavsiye edeim.
4.3 e geçinde tekrar Wipe yaptım.
Wipe yaparsan 4.1 deki kalıntıları siler daha iyi olur ilerisi için._____________________________ -
Wipe yaparsan önceki romdan kalan kalıntıları siler diyorlar... _____________________________ -
Adamim devlet meselesi haline getirdin bu işi. SIII sayfasinda da cevaplamistim sorularinin cevabini. Neden kasıyorsun bu kadar? Alt tarafi OTA dan guncellestir diyeceksin. Merak etme telefon eriyip gitmez...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Son bisey sormak istiyorum zaten wifi ile guncelliycem ama
Wipe yapmak nedir bilmiorum galiba sifirlamak oluyor dimi
Bide telefonu yedeklemezsen neler sifirlanir cunku yedeklemeyi dusunmuyorum neleri sifirlanir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: messimessipuyol
Son bisey sormak istiyorum zaten wifi ile guncelliycem ama
Wipe yapmak nedir bilmiorum galiba sifirlamak oluyor dimi
Bide telefonu yedeklemezsen neler sifirlanir cunku yedeklemeyi dusunmuyorum neleri sifirlanir
Guncelleme ile bir şey silinmez + olarak ben sadece guncelledim wipe falsn yapmadım şimdiliksorun yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
kesinlikle geçmelisiniz.Cihazda bariz hızlanma serilik ve şarj bitme süresinin uzaması var.Bundan önce cynogenmod 10 4.3 cynogenmod 11 4.4.2 yuklemıstım.kameraya baglanamama ve stabilizasyon beni deli etti.son sürüm orjınal 4.3 stock(orjınal) rom a gectım ve rahat ettim.tereddut eden arkadaslara ithafen _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: messimessipuyol
Geçmelimiyim arkadaslar
Sorunları nedir bende sorun yaratır mi lütfen
Bide gecmeden önce sifirlamak iyi mi telefonu
Ama sifirlicak sorun yok
Telefonu alalı 6 ay oldu zaten
durduğun kabahat
★21/1/4 SAMSUNG S3, S4, NOTE2, NOTE3 4.3 RESMİ TÜRKİYE ROMU YÜKLEME REHBERİ &
http://forum.donanimhaber.com/m_83924265/tm.htm
_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
Bunu izlemeni öneririm...
http://forum.donanimhaber.com/m_79213608/f_//tm.htm#79213608_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- wifi kendi kendine kapanıyor
- premium sms ayarları yok
- rehberdeki numaralar kendiliğinden siliniyor samsung
- tuşlu telefon yalnızca acil aramalar sorunu
- mp3 indirme programı
- android 17 alacak samsung telefonlar
- samsung exynos 2600
- samsung a56 özellikleri
- samsung s26 edge
- ekranı ikiye bölme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler