Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (947. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: boxbeat Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.938
Cevap
618
Favori
1.869.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler, dediğiniz şey aklıma geldi, belki çözüm olabilir fakat merak ettiğim konu 1.sim kapanınca 2.sim yuvasına neden geçiş yapılamıyor. Acaba telefon markasıyla alakalı bir engelleme mi yapılıyor btkdan, etrafımda s24 kullanan biri olsa sim kartımı takıp deneyeceğim.

Şu anda kayıt için serverlerde kapalıymış
    Mecbur tekrar serverlerin açılmasını bekleyeceğim

Çok can sıkıcı bi durum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bazen de ben de akıl sır erdiremiyorum . Bilmediğimiz bir gelişme var. Teknik aksaklıklar bakımlar filan değil gibi . Sezgisel yani. Mantıksal bir dayanağı yoktur. Çözüm için rastgele herşeyi de fırsat buldukça denemek lazım ...

Yorumlama için bilgi gerekli. Aksi halde dayanaksız tavsiye bile olsa ifade edilmeli ama siz maalesef çaresizlikten her yolu denemenizi öneririm . Samsung açıkları kapatayım derken ( server kayıt şuan yapılamıyormuş buradaki paylaşımlardan yeni öğrendim ) kurunun yanında yaş ta yanıyorsa yani imesi değişmemiş ama kullanım hakkını sonuna kadar kullanılması da temel haklardandır ve Türkiye gibi bir ülkede sorun çıkartılıyorsa yazık derim...

BTK olsa olsa hedefi kayıt edilmemişlere değil esas imei si değişmiş olanları hedef alması kendi duruşlarına yakışır derim. BTK hangi kafada şuan bilmiyorum. İçerde adamım da yok işin aslını ifade ederdim dolayı önceden uyararaktan .

Bu tür sorunlar için aslında ayrı bir başlık açılmalı ve orada bu tür işlemleri yapanların deneyimleri daha anlamlı işlevsel olacaktır. Ben de server imei değişikliği hiç yaptırmadım veya yapmadım da o yüzden gönülden de istesem faydalı olamam aynı şekilde imei kaydı ile bulaşmamış diğerleri için de geçerlidir. Geçen yıldan beri önerdim ama kimse oralı olmadı ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Cevaben yazan arkadaşın dediği şekilde yaptım bi arkadaşımın vodafon hattını kullandım
    Sim1 e vodafonu sim2 ye kendi hattımı taktım vodafona şebeke geldi benim hatta gelmedi
    Simlerin yerlerini değiştirdim yine vodafonda şebeke var bende yok
    Başka vodafon hat taktım türkcel hat taktım hiç birine şebeke vermedi ama ne hikmet ise ilk kullandığım vodafonu hala hangi slota takarsam takayım şebeke geliyor
    Başka hiç bir simi kabul etmiyor
    Delirmemek elde değil

eSIM e geçmedim ama Android 14 ile eSIM profilleri yedekleniyor yani ilerde olaki eSIM ihtiyacı olur geri yüklenebilirdir.

S23 Ultra S23 S24 konularına da bakmak lazım bir çözümü deneyimle sabit kesin olabilir.

Aklımda kalan kayıtsız telefonlarda Vodafone çok ketum katı esnek değilmiş. Yani Turkcell ve diğerleri esnek deniliyormuş. Halen de geçerli midir bilmem ama deney yapılacaksa halihazırda birisinin sim kartıyla denensin derim .

S23 Ultra da defalarca sabırla ayrı bir başlık açılsın orada kendi aralarında tecrübe sabit deneyimlerle yardımlaşma en sağlıklısı olacaktır diye ama pek ilgi görmedi. Bazen de ince davranıp server kayıtlı olduğunu söylemezler ben de aklıma server kayıtlı olmayan durumlara göre bildiklerim kadarıyla yardımcı oluyorum. Hatta o kadar arttı ki baya ilerde yazışmalar sonrasında server imei değiştirilmiştir diye ifade ediyor -.- ... O yüzden alışkanlık oluyor bende sezgisel bazen direk sorarım server kayıtlı mı sıradışı knox tabanlı direk veya dolaylı ise felsefi septizm baş koyar bende çekinmeden de dobra dobra sorarım cevaplarım da. Bazılarına antipatik gelebilir bu duruşum ama başta geçen yıldan beri defalarca demiştimi de hatırlamalarını bekliyorum naifçe ...

Server imei olağan bir sorun değil. Bir tür dalga kasırga gibi göze batıyor . İllegal yasa dışı olması ayrı bir mesele ... Amaç vergiler haksız kaçmak ama başkalarına da sağlam server imei değişim hizmeti de alıyorlar ama ... Sorun sanki para değil kime gittiği gibi neredeyse . Az bir fiyat farkı avantajı olsa da pratikte anakartı göçse değişmesi gerekse hapı yuttu. Uyananlar geçen yıldan beri veya daha eskiden beri biliyorsa daha da vahimdir. Ben bile server kaydını geçen yıl S23 Ultra konusunda öğrendim ... Bayadır da varmış.

• BaySofi B kullanıcısına yanıt

Yok hocam öyle düşünmeyin arkadaşın onu kast ettiğini hiç sanmıyorum.

İş kayıt sorunlarına gelince sayfalarca süren mesajlaşmalar oluyor ve konu bilgi paylaşımı amacından sapıyor.

Bende kayıtsız almayı düşünmüştüm ve bunun sebebi para da değildi, bu ve benzeri olası sorunları öngördüğüm için vazgeçmiştim.

satıcı amazon. Düşünecek bişey yok, sim kilitli filan da demiyor..

PS: Bitmiş, geçmiş olsun

Yüklemiştim Haziran güncellemesi değil. Bu kadar geç geliyorsa bari Haziran güncellemesiyle yayınlansa.

Bir fark göremedim . Tek gözüme çarpan sözleşmelerde bilgilerimizin başkalarınca yabancı sunucularda kalmasına filan izin şartı gelmiş. Avrupa bu tür şeylerde öncüdür.

Pardon burada atom parçalandığını yeni fark etmişim, kusura bakma kardeşim oyaladığımız için..

Al işte ... Desen bir türlü demesen başka ...

Polemik yapmayalım. Gerçekçi olalım server illegal yasadışı işlem yapmayanlar ile kayıtsız doğal ama yasal süreçte kullananların tek yardımcısı kendileri gibi olan ayrı bir başlıkta marka modellerde konuların açılmasıdır...

Önce forumda çatı bölümü açılmalı sonra altbaşlıklarda olmalı .

Bence herkes istediğini yazabilmeli.. muhatabı varsa cevap alır yoksa zaten karşılıksızlıktan zaten doğru yerde olmadığını anlar.. şunu yazmayın bunu yazmayın mevzusuna çok takılmayın bence hocam.. ama arada atom parçalayanlarımız da yok değil :) :) geçenki 4 hanelide ok tuşuna basmadan otomatik açılma olayı efsaneydi mesela... şahsen bu küçük dokunuş hayatımı neşelendirdi.. Allah tuttuğunu altın etsin paylaşan arkadaşım.. demem o ki bazen böyle minnak ama kot pantolon çıkarıp şort giymiş tadında faydaları oluyor başlığımızın.. herşeye rağmen burda kalın bizle kalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 11 Haziran 2024; 20:56:32 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Düşünsene biri seni "seni ağababa şikayet ederem haaa" diye tehdit ediyor.. gerçekten zor abi işleri.. adminleri sevin, onları koruyun.

• Smart üstad sen iyi bir insansın kimseyi darlamasan kimseninde senle bi işi olmaz bu yurt dışı cihazlara kafayı takmayı bırak lütfen bu pahalılıkta insanlar ancak bunları alıyor ne yapalım bu vergiler yada bu hayat pahalılığı olmasa bizde yurt içi alırdık. Sonuçta burasıda forum isteyen istediğini yazmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Burdur Yenice dolaylarından Mahmut Aslan isimli bir şahıs..

Sahibinden üzerinden sıfır kapalı kutu S24 Ultra Ekran koruyucusunu satıyorum. 2 kutu almıştım yedekli, kurban falan derken dedim birisi paraya dönsün de sonra yine bakarız.

Baya ısrar etti, acıtasyon yaptı, abi öğrenciyim de son şu kadar param kaldı, bu parayı verirsem okula yürüyerek gideceğim, okulda yemek yiyemem, eğitimime destek ol, Allah ne muradın versin falan...

Neyse arzu ettiği düşük sayılabilecek bir fiyata tamam ulan dedim, hepimiz öğrenci olduk.. sahibinden paramgüvende ilanıydı dedim yazık kargo parası falan çok kaçmasın böyle alsın.

Kutuya koydum falan kargoladım. Kargo ulaştı pat iade. Yazdım nedir. Abi ekran korucunun kutusu iki büklüm olmuş. Ben de iade ediyorum. Tamam da ürün kargoda zarar görebilir neden teslim alıyorsun tutanak tutturmadın diye sorduğumda; kargoyu koyduğum kutu zarar görmemiş, ondan teslim almışmış. Açınca da ne görmüş kutu iki büklüm olmuşmuş.. insanın aklı mantığı almıyor tabi.. tamam dedim bu işte bir iş var...

Bugün geri gönderdi kargoyu.. insaflı hırsız dedim ya.. tekini almış telefonuna uygulamış :) sonra uygulama malzemelerini falan hep kutuya geri koymuş.. ekran koruyuculardan biri de kapalı paket halinde kutuda :) alt etiketi de uhulamış zavallı.. ama heryere taşırmış tabi haliyle. Öylece geri göndermiş.

Aklınızda olsun. Sahibinden paramgüvende hizmetinde satıcıyı asla korumuyor. Video çektim fotoğraf çektim tam gönderdim vs hiçbir hükmü yok. Biz yer sağlayıcıyız alıcı ile satıcı arasındaki soruna karışmayız diyor.

Eeee paramgüvende diyorsun?? Kimin parası güvende?? Alıcının... ürünü gönderdin geri sana ürünün çöpünü gönderdi seni koruyan bir mekanizma yok. Yasal hakkınızı kullanın diyor.. yani şu uzak mesafeli satış sözleşmesindeki alıcı ile satıcı arasındaki uyuşmazlıklarda başvurulacak mahkeme yolu falan.. sen ne işe yarıyorsun adamın tek tuşu ile onu koruyorsun ama?? Satıcı napsın? Bıdı bıdı bıdı bıdı kanun maddeleri bahaneler bahaneler.. bizlik bişi yok.. biz adama ödemesini iade ederiz özetinde şeyler söylüyorlar.

Yani sahibinden hakemlik vs hiçbirşey yapmıyor. Dolap vs uygulamalar da aynı. Siz siz olun havale ücretini önden almadığınız hiçbirşeyi tanımadığız ne idüğü belirsiz kişilere bu tarz platformlar üzerinden satmayınız..

Ben yarı hırsıza denk geldim, siz tam hırsıza denk gelebilirsiniz.. belki o hırsız birgün bu başlığa da uğrayabilir.. nicki varsa bilmem de Mahmut Aslan ve Muhammed A. isimlerine karşı baya bir temkinli olun..

Bu arada adresi vs herşeyi var da kişisel veri şeysi diye paylaşılmaz.. Allahından bulsun dedik geçtik, azcık da öte tarafa kalsın alacaklarımız ;)

Büyütülecek bir mesele değil de işte kücük tecrübemiz birilerinin daha büyük ve acı tecrübeler yaşamasına mani olur belki diye paylaşayım istedim :)

Affınıza.

sahibindende asıl hesabını da buldum şuraya bırakayım da aman denk gelmeyin bir iki teknolojik ürün de satıyor çarpılmayın kansıza.

https://www.sahibinden.com/s/K0RX4tqX?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Beni öğrenciyim diye yeni hesap açıp dolandırdığı hesabı da aşağıda.. link olarak veremedim.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 12 Haziran 2024; 6:44:55 >

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Hep bu tarz bi dolandırıcıya denk gelirim diye hiç bir zaman bu param güvende falan filan sistemiyle birşey satmadım, elim gitmedi, güven vermedi hiçbir zaman. En güzeli elden teslim ya da dediğiniz gibi önden havale. Büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

• 
Sayfa: önceki 945946947948949
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.