merhaba arkadaşlar 3 aydır yurtdışı s24ultra kullanıyorum sim1 süresi dolduğu için kapandı sim2 ye geçtim ama ondada şebeke yok diyor bi şekil onu aktif etmek mi gerekiyor ? birde şu an server kayıt olmuyor diyorlar açılırmı acaba tekrar bi bilgisi olan varmı şimdiden çok teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaySofi -- 11 Haziran 2024; 13:16:58 > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (945. sayfa)

-
-
Good luck içindeki bazı eklemelerle yapılıyor dediler geçen haftalarda. Ben uğraşmadım ama konusu geçti. Oluyormuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sim 1 süresi doldu kapandı📍Sim 2 de şebeke alamıyorsanız (kullanıma sim 2 ile başladıysanız işlemi buna uygun yapın)✅Cihaza çift sim kart takın✅Kullanacağınız sim kartı sim 2 yuvasına✅Diğer sim kartını da sim 1 yuvasına takın✅Ardından sim 1'i ayarlar da pasif ediniz ve şebekeniz gelecektir.
Demişler ilk mesajın sonunda.
evet hocam araştırıyorum şimdi öyle bir çözüm bulunmuş ama tam da kafam almadı sanırım o zahmete değmez
-
Teşekkür ederim hocam umarım güncelleme ile gelir. Uğraşmaya gerek kalmaz. Hoş görünüm veriyor.
-
çok teşekkür ederim
bu yazılanları yapıyorum arkadaşımın sim ini takıyorum
hangi slota takarsam takayım onun siminden şebeke geliyor (vodafone)
ama kendi hattım hiç bi şekilde aktif olmuyor (türkcell)
kafam allak bullak oldu
-
İki simi takıp telefonu kapatıp açın öyle deneyin Bi de hocam.
Karışık bir durum, mantığını anlasak!
şu an başka sim kartlarda denedim farklı farklı operatörlerden ama çok garip şekilde ilk deneme yaptğım arkadaşımın vodafone hattından başka hiç bir hat şebeke almadı ilk taktığım vodafonu takınca normal çalışıyor
komple cihazı sıfırlasam bi etkisi olur mu acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaySofi -- 11 Haziran 2024; 14:41:23 > -
Ben de pazar akşamı sipariş etmiştim, dün kargoya verildi, bu sabah yurtiçi ile geldi
-
Güzelim cihazın konusu smart reyizin eline kaldı ya ne deyim ben valla.
-
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Size de hayırlı olsun. Beklediğimden hızlı geldi, daha kılıf vs bakamamıştım bile
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun bende de var, Hattım vodafone. 1.sim kapandı 2.sime taktığımda orada da hat gelmiyor. Vodafone müşteri hizmetlerini aradım, bayi ile görüşün diyor. Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım, çift sim takarak aktif etmeye çalıştım fakat bir çözüm olmadı. BTK'dan ime numaralarını kontrol ettiğimde 1.ime kayıt dışı olduğu tespit edildi yazıyor, 2.ime kayıt bulunamadı yazıyor. Sim kartımı başka bir telefona taktığımda hat geliyor, sadece kapanan telefonumun sim 2sinde hat alamıyorum. Sorunun nedenini veya çözümünü bilen var mı? Telefonum Dual Sim S24 Ultra.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nota81 -- 11 Haziran 2024; 16:3:7 > -
Samsung Galaxy Smarttag 2 : 499 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 11 Haziran 2024; 16:42:48 >
satıcı amazon. Düşünecek bişey yok, sim kilitli filan da demiyor..
-
Bu ekran görüntüsünü bir Facebook grubundan aldım, ortada muğlak bir durum var, server kaydı açılmazsa kayıtsız telefon alanlar mağdur olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 11 Haziran 2024; 17:4:40 > -
Yav zaten 8 ay kullanıyorsun, yıl başi geçtimi bı 8 ay daha. 16 ay 20-30 k aldığın her telefon çöp oluyor. En azından amiral telefon kullandım dersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERMAN DEVRİM -- 11 Haziran 2024; 17:22:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
<span style="background-color:#f5f5f5">Sim 1 süresi doldu kapandı📍Sim 2 de şebeke alamıyorsanız (kullanıma sim 2 ile başladıysanız işlemi buna uygun yapın)✅Cihaza çift sim kart takın✅Kullanacağınız sim kartı sim 2 yuvasına✅Diğer sim kartını da sim 1 yuvasına takın✅Ardından sim 1'i ayarlar da pasif ediniz ve şebekeniz gelecektir.</span>
Böyle bir bilgi vermişlerdi yukarıda. Umarım sorunu çözer
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4) Forumdaki mesajlarınız yöneticiler tarafından lüzumu halinde değiştirilebilir, anlam bütünlüğü bozulmadan referal eklemelere tabi tutulabilir, kısmen veya tamamen silinebilir, taşınabilir ya da cevap yazılamaz hale getirilebilir. Ayrıca gerektiğinde ve forum içinde yazılan kurallar dahilinde hesabınız süresiz kapatılabilir. Üyeler bu anlaşmayı kabul ederek yönetim kararlarını kabul etmiş sayılmaktadır. Bu yöneticilerimizin forumun düzenini sağlamak için uyguladığı yöntemlerden birisidir. Yanlış bir nedenle bu uygulamalarla karşılaştığınızı düşünüyorsanız https://forum.donanimhaber.com/support.asp adresinden yöneticilere ulaşabilir ve konunuzun ya da mesajınızın neden silindiğini öğrenmek için destek formu oluşturabilirsiniz.
https://giris.donanimhaber.com/kayit/Agreement.aspx
4. Madde denilen şey ucu açık muallakta lüzum ifadesi vardır. Lüzumu gereği açıktır benden yana. Ama sizden yana bir gerekçesi yoktur ! Sizi uyarıyorum aksi halde sizin gerekçesiz luzüm beyanatı ile kurallara uyduğunuzu algılatmanız da anlamsızdır.
Bilirsin ki tekrardan inatlaşma olarak değil değiştirme zaten yapılmaktadır ve forumda da herkes olağan şekilde değiştiriyor. Aksi halde kurallarınız yazılı olmayan despotizmdir. Bilmem farkında mısın Nat ...
Yine de açayım :
Değiştirmen bir moderatör bile yapabiliyorken mattah olmayan ama duruşunu da despotluğunu da aklı sıra kurallar var maddeler var diye kendini kandırman önemli değil ama başkalarını da kandıramazsın. Birkaç taraftarın seni yanıltmasın. Gerçi mesele her zaman niteldir nicel olamaz....
Madem değiştirdin birşeylere başlamaya vesile oldun Admin Nat ! :
Sorunları kökten çözen yaptırım ve caydırıcılıklar da yok halen : Bir daha kimse kimseye ne burada nede başka konularda ne de yarın ilerde cihaz sahibi değilsin olumsuz konuşamaz ( aslında sövme algısıyla öyle ifade ederler ve benzer ifadelerle de ... ) bir ortam için keskin net caydırıcı cezalar olmalıdır yani klasik şikayet var zaten meselesi ile yıllardır belli ki çözülmemiş ve halen de sıcak devam etmektedir .
Ben dahil birçoğumuz kendi başlarına gelenleri ifade etmekten çekinir olmuştur ve maalesef el alem ne der diye özgürcene yaşadıklarını paylaşamıyor. Trollerden bahsetmiyorum ... Cihaza sahip biri burada bu başlıkta ilk alanlardan sorunlar yaşadı yetmedi bir darbe de burada polemik hakaretler ile çekinen hatta başka sosyal medya platformlarına çıkmayı da red etmiştir ..
Aklıma gelmeyen nice örnekler yakın zaman da görünce artık kendimce bir DUR deme ihtiyacı duydum.
Herkes kendisini sorgulamalı bu benle alakalı değil veya Samsung la da değil. Başka konularda da geçerli mevcutta ve sıcak devam ediyor.
Artık cihaz sahibi olduğumuzu direk veya dolaylı merak edenlerle dolu burası cevap vermesek kuyumuzu kazıyorlar çoğu da son adımda yersizliği ile görülmez oluyor.
Bundan sonra sende cihaz sahibisin sormak dahil forum suçu olmalıdır cezaları geometrik artmalıdır ! Herkes kiminkine denk gelirse yakalarsa şikayet edilmeli yani silme için değil ceza için uyarı olmadan direk. Yönetimde de bu şekilde bir duruş olursa keskin duruş caydırıcı olacaktır.
Cihazın olumsuz objektif delilli kaynaklı paylaşımlarından da rahatsız olunuyorsa hatta şikayet ediliyorsa veya başkalarını da GALEYANA getiriliyorsa aynı şekilde uyarısız ceza devreye girmelidir tekrarlarında da daha da fazlasıyla caydırıcı olunmalıdır.
Empati yapın kamera sorunları hariç benim ciddi şikayetçi olduğum birşey yokken neden başkaların ekranın sorunları kameralardaki bir kesimdeki kronik sorunları ve daha nice sorunları dile getirenler bu ortamda birilerin bencilce hastalıklı düşünceleri ve yargılarıyla forumu soğutup belli bir kafa yapısındakilerle dolu tüketici bilinci SIFIR olan hak arayamaz olanların elbette kendi başlarına geldiğinde isyan edeceklerdir neden diye de ama bilmezler ki temellerini atan yine kendileri hastalıklı yaklaşımları algıları ve yaftalarıdır .
Başka ülkelerde de benzer dahi olmuyor troller filan vardır ama emin olun yabancı birçok forumlara da takılan gözlemleyen bilgi alan biri olarak DH veya Türkiye veya Türkiye yi yurtdışında da yaşatan kafa yapısı Türkiye'de fiziken yurtdışında bile sorunlu yaklaşımlıları da denk gelmişliğim vardır. Üzüm üzüme baka baka kararır misali ..
Bireysel sorunlar kollektif bilinçsizlikler ve kollektif bedellere sebep olmaktadır. Bu basit bir mobil cihazlar meselesi de değildir hayatın her alanında sanal harici gerçek hayatta da ... Ne hale geldik . Aklı sıra eleştirdiğin kişilerden önce kişi kendisine bakmış mı ? ....
Nerde ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X