< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
S23 Ultra'da da bu sorunu yaşayanlar varmış zamanında. S23U ile S24 aynı anakamerayı kullandığı için donanımsal diye düşünmüştüm. Benim teorim; fabrika çıkışından üretilen her lensin tolere edebileceği OIS aralığı vs farklı. Kimi lenslerde sınıra yaklaşıyor bu sorun çıkıyor, kimisinde tolere edilebilir sınırlar içinde kalıyor. Samsung da şimdi yazılımla biraz o özelliğin agresifliğini kısmaya çalıştı. From the samsunggalaxy community on Reddit: Camera shaking on s23 ultra https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/198soz9/camera_shaking_on_s23_ultra< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 26 Mayıs 2024; 19:11:46 > |
|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 26 Mayıs 2024; 20:11:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır.
|
Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır.
|
![]() |
|
Zam falan mı geldi acaba ben şubatta öğrenci indirimi + %10 doğum günü indirimi ile 53 bine almıştım hatta 58-59 civarına düşüyordu öğrenci indirimi ile sadece. |
Senelerdir xiaomi kullanan biri olarak cihazda memnunum ama bana ne fark sunuyor diye düşündüğümde bir şey bulamıyorum :) Kalem kullanan birisi değilim, AI özellikleride beni çok ilgilendirmiyor. İsteğim stabil olması, ses konusunda iyi olması ve kamerası karanlıkta beni üzmemesiydi. Bunu başaran birçok ucuz cihaz var, heves edip aldım şimdiki aklım olsa alır mıyım? almazdım :) |
xiaomiden farkı stabil çalışması olacak gibi. ilk dokunmatik telefonum samsung Gio idi, 3.2 inç telefon, çok sevmiştim küçük diye ama sonra samsung 10 bine satarken benzer cihazı aliexp den 3-5 bine alıyordum, 13 yıldır samsung kullanmadım bi daha. meizu oukitel xiaomi, en son 3-5 cihazım da xiaomi idi. mi 14 alacaktım yüzde 30 farkla samsung al dedi arkadaşa uygum aldım. cihaz güzel. kamerası falan pek umurumda değil, uğraşmam öyle çekim falan. xiaomiler gibi hata verip resetlenmesin düzgün çalışsın yeter. iki yıl sorna değiştirirken de fazla değer kaybetmez diye xiaomi gibi, aldım gitti. |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
Ne fark sunuyor demişsiniz ya, One UI'a alışan biri gene Android de olsa atıyorum HyperOS, OxygenOS, NothingOS, ... bunlarda yapamayabilir. Good Lock ile sağladığı özelleştirmeler olmaksızın telefonu aynı keyifle kullanamıyor olabilir mesela. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix_Yi -- 26 Mayıs 2024; 23:30:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu beklenti ile amiral gemisi ne alsanız hüsran olur. Yani bu parayı harcamama gerek yoktu diye düşünürsünüz. Bence A serisi yada işte Xiaomi, Poco tarzı daha f/p a oynayan cihazlar yeterli gelir. İlerleyen dönemde bakarsınız keyfinize göre. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |