Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (908. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
52 Misafir (41 Mobil) - 11 Masaüstü41 Mobil
5 sn
37.475
Cevap
615
Favori
1.802.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bunu üzerine bir soru da ben ekliyeyim sosyal medya da kullanmak için en mantıklı kamera seçimi ve uyumluluk hangisi olur ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cangüney kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum.. telefonu çok prestijli gösteriyor...

• eduham E kullanıcısına yanıt
    Satılık var elimde sıfır.. ilgilenirseniz dm.

• S24 Ultra modelleri için Görüşme Kaydetme (Call Recording) özelliğini açmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki yönergeleri izleyebilir. Cihazınız garanti dışına vs. çıkmaz, fabrika ayarlarınada dönmez. Sadece bir kez restart olacak ve işlem tamam.

Cihazın geliştirici seçeneklerini açıyoruz. Bunun için Ayarlar, Hakkında, Yazılım Bilgileri kısmına giriyoruz. Build number yazan Kernel'in altındaki kısma 5 kez hızlıca basıyoruz. Ayarlar menüsüne en alta yeni bir seçenek geliyor. Oraya giriyoruz OEM unlocking (kilit açma) ve USB debugging (hata ayıklama) seçeneklerini açıyoruz, uyarılar verebilir bunları onaylayıp geçiniz. Tüm işlemler bittiğinde bunları tekrar kapatabilirsiniz, hiçbir sorun yaratmaz.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

İlk olarak uygulamamızı indiriyoruz ve kuruyoruz.

Link: https://drive.google.com/file/d/1fgko78xs4jAYLANFh8sMJdkqKOf5S9LH/view

İkinci olarak aşağıdaki şekilde ayarlamamızı yapıyoruz. Masaüstüne oluşan kısayoldan SamFw Tool çalıştırıyoruz. Config sekmesinden sürücü imza kontrolünü kapatıyoruz, ardından bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

Üçüncü olarak samsung driver'larını indiriyoruz ve kuruyoruz.

Link: https://developer.samsung.com/android-usb-driver

Dördüncü olarak Masaüstüne oluşan kısayoldan SamFw Tool çalıştırıyoruz. Info kısmından ADB Info ile cihazın tüm bilgilerini okuyoruz (telefonda izin isteyebilir, bilgisayara her zaman izin ver diyerek onaylayınız). Burada CSC değerinizi görebilir, daha sonrasında tekrar kapatmak isterseniz not edebilirsiniz.

Beşinci olarak MTP menüsünden Change CSC butonuna basıyoruz, karşımıza açılan ekranda "THL/CAM/MYM" (tayland kodu, kamera güncellemesi içinde işe yaradığını yazdı bir kullanıcı), "XXV" (vietnam kodu), "ILO" (israil kodu) seçeneğinden birini seçerek Change butonuna basıyoruz. Cihazda değişim yapılıyor ve yeniden başlıyor.

Arama ayarlarımıza Görüşme Kaydetme (Call Recording) geliyor ve görüşme sırasında da kayıt butonu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Mayıs 2024; 0:43:50 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Be de katkıda bulunayım;

ekşi sözlük
    işe yarar android uygulamaları
    https://eksisozluk.com/entry/162075802

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 25 Mayıs 2024; 18:8:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

S24 Ultra modelleri için Görüşme Kaydetme (Call Recording) özelliğini açmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki yönergeleri izleyebilir. Cihazınız garanti dışına vs. çıkmaz, fabrika ayarlarınada dönmez. Sadece bir kez restart olacak ve işlem tamam.

Cihazın geliştirici seçeneklerini açıyoruz. Bunun için Ayarlar, Hakkında, Yazılım Bilgileri kısmına giriyoruz. Build number yazan Kernel'in altındaki kısma 5 kez hızlıca basıyoruz. Ayarlar menüsüne en alta yeni bir seçenek geliyor. Oraya giriyoruz OEM unlocking (kilit açma) ve USB debugging (hata ayıklama) seçeneklerini açıyoruz, uyarılar verebilir bunları onaylayıp geçiniz. Tüm işlemler bittiğinde bunları tekrar kapatabilirsiniz, hiçbir sorun yaratmaz.

İlk olarak uygulamamızı indiriyoruz ve kuruyoruz.

Link: https://drive.google.com/file/d/1fgko78xs4jAYLANFh8sMJdkqKOf5S9LH/view

İkinci olarak aşağıdaki şekilde ayarlamamızı yapıyoruz. Masaüstüne oluşan kısayoldan SamFw Tool çalıştırıyoruz. Config sekmesinden sürücü imza kontrolünü kapatıyoruz, ardından bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

Üçüncü olarak samsung driver'larını indiriyoruz ve kuruyoruz.

Link: https://developer.samsung.com/android-usb-driver

Dördüncü olarak Masaüstüne oluşan kısayoldan SamFw Tool çalıştırıyoruz. Info kısmından ADB Info ile cihazın tüm bilgilerini okuyoruz (telefonda izin isteyebilir, bilgisayara her zaman izin ver diyerek onaylayınız). Burada CSC değerinizi görebilir, daha sonrasında tekrar kapatmak isterseniz not edebilirsiniz.

Beşinci olarak MTP menüsünden Change CSC butonuna basıyoruz, karşımıza açılan ekranda "THL/CAM/MYM" (tayland kodu, kamera güncellemesi içinde işe yaradığını yazdı bir kullanıcı), "XXV" (vietnam kodu), "ILO" (israil kodu) seçeneğinden birini seçerek Change butonuna basıyoruz. Cihazda değişim yapılıyor ve yeniden başlıyor.

Arama ayarlarımıza Görüşme Kaydetme (Call Recording) geliyor ve görüşme sırasında da kayıt butonu geliyor.

Dosyada trojan var. Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• Shop samsung tan sipariş veren arkadaşlar hızlı çalısıyorlarmı önceden cok sıkıntılıydı kargo süreci aynı iş günü kargoya veriliyormu bilgisi olan varmı

• Reisler toplaşın müjde var. Kameraya arı kaçması olanlar özellikle dinlesin.

Yukarıda paylaşılan ses kayıt işlemini riskleri göze alarak yaparken aklıma kamera güncellemesinin tayland bölgesinde kullanıma sunulduğu geldi. İşlemi yaparken THL bölgesini seçtim, ses kayıt olayını aktif ettikten sonra güncellemeyi indirdim. Ve kameradaki titreme vızıldama olayı sona ermiş bulunuyor. Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phoenix_Yi -- 25 Mayıs 2024; 19:29:5 >
  • Phoenix_Yi P kullanıcısına yanıt

Boşuna degistirttik kamera modulunu desene. Sevindim ama burada hakem heyetine giden arkadaş da vardı. Cok iyi bir haber.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 25 Mayıs 2024; 18:45:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uyarı verebilir, devre dışı bırakabilirsiniz antivirüsü. İçerisinde birçok araç var çoğu exploit şeklinde, bu sebeple uyarı veriyor.

Süper haber, yazılımsal bir sorunsa neden kamerayı değiştiriyor servis çok saçma. Boşuna cihaz açılmış oluyor.

Ben de açmak isterim normalde ama en son rom atarken xiaomi 12t cihazı brick ettim, 6 aydır tamir parça rom bekliyor.

Tırstım biraz. Bu işlemi yaparken sorun yaşayan var mı acaba?

• Hocam öncelikle sizlere teşekkür ederim, sizin sayenizde oldu bu keşif. Dediğiniz gibi cihazlar durup dururken işlem gördü, orasıyla burasıyla oynandı, su geçirmezliği zeval gördü. GoldPunch hocama da söylemiştim acele etmeyin daha 2 yıl garanti var diye ama hiç beklemedi.

• akceyavuz A kullanıcısına yanıt

Ben Sakarya dan perşembe saat 15 gibi sipariş verdim , cuma kargom geldi . Genelde sıkıntı olmuyor .

• Telefona bir şey olmaz ama bilgisayara virüs bulaşmaz diyemem çünkü antivirüsler trojan buluyor. Binlerce kişi de kullanıyormuş sorun olmaz herhalde.

Sonunda güzel ve net bir haber. Bilgi için teşekkürler. Çok şükür cihazı servise bu sorundan dolayı henüz vermeyenlerin (benim gibi) vermesine gerek kalmıyor.

• Ultra için kod arıyorum değerli dostlarım elinde olan varsa pm

• Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

Format atmadan önce işaretlediğim yerde çeviri tuşu vardı şimdi yok nasıl açabilirim?

• sky__walker kullanıcısına yanıt

bence katırcıların veya server kayıtçıların işidir her fırsatta uğraşıp duruyordu onlarla

Süper haber. Ben hakem heyetine gitmiştim. Dilekçe yazacağız artık iptali için :)

• 
Sayfa: önceki 906907908909910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.