Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (892. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.920
Cevap
616
Favori
1.866.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

30 x civarı zom ilk foto zom olmadan ikinci bahçedeki kediye zom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video'yu normal olarak kaydı başlattığımız zaman mı arı sesi gibi bir ses geliyor videodan acaba?

yok hocam, video kaydı başlattıktan sonra dik durumda iken sağ üste doğru telefonu kaldırırsanız ya da yatay durumda iken sol üste doğru kaldırırsanız ses oluyormuş.

ben dün aldım alırken denedim ilk başta çok az oldu gibi sonra bi daha olmadı.

kumlanma problemi de var deniyor da gri arka planda gece karanlığında bilmem ne olunca.

sorun olmaz diye düşünüyorum bunlar.

başka problem çıkmasın da cihazda.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • cangüney kullanıcısına yanıt

Telefonu yatay vaziyette tutarken video modunu açıyoruz. Kaydı başlatıp başlatmamak farketmiyor. Telefonu sol üste doğru götürdüğümüzde (Saat 10 yönüne doğru) görüntü titreyip vızz vızz ses yapıyor. Dikey modda da sağ üst köşeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 18 Mayıs 2024; 14:22:10 >
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

Son güncellemeden sonra mı ortaya çıktı bu sorun? ben rastlayamadım. ama diğer arkadaşlarda olması üzücü bir durum tabiki

https://www.hepsiburada.com/lenovo-68w-usb-c-arj-aleti-zg38c05739-p-HBCV000065UWUM?ftid=7niejrdfqh91sott&url_src=and-product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26yelken26 -- 18 Mayıs 2024; 19:14:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 26yelken26 2 kullanıcısına yanıt

kaliteliyse güzel fiyat ama Lenovo markası güven vermiyor.

çünkü fason üretim yaptırıp lenovo adını kullanarak dandik dundik ürünler satıyorlar. lenovo gaming diye fare aldım garantisi bitti bozuldu gitti. bi daha da almam çünkü lenovo adıyla fare klavye ışıklı oyuncaklar powerbank falan satıyorlar ama hiç kaliteli gelmiyor.

üretimi yapan firmayı biliyorsanız, kaliteli olduğuna eminseniz alınır yoksa lenovo da yerli firma karaca gibi her şeyi dandik bi marka olmuş. birinin fareleri diğerinin çatal bıçağı kendi kendine paslanıyor vs.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • cangüney kullanıcısına yanıt

Ben çok daha önceden farketmiştim. Sonra telefonu restart attığımda sorun gitmişti. Ya da video moduna almayı unuttum o sefer, ondan da olabilir.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • 26yelken26 2 kullanıcısına yanıt

ben kendi markalarını kullanma taraftarıyım yada samsungun sitesinde başka markalarda vardı önceden galiba onlardan almak lazım anker gibi mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gboard candır

evet videolarda gördümde telefona zarar verir gibime geliyo. sertçe bi yere çarpsanız buda telefona zarar verir.

aliexpreste var bundan. yeni üyelik açıp yarı yarıya yada daha indirimli alınabilir

Lenovo ucuz bir çin markası, cihaz güzel durabilir ama hiçbir teknik bilgi yok hakkında internette.

Siz aldıysanız paylaşabilir misiniz?

Giriş-Çıkış değerleri nedir?

Hangi markaların hangi protokollerini destekliyor?

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • the guardian14 kullanıcısına yanıt
    Evet orada 500 TL civarına geliyor

daha uyguna geliyordu. yeni üyelik açıp ordan bakacaksınız. kampanya ara sıra yapılıyor. ben görünce atarım buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 18 Mayıs 2024; 19:48:43 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.