Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (893. sayfa)

-
-
Spigen alın arkişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba daha önce 1 ay 23 ultra kullandım. sonra sattım. Xiaomi mi note 10 kullanıyorum. Dün s24 ultra aldım. Kamera konusunda sorun yaşıyorum. Fotoğrafı çektikten sonra otomatik düzeltme yapıyor iğrenç bir hal alıyor fotoğraflar. Kapatamadım hiç bir şekilde
Mi note 10 bile şuan daha iyi çekiyor. Otomatik düzeltme nasıl kapanır bile var mı ?
Aşırı derecede kıl oldum. Çocuğumu çekiyorum aşırı derece de düzeltme yapınca iğrenç ten rengi çıkıyor ortaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o düzeltme kapatılmıyor maalesef, böyle kabul ediyoruz s24u yu sorunsuz bir cihaz olarak :/
-
Cihazdan soğudum :) mi 14 ultra deneyecem
Şimdi gelir fanlar , cihaz normal bizde , sizin cihaz arızalı diye.s23u var bende de aynı durum bunda da mevcut.Ben çok foto ile ilgilenmediğim için çok önemsemiyorum.
-
Fotoğrafçıyım ve o konuda takıntılıyım ve fotoğraftan anlıyoruz:)fanlarda bişey diyemez var olan soruna yok demek akıl kârı değil
Yanıt veren arkadaş bildiğim kadarıyla s24 ultra kullanıcısı değil.
S23 ultra kulanıyor. Arada böyle buraya gelir yazar. :)
Yaptığı iş bana göre çok normal değil. Neyse herkese saygı duymak gerekir.
Haziranda s24 ultra için büyük bir kamera güncellemesi geleceği söyleniyor. Her şeye rağmen bu güncellemeyi beklemekte fayda var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svs -- 18 Mayıs 2024; 21:48:46 > -
Anladığım kadarıyla herkes bu dertten muzdarip o zaman
Bana göre standart bir kullanıcıyı üzmez ancak fotoğraf çekmeyi seven, bu işlere gönül vermiş insanlar için beklentiyi çok karşılamıyor.
Özellikle az ışık olan ortamlarda foto çektiğinizde bana göre de çok başarılı bir performans göstermiyor ancak çok mu kötü bana göre değil. 70k verilen bir cihaz için bir iki tık daha iyi performans vermeliydi diye düşünüyorum.
Bunun dışında cihaz bana göre başarılı.
Dört dörtlük cihaz bulmak imkansız, iphone a geç başka problemler oluyor. Xiaomi tarafına geç bambaşka şeyler çıkıyor karşınıza...
Bu işlerin sonu yok...
-
xiaomi yazılımı beğenilmiyor pek, sıkıntılar çıkarıyor diyorlar ama o da belki düzeltmiştir.
iphone zaten yetişemiyor s24 ultraya, telefoncu arkadaşa sorduk s24 ultra ayarlar mısın bize diye, her rengi bulunmuyor dedi, biri sadece gold renk var dedi diğeri mor ve naturel dedi. 15 pro max alanlar telefonu satıp s24 ultra ile değiştiriyorlar sürekli öyle müşteriler geliyor dedi.
bunda da gece karanlığında düşük parlaklıkta gri arka planda bakınca kumlanma oluyormuş
bir de video modunda belli açılarda cihazı hareket ettirince bir titreme yapıyor
belli belirsiz. ama videoda o titreme sesi bariz belli oluyor.
bunlar mı daha kötü yoksa iphone daki sorunlar mı bilmiyorum, zaten iphone da ne sorun var bakmadım hiç. gsmarena ya göre kullanım süresi olarak 15 pro max çok çok iyi görünüyor ama genelde iphone iyi gitmez derler.
-
Çok haklısınız
Hocam Expert Raw ı samsung mağazadan yükleyip onun ile dener misin ?
Birde normal kamerayı açınca PRO mod u seçip çekim yapın demişlerdi.
Mesela şu arkadaş raw çekiyor sürekli
Birde akıllı optimizasyonu min çekin
x (formerly twitter)
Mattia giglio (@GiglioMattia) on Xhttps://x.com/GiglioMattia/status/1791439117051425164
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Mayıs 2024; 22:49:37 >
-
Hocam hayırlı olsun. Çok sevindim valla hızlı çözüme ulaştırdıkları için. Samsung dan özlenen hareketler :) Darısı başıma artık bakalım ben beklemedeyim değişim için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar,
Oneplus 9 pro yu değiştirme aşamasındayım. Kayıtsız S24 U alayım diyorum ama birkaç çekincem var. Formu tam olarak okumadım ana ekranda sorun var diyen olmuş. Bunun için güncelleme geldi mi?Aldıktan sonra değiştirme şansım olmayacak. (Garantiye bütçe yetmiyor 🙂). Ayrıca bu cihazı kayıtsız alınca 2025 8.aya kadar sanırım kapamadan kullanacagım. Sonrasında server kaydı yaptırız bir şekilde diye düşünüyorum. Son olarak bu cihazda da ülke farklılıkları falan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eduham -- 18 Mayıs 2024; 23:23:15 >
Tabiki herkeste aynı,telefonu 27 ocakta aldım o gunden beri bunu diyorum. Telefon güzel ama fotoğraf olayı şu an sıkıntılı, elleme kardeşim birak ben ekranda gördüğümü alayım. Sonra istersem düzenleme programları ile düzenlerim. Sen lens gücün ile elinden geleni yap eyvallah. Ama tam oturmamış yarım aklınla fotoğraflari elleme. S23 de sorunlu idi guncelleme ile iyileşti harika oldu diyor kullanıcıları. Bende eski bir Samsung ve note kullanicisi olarak kavisli ekran gitti diye s24u aldım. Telefondan memnunum, kamera da iyilesirse çok daha iyi olacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayarlarım aynı böyle başından beri, ama kendi uygulaması çok zeki illa dokunuş yapıyor, expert raw ile ince yaparak çekip güzel anlari yakalamak imkansız bence o yüzden hiç kullanmadım ben. Geçen gün Gcam yükledim onda da doğru versiyon mu değildi acaba çünkü Gcam ile stok kamera kıyaslayınca stok daha iyi gelmişti bana:) onu da sildim. Stok kamera kullanıyorum. Güncelleme bekliyorum.
Samsung Galaxy serisi için bakım onarım ve servislerde öncelik ve hizmette guzellikler vaad etmişti, hayata geçirmiş İzmir servisi kullanan arkadaşa ne mutlu. Dün okumustum ben olsam sıfır cihaz alırdım. Tabiki herkesin kişisel tercihi.
Şunu da belirteyim son olarak havalar ısınmaya başladı güneş altında cihaz hızlı bir şekilde ısınıyor, ekran parlaklığını otomatik arttırıp azaltırken bir kez karardı ekran soğuyana kadar aydinlanmadi.Kağıt üzerinde soğuma kanalları da büyüdü ama küresel ısınma yaramadı heralde bizim amirale :)
Öyle yada böyle her cihazda birşeyler oluyor ben genel itibari ile memnunum s25u extreme bişey olursa geçerim yoksa birkaç yıl devam edeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
24 ultra şahane cihaz bu sorunlar sorun değil dertler dert değil piyasadaki en güzel cihaz bence tr şartlarına bakarsak.
Bence sen hata yapmışsın fotoğrafdan anlayan bir insanın alacağı tek model 14 ultra olmalı şahane main cam var.
İphone 16 pro serisinde 1 inç sensöre geçiyor kamerada bence zirveye gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X