Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada! (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KinZhull , TÜRKOĞLU_06 , schilbs Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.126
Cevap
594
Favori
1.441.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merakimdan soruyorum bu işlem nasıl bir fayda sağlıyor acaba? Ben genelde sarjda tutmadan sarj ederim sorun vs de yasamiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Bende 2 yer vardı diye hatırlıyorum. Bende aynı ayari tekrar yapıp kontrol edeyim sizden farklı şekilde tekrar öğrenme başladı diyecekmi

• PWT P kullanıcısına yanıt

Bu linki takip edin ara sıra stoğa giriyor ben de almıştım.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!
    Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!www.amazon.com.tr
    Samsung Yansıma önleyici ekran koruyucu EF-US928 Galaxy S24 Ultra için, akıllı telefon ekran koruyucusu, yansıma önleyici ekran koruyucu, ekran koruyucu folyo, dokunma hassasiyeti, şeffaf
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CNKJ9PG1/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1
  • Selam arkadaşlar.

S24 Ultra yurt dışı almayı düşünüyorum. Ama şu an için sadece düşünce. Çünkü bu kayıt işi vb. pek bilmediğim için kullanım süresi dolduktan sonra ne yapacağım hakkında pek bir fikrim yok. Biraz araştırdığımda server kayıt diye birşeyden bahsediyorlar ama o da şu an s24ler için yokmuş sanırım.

yurt dışı alıp kullanan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Bir de her yerde 256 versiyonu var. Bence 256 asla yetmez gibi geliyor.

• burakketenci kullanıcısına yanıt
    Ben amazondan jetech kılıf aldım memnunum. Yanında 2 ekran koruyucu cam ve 2 kamera koruyucu cam gelmişti. iPad içinde jetech almıştım. Fiyat performans iyi. s25 ultra siparişimi s pen gibi sebeplerden iptal edip s24 ultra 1TB almıştım 2 hafta önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mm.mustafa -- 11 Şubat 2025; 23:9:51 >
    Gizli olan biseyleri de açıp bı ayar yapmiyormuyduk ben şu an sizin bu ekrana da gidemedim o zamanda aynı şey olmuştu , kolay bulunan bir yerde değildi :)))

• Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız iki şey vardı diğerini Ben de hatırlayamıyorum Samsung cloud platform mu neydi ama bulamaidm onu.

Bu girdiğim ekrana da uygulamalara giriyorsunuz o sağ üstten sistem uygulamalarını göster diyorsunuz oradan gözüküyor.

• yucelnet kullanıcısına yanıt
    Geçen @ali koç istifa nikli üyeye sormuştum yd cihaz için en iyi alım zamanı Mayıs Haziran gibi... 16 ay kullanım olabiliyor. Yilsonu süre sifirlandigi için ertesi yıl tekrar kullanılabiliyor ama Max 16 ay . 2 sim yuvası sebebi ile...

• KinZhull kullanıcısına yanıt
    Hocam pil süreniz güzel gitmiyorsa telefonunu resetlemek yerine sadece pil kullanımını resetliyorum böyle tekrardan sizin kullanım alışkanlıklarınızı öğreniyor en azından baştan sıfırdan kurulum yapmak zorunda kalmıyorum.

Anladim hocam bataryayi sizin icin en faydali olacak hale getiriyor anlaşılan teşekkür ederim

• Cem095 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Cem095 kullanıcısına yanıt

Türkiye'deki satıcılardan mı giriyor yoksa yurtdışından mı almıştınız?

Bu arada eğer bu gerçekten orijinalse aliexpressden gümrük dahil 1700liraya geliyor 2'li paketi.

https://tr.aliexpress.com/item/1005007634091284.html?src=google&pdp_npi=4%40dis!TRY!1148.62!1060.64!!!!!%40!12000041584768069!ppc!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 12 Şubat 2025; 3:38:29 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hayır Almanya'dan geliyor. Aylar önce 600-700 gibi bir şey ödemiştim.

• Samsungun yansıma önleyici camını tavsiye etmiyorum. İki sebebi var. 3 ay sonra ekran çizikten görünmüyor. Cam o kadar ince ki çizik dışında herhangi bir darbeden koruma ihtimali yok.

• Hello,

We apologize for the longer waiting time for the beta participation customer after the 3rd beta.

We are currently preparing the 4th beta version, and we are aiming to distribute it next week. We will do our best to distribute it as soon as possible.

We would like to express our deep gratitude for the valuable error content and opinions you have sent, and we will repay you with a more stable version.

Thank you.

It is possible that the stable One UI 7.0 update will be released 1-2 weeks after the release of the One UI 7.0 Beta 4 update. So, we are looking at the possibility of the stable One UI 7.0 update getting released to the Galaxy S24 series in the second half of this month.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sakiri kullanıcısına yanıt

beta 4 kesinlikle planda yoktu beta 3 çıkalı 1 aydan fazla oldu daha yeni dün beta 4 test sürümü sunucuya düştü çünkü aceleyle alınan bir karardı. sebebi ise s25 serisinin bekleneni vermemesi ki bunu yabancılar dahil herkes söylüyor. bu sene samsung s24 serisine yaptığını seneye s25 serisine de yapack ama ne yazık ki telefon değiştirme hastalığı olan kullanıcılar yüzünden bu yanlıştan da dönmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 12 Şubat 2025; 9:21:48 >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt

S25 de bile beta 3 den kalma bazı problemler ile piyasaya sürüldü. Samsung S25 tanıtım tarihi ile One UI 7'nin olgunlaşma tarihini düzgün ayarlayamadı maalesef. S25 Şubat güncellemesini de alamadı çünkü değişiklikler yapacaklar.

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Teknoloji firmalarinin hepsi icin gecerlidir.

Kendi paramizla hem (yetersiz güncelleme calisinlari) ile rezil oluyoruz hemde(kullanici sözlesmeleri) ile esir oluyoruz.

Tahminen 21 subattan sonra güncelleme aliriz. Bunu belirtmek amaci ile paylasim yaptim.

• güncelleme için beklemek sorun değil ama net tarih yok bununla ilgili açıklama da yok yakında yakında yakında diyılar net değil

• Beyler sordum ama arada kaynadı

Winlator kullanan var mı?

• 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.