AOD özelleştirmelerinde tavsiyem KIRMIZI olanlardan yanadır. Malum kırmızı altpikselli en uzun süre dayanandır sonrasında yeşil en kötüsü de mavidir . Beyaz da esasında 3 ana rengin birleşimidir ( pentile dizilimli yani komşulardan da alt piksellerden araklasa da ... ) . O yüzden son Watch Ultra da kırmızı renk AOD olarak varsayılanlardandır. Ama telefonlarda kırmızı yadırganır diye de pek rahat oldu bittiye Samsung getiremiyor gibi. Apple anca bu cüretti gösterebilir ama onda da Tandem OLED ile pek ihtiyaçları olmayacak gibi ... |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1447. sayfa)
-
-
Kral bu uygulamalar malesef sağlıklı değil. Düzen tutturamazsın. Güç kullanımı da stabil olmuyor. Cihazın orj AOD'dan devam edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çok kısa süre (3 aylık) tecrübe etmeme rağmen özellikle şarj sorunu çok ciddi bir sorun haline gelmeye başlamıştı ama esas sorun bu değildi bir akşam aniden nem algılandı uyarısı vermeye başladı şarjım da azalmıştı şarja taktım ama malum şarj olmadı bi türlü bende zorlamadım gece klasik usul pirince gömdüm sabah sorun kalkmıştı ortadan bu defa da şarja taktım hızlı şarj etmemeye başlamıştı ve cihazı 3 saatte doldurmaya başladı müşteri hizmetlerini aradım vs vs smart tutor ile bağlandılar ve sıvı teması var dediler hayır kesinlikle sıvı teması yok diyorum ee servise gönderin diyorlar velhasılkelam bende sinir oldum ve sattım s24 ultra 512 gb ile aranıza katıldım umarım üzmez beni de kimseyi de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben aldım aynısından. Elimde gören herkes soruyor. Ama masada düz zeminde iken birşeyler yazıp çizmesi zor oluyor sağa sola oynuyor arkasındaki orta çıkıntıdan dolayı. Sorun değil çok bence çok orijinal bir görüntüsü var.
Yazım hatası da kılıfın kendisinde yok bu arada
-
Bana da öyle geldi. Görselde yazım hatasını bilerek koymuşlar gibi ki zaten küçük fontta bir yazı dikkatli bakılmadan görmek imkansız. Hayırlı olsun. Siz de mi gri rengini aldınız? Bakalım gelince ben de fotoğraf çeker atarım :)
Evet gri rengini aldım.
Bunu da alma planım var stoklara gelince
amazonCOQUE Samsung Galaxy S24 Ultra için kılıf, Blade Slim Phone Shell, düşmeye karşı dayanıklı, 360° tam kaplama, kablosuz şarj uyumlu kılıf, Samsung Galaxy S24 ultra siyahhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CYC6XMVH/?coliid=I3FH6UPLA491KH&colid=2LDLJKRMQ3Z5J&psc=0&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_itBir de şunu satın aldım bunu da gören herkes soruyor:
amazonCOQUE Samsung Galaxy S24 Ultra için Kılıf, Elektroliz S simgesi Deri Yumuşak Telefon Kılıfı Samsung Galaxy S24 Ultra Beyaz içinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CR1B1R81/ref=dp_iou_view_product?ie=UTF8&th=1
-
Merhabalar,
One UI 7 beta 3 yayınlandı mı ? Bilgisi olan var mı ?
One UI 7'de uygulamalara iPhone'lardaki gibi karanlık/siyah tema gelecek mi?
Sıvı teması tanısı sadece cihaza fiziksel erişimle ve bazı pedler var beyazdır sıvı teması ile sanırım renk değiştirirse sıvı teması vardır denilebilir... Uzaktan erişimle kesin teşhis konulamaz! Fazla uçmuşlar...
Ama şu da var : Rutubette yapabilir. Rutubet sıvı temasına göre daha sinsi daha nüfus edilebilirdir ve rutubet / nem birikmesiyle de pekala sıvı temaslı sorun oluşturabilir. Havuz, sauna ve hamam gibi yerlerde dikkatli olmak lazım.
Belki de aldığınız cihaz yenilenmiş te olabilir. Bu kadar eski bir cihazın refurbished / yenilenmiş olma ihtimali de vardır ve gerçi onların da 1 yıl garantisi vardır. IMEI sinden sorgulanabilir. Gerçi sattınız ama .
-
Gerçekten tam önemli anda telefon uyanmıyor bu uygulamadan sonra. Kaldırdım sizin yorumunuzdan sonra
İkisi de harika gözüküyor. Güzel günlerde kullanın.
-
-
yayınlanmadı
-
Muhtemelen yenidir. Widget larda ben de denedim 3 tane yaptım. Sanırım sınırsız. Eş ebatlı olunca sürükle bırak yapılabiliyor oluyor. Kart dizilimi gibi güzelmiş.
-
Merhabalar, telefona gelmiş Whatsapp aramaları bildirim olarak düşmüyor. Whatsapp mesajları, diğer tüm bildirimler hem kapalı ekrana hem bildirim ekranına sorunsuz düşerken, gelen Whatsapp aramalarını ancak whatsappın kendi arama kısmında görebiliyorum. Tüm ayarları açmama rağmen çözemedim. Bu sorunu yaşayan var mı? (s24u, ONE UI 6.1.1)
-
Ui 6 da da var bu özellik.
-
Oksitlenme başka birinin şarj kablosunu kullanmakla da oluşabilir. Mesela o şarj kablosu oksitlenmiştir. Kendi telefonunuza takarsınız sonra onu da etkiler. Ben S22U'nun aynı sebeple garanti dahilinde soketini değiştirmiştim. Servis sıfır kablo vermişti. Daha önce kullandıklarını kullanma bi daha demişti..
Çok teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen. İşte tüm bunlar uzaktan değil fiziksel aynı mekanda olarak kıyasla fark edilir.
Bu özellik vardı, aslında güzel bir şey ama alışamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X