Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36.041
Cevap
619
Favori
1.704.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

panel iconları çok fazla yuvarlatılmış gibi geldi bana. tasarım olarak da şu an 24 ultra benim için zirve. xperiadan gelen bir hayranlık var o yüzden sivri köşe daha iddialı görünüyor. zaten köşeler sivri de olsa keskinde olsa kılıf takında değişen pek de bir şey olmuyor. eminim s24 ultra için yuvarlatılmış köşeli kılıflarda mevcuttur.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

En doğru cevabı servis sağlayıcı verir gibi ancak dediğiniz gibi aslında 3 sim olacağından bana pek mümkün gelmedi. Diğer sorunuz için ise numara değişmediğinden saate tanımlı sim in değişmesine gerek olmadığını düşünüyorum. Ancak burası TR, sim kart bedeli almak için yapabilirler de :)

Hocam ilk satırları anlayamadığım pardon fakat
    "Mesela şunu da merak ediyorum. Ben fiziksel sim kartı oldu da kaybettim ve değiştirdim. SIM kartım değişti diye saate tanımlanan SIM’i tekrardan baştan mı tanımlatmam lazım yoksa gerek yok mu?"

Telefona tanımlanan esim siz silene kadar kalıyor. Ben apple ultra saatimi defalarca sıfırladım kaldı. Forumda bir arkadaş cellular apple watch ile s24 ultra kullanıyordu. Sorun yok gibiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sezerede S kullanıcısına yanıt
    Şöyle ki geçmiş oldun burası turkcell yetkili bayi sim kart zarfını ben açtım. O yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum 😃cinşallah yani

• izzard İ kullanıcısına yanıt
    Hocam çok karışık yazmışım haklısınız. E-SIM telefondan silinmiyor biliyorum. Ben de şuan durum şu aslında ben de S24 Ultra var ayrıca Watch Ultra var onda da sim tanımlı. İPhone’ geçeceğim zaman sürekli sim kart çıkar tak yapmak zorunda kalıyorum. Kalmamak için Eş SIM kart alayım dedim ama bu durumda da Saateki iptal olur mu onu bilemedim.

Pes edeceğim zaten bu gidişle😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zopheal kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ama Servis sağlayıcısı anlamadı bir türlü. Heralde ben de karışık anlatıyorum. En son teknik ekibe iletin bir cevap olursa bana dönsünler dedim kayıt açtılar.

Dediğiniz gibi bana da bu dediğim olmaz gibi geldi ama merak ettim. Olsa çok iyi olurdu.

• termomuk kullanıcısına yanıt

S25 Ultra ekran köşeleri yuvarlatılması kabul edilemez. Gerçek kullanılabilir alan azalıyor! Delik zaten harcamış. Köşelerden de kayıp olması kabul edilemez. Dış kasası köşeleri fena değil bence ama ekranı da niye yuvarlatılmış köşe oluyor anlamadım ...

Android 15 kendisi zaten Pixel den kaynaklı yuvarlatılmış hatlarla geliyor ... Samsung buna illa uymak zorunda değilki ..

• Merhaba dostlar. S24U ya Server kaydı yapılıyor mu? Bilgisi olan var mı?

Edit: biraz geçmişe gidince aldım cevabımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 7 Ekim 2024; 16:12:42 >
  • Merhaba arkadaşlar, zore marka easy body ekran koruyucu aldım. Aparatıyla geliyor ve ince birşey. Parmak izini etkilemiyor denebilir. Güzel de oldu aslında ama kamera tarafını da kapatıyor. Cam olmadığı için görüntü kaybı olur mu sizce ? Kullanan var mı ?

Fikir yürütüyorum mantıken. 2 telefonda da eş sim kart takılı ya da esim planları yüklü olacağı için, atıyorum Iphone daki esim i devre dışı bırakıp S24 dekini aktif edeceksiniz. Zaten sistem 2 sim kartıda aynı anda aktif etmeye izin vermiyor. Bu süreçte Iphone daki sim silinmeyeceği için Apple Watch Ultra daki tanımlı LTE plan silinmez diye tahmin ediyorum. Ama S24 ü aktif edince Apple Watch Ultra LTE aktif olmaz sanırım. Tekrar geri dönmek istediğinizde S24 ü deaktif edip Iphone sim kartı aktif ettiğinizde saatteki LTE de aktif olur diye tahmin ediyorum :)

• Arkadaşlar s24 ultrada ayni anda iki uygulamada ses oynatamiyorum misal youtube musicten müzik açıyorum aynı anda insragramda video açtığımda müzik duruyor bunun ayarı var mı

• Arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız typce kablo öneriniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynı anda çalışması mümkün değil gibi duruyor. Tek bir sinyal alması gerekiyor diye biliyorum sistemin. Biri çalışınca diğeri kapanır doğal olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogubey4646

Arkadaşlar s24 ultrada ayni anda iki uygulamada ses oynatamiyorum misal youtube musicten müzik açıyorum aynı anda insragramda video açtığımda müzik duruyor bunun ayarı var mı

Bildiğim kadarı ile yok

• S24 ultra için magsafe cüzdan, parmak tutucu gibi aksesuar var mı önerdiğiniz

• cangüney kullanıcısına yanıt

Önce magsafe destekletecek kılıf almanız gerekiyor yoksa s24 ultrada magsafe yok. Ondan sonra dilediğiniz aksesuarı kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 7 Ekim 2024; 18:19:5 >
  • Bu gece Amazon prime indirimleri başlıyor, indirim olur mu S24 Ultra'da, ne dersiniz?

• vinorosso kullanıcısına yanıt
    Bence olur

• Gece 4.30 da parlayan yıldızların bir resmini çekmek istedim. Sonuç mükemmele yakın. Bir tripod yardımı olsaydı yıldızlar kaymazdı
    Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• dogubey4646 D kullanıcısına yanıt
    VAR...

Evet, 4 gün önce burda paylaşmış, hatta "ses ayarlarına kattığı ekstra özellikler nerde, ne zaman lazım olur; hiç belli olmaz" diye dikkat çekmiştim. İşte şurda:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159717288

Şöyle yapacaksınız:

1- Sound Assistant'ı kurun, uygulamada Çoklu sesi YouTube Music olarak seçin (örnek, bende Spotify).

2- Altındaki kısayolu kullanıp Ayrı uygulama sesi İnstagram, Ses cihazı olarak da Telefon u ayarlayın. Artık iki uygulamanın sesi aynı anda çalacak, birbirlerini durdurmayacaktır. Ayrıca ses panelinde bu uygulamaların seslerinin artık bağımsız olarak da ayarlanabildiği, artırıp kısabildiğini görebilirsiniz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 7 Ekim 2024; 20:51:4 >

• 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.