Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1264. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ergingur , MyDonez Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
35.822
Cevap
612
Favori
1.697.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
21. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben en son 32 olarak görüyorum saati. Ekstra indirim filan tanımlıyorsa değişebilir fiyat bazen uygulama sapıtıyor.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    O zaman son limite gelmişsindir hocam :)

Benim aldığım 3lü kombinde saat bana 33bine geldi :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WebServisi kullanıcısına yanıt

Sitede herhangi bir kampanyadan bahsedilmemiş. Bu neyin kombini?

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    Siteyi açtığınız gibi ilk slayt reklamda #youmake kampanyası var

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• eabeloved kullanıcısına yanıt
    Ben de kampanyaya ekran bir de doğum günü kuponu vardı hocam.

• Sonunda stok ürün bulabildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek.Maalesef bilgim yok hocam. Ben 3 defa falan aldım sanırım hatta son aldığımdan birisi mobil imzalı çıktı

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt

23 ultra ekranı da gayet canlı parlak ve net. Bende ikisi de var. Göz zevkinde aslında parlak ekran daha hoş oluyor. Ama yansıma oldumu iş değişiyor. Ve garip olan 23u bataryası 24u dan daha fazla gidiyor. Ikisini de sifir ve aynı zamanda aldım. Ikisi de güncel. Kafam arada bir atıyor evi arabayı sat 16 max al diye. Ilgim var iphone a ama özgürlük noktasında işler değişiyor. Baktım inceledim. Kasa birebir aynı sadece köşeleri yuvarlak. Kare ekran daha hoş geliyor gözüme. Ve birde max daki büyük ada hoş değil. Kocaman bir kara delik. Oturuyorum yerime ve ultraya devam diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerede -- 7 Ekim 2024; 7:31:27 >
  • blacksss kullanıcısına yanıt

Cihaz appledan serin bu kesin

• cantekim kullanıcısına yanıt

Happymod

• izzard İ kullanıcısına yanıt

Dikkat. Eskiden de bir sim kart büyüklüğündeki aparata sim bilgilerini kopyalayıp cift sim yaparlardı. Ben de yaptırdım, sonra jandarma geldi işyerime. Sim kartınız çalıntı telefonda diye. O işyeri güvenlidir bilemem. Ama dikkat. Çok tehlikeli. Kendisine de bir kopya edip İnternetinizi, dakikanızı olumsuz yerlerde kullanabilirler.

• LouisVuitton kullanıcısına yanıt
    Benks kılıflarını Zore aksesuar da bulabilirsiniz Türkiye distribütörü Zore aksesuardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nouwamba -- 7 Ekim 2024; 9:31:1 >
  • sezerede S kullanıcısına yanıt

Telefonu perşembe günü aldım ve hard reset yaptım.

dün 9 saat 50 dakika ekran süresi aldım.

s23 ultra ile 1,5 senede max 8 saat 30 dakika alabilmiştim.

benim kullanımıma göre s24 ultra şarj konusunda çok daha iyi.

• hidden track H kullanıcısına yanıt
    Sıfır aldığınız telefona mı Hard reset yaptınız? Ben de geçtiğimiz gün sıfır aldım, ilk iki gün çok ısınma oldu, şimdi düzeldi. Gerek var mı Hard resete?

• nouwamba N kullanıcısına yanıt

Hallettim ben teşekkürler. Yurtdışı ile yarı yarıya fiyat farkı var.

• Telefon S25 Ultra bombeli köşeler ile.

Arayüz böyle :

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]x (formerly twitter)
    ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on X
    https://x.com/UniverseIce/status/1843176786903060964

S25 Ultra da siyah olan çerçevenin iPhone16 lardaki gibi ince olmasını beklerdim ... S24 Ultra ile aynı siyah çerçeveli ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Köşeli tasarımdan ise böyle oval tasarımları ben daha çok seviyorum. Hemde daha ergonomik oluyor.

Çerçeve konusun da iphone gerisinde kalmazlardı aslında ama şaşırdım.

Birde kocaman ikonlar olmasına rağmen yazılar yok inşallah bunu değiştirirler veya seçenekli olur. Böyle çok basit ve çirkin duruyor. Xiaomilere benzemiş.

• kenarları hafif oval ,evet olabilir ama quick panel in cirkinligi ! telefon hafif oval olacaksa ikonları neden yuvarlatırsın , neden ikonların altından yazılarını kaldırırsın (boyle cıkartacaklarsa konların ne oldugunumu ezberlemeyemi calıscam ? )

• Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak, Telekom işleriyle uğraşan bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim. Çünkü Turkcell sorumu bile anlamıyor.

Ben iPhone 15 PM Samsung Galaxy S24 Ultra model telefon kullanıyorum. Aynı anda iki telefon yani. Ayrıca Samsung Watch Ultra saatim için (Apple Watch Ultra ile aynı mantık) Watch cellular paketi de satın alıp saatimde de sim kartı aktif hale getirdim. Buraya kadar bir sıkıntı yok.

Aynı anda iki telefon kullandığım içinde sürekli sim kartı çıkarıp diğer telefona takmak takdir edersiniz zor oluyor.

Turkcell müşterisi olup Eş Sim kart kullananlar var. Yani aynı numaraya sahip iki farklı sim kart iki farklı telefona takılıyor, hangisi aktifse numara o telefonda çalışıyor.

Benim sorum şu, Eş Sim kart alsam Samsung Watch Cellular paketini saatimde kullanmaya devam edebilir miyim? Yoksa Eş sim kart olunca Saat için tanımlanan Sim kart çalışmaz mı? Ya da baştan onu da bayiye gidip saatime tanımlatmam mı gerekir? Saatteki SIM’i ayrı telefonlardaki iki SIM kartı ayır görüyorsa toplam üç sim kart gibi olur o zaman olmaz heralde ama saat farklı bir mantıkla çalışıyorsa olması lazım.

Mesela şunu da merak ediyorum. Ben fiziksel sim kartı oldu da kaybettim ve değiştirdim. SIM kartım değişti diye saate tanımlanan SIM’i tekrardan baştan mı tanımlatmam lazım yoksa gerek yok mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Telefon S25 Ultra bombeli köşeler ile.

Arayüz böyle :

x (formerly twitter)
    ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on X
    https://x.com/UniverseIce/status/1843176786903060964

S25 Ultra da siyah olan çerçevenin iPhone16 lardaki gibi ince olmasını beklerdim ... S24 Ultra ile aynı siyah çerçeveli ...

Bildirim merkezinde ses kısmı olmaması iphonedan sonra garip gelmişti( özelleştirilebilir mi bilmiyorum ). O yüzden yeni bildirim merkezi hoşuma gitti

• 
Sayfa: önceki 12621263126412651266
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.