Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.353
Cevap
618
Favori
1.780.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung, kendi sitesinden aldığım, üzerinde çizik bile bulunmayan 11 aylık S23U 512 gb telefonumu destekle falan 42 bin TL'ye benden alacak,

Donanımsal olarak sıfıra yakın geliştirme sunan, kamerası milim gelişmemiş yeni modele sahip olmam için benden 28 bin TL (928 dolar) ödememi bekleyecek.

Hiç kusura bakmasın, ama neredeyse birebir aynı özelliklere sahip telefona geçiş yapmak için ekstradan 928 dolar para ödeyecek kadar enayi değilim.

Ya S24U fiyatını düşürecekler ya da takas desteğini 6-7 bin TL daha artıracaklar. Aksi takdirde bu iş yaş. Bu telefonu zor satarlar.

Sundukları hediyelerin de hiçbire cazibesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalchesh -- 18 Ocak 2024; 19:29:50 >
  • Aynen ben de onu söylüyorum. Bence de bu sene ayıp edildi. Yine eski cihazı olup takasa verenler için iyi bence. İki kampanyayı birleştirdiler çünkü ama S22 Ultra ve S23 Ultra'ya ayıp ettiler biraz.

Ben yine de alacağım yarın gidip yüksek ihtimal. Yani biraz kafam hala karışık aslında almayıp devam etsem S23 Ultra ile diye ama seneye S25 Ultra'ya kesin geçeceğim ve bu kez de 50-55k fark çıkacak. Değişen hiçbir şey olmayacak. Anca gidip eski telefon verirsem ve cihazımı dışarıdan satarsam mantıklı ama satışı kolay telefonlar değil bunlar. Ondan yarın alacağım muhtemelen etkinlikte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Volkan Manavyoutube
    Galaxy S24 İçin Kimse Bunları Söylemedi. Devamı YouTube Kanalımda #galaxys24
    https://www.youtube.com/shorts/KzfOj3CgUq0?feature=share
  • corsairms kullanıcısına yanıt
    Bence Ultra satılmış olabilir. Bayiyi arayan bir arkadaşımız mesela sadece 1 adet siyah var diyip onu ayırıp aldı yukarıda yazdı kendi. Ben yarın lansmana gidiyorum. Kalmayabilir o durumda kargo yapacağız yine mecburen dediler bana mesela.

Satılmaması için sebep yok ki, eski seriden geçenler için iyi bir geçiş. Dışarıda satamayacağın bir telefona 5+8k fiyat veriyor artı geçen seneden farklı olarak hafızada veriyor 57k'ya S23 Ultra'nın yenisini alıyorsun. Satılır bence.

Asıl düz ve plus modeller patladı bence. Konusunda konuşan yok neredeyse. Satılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 18 Ocak 2024; 19:36:49 >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

Almak herkesin hakkı hocam. Kimimize mantıklı gelir kimimize mantıksız. Sizin için mantıklıysa zaten en iyisini yaparsınız :) hayırlı olsun şimdiden, iyi günlerde kullanın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun ama bakalım yarın alırsam yazarım.

Aslında aynı paraya sıfır 15 Pro alabilirim seneye de S25 Ultra'ya geçerken eminim S24 Ultra sahiplerinden 10k az öderim 😀 kafamı karıştıran kısım burası.

• S23 Ultra cihazıma 1 içinde ONE UI 6.1 güncellemesi gelecek ben öyle bakacağım... Türkçe birçok özellik yok S24 Ultra da... Bixby de olduğu gibi ... Bizlere Türkçe desteği olmayan hatta özel tuşlu cihazları yıllardır birçok modelde kakaladı ama şahsen ses çıkardım ilgili forumlarda ...

Türkçe / Türkiye'ye has uyumsuz yazılım odaklı ve çoğu da Google hizmetlerin Samsung icadı gibi ALGILATILMASI da hoş değildir aptal yerine koymadır...

Yıllardır dediğim gibi :

Gerçekler ACIDIR ! ...

Lafım ortaya olsun ...

• S24 ultra alacaktım foruma bakayım dedim.İkilemde bıraktınız stok kalmadı vicdansızlar :)

Hocam online shopu incelerseniz Plus modelde de sadece 2 renk stokta kalmış. Fiyat avantajından dolayı gayet iyi satıyorlar bence. Samsung öyle telefonlar satılmış gibi göstereyim falan boş beleş işlerle uğraşacak değil. Eşimin 2 yıllık ve garantisi artık bitmiş, bataryası cortlamış S22+ 128GB cihazını 28 bine saydırıp, 18 bin farkla S24+ 256GB aldım. Yanında şarj ve kılıf dahil. Çok iyi bir alışveriş oldu bence.

• Ekran koruyucu ne önerirsiniz

• civcivx C kullanıcısına yanıt
    Aynen bakın siz bir örneksiniz, demek ki düz modellerde satışlar fena değil.

Ben de yalan olduğunu düşünmüyorum bu arada. Lansmanda bile telefon kalmayabilir dedi bana yani düşünün.

Dün kılıfımı sattım alan kişi de S21 Ultra vardı. Bugün lansman var alabilirim dedi bana mesela. Eski cihazı olanlar bence almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 18 Ocak 2024; 19:44:32 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

Amazon Prime üyeliğim de var ve bende arama kısmına S24 Ultra yazdım S23 ler ve S24 Ultra kılıfları çıkıyor ve halen de az önce bir daha da baktım ...

Olağan kullanım yaptığım ve çıkmaması enteresan  

samsung s24 ultra

samsung galaxy s24 ultra

Bu anahatar kelimeleri de girdim hatta Amazon kendisi öneriyor ama hikmetse çıkmıyor!

Amazon Samsung kim olduğumu mu öğrendiler ne  

• Abi niye her sene telefon değiştirme zorunluluğu içerisindesiniz onu anlamadım mesela s21 ultra ile s24 ultra arasında çok mu büyük fark var arasındaki farkı altına borsaya vs yatırsan zaten 2-3 sene sonra rahatlıkla alırsın yeni modelini .

• Metalchesh M kullanıcısına yanıt

Aynen öyle bende şaşdim kaldim 65k sattigi cihazi 40k sayiyor,s24U alanlar seneye 40k geri alicak 75-80k saticaklar her sene 30k cikaricak cepden yazik valla s22u 30k s23u 35k destek takasi 8k göz boyama...

:) ben olsam 15 Pro alır seneye 25 Ultra’yı çok rahat alırım. Tabi karar sizin :)

• Alacak olan arkadaşlar gitsin incelesinler öyle karar versinler hemen atlamasınlar s24 ultra daha yeni ve pahalı cihaz olabilir ama bunu çok hissettirmiyor ilk izlenimimde

• Alacaksan forum morum bakmayacaksın. Alacaklardan çok almayacaklar yazıyor :)

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Maalesef birçok konuda haklı

• Smartphone Ranking - DXOMARK

Bakalım kamera incelemeleri özellikle S23 Ultra ya nazaran bariz üstünlükleri olacak mı ?

• Bu fiyatlar 3 ay sonra çok makul kalacak başlangıç fiyatı ultranın 80 olur.İphonelarda 100 ü geçer.Firmalar önden pozisyon alıyor.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.