Şimdi Ara

s2 yabancısıyım bir kaç sorum olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar suudi arabistandan s2 aldırttım henüz gelmedi 1 haftaya elimde olur. daha önce iphone kullandığım için androidin yabancısıyım birkaç sorum olacak siz değerli arkadaşlara... Telefona nasıl rom atarım? rom atarken beni bekleyen tehlikeler nelerdir ve hangi romu atarsam telefon daha verimli çalışır... cevaplarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum... Saygılarımla...

• oncelikle telefonunuz hayirli olsun bende s2 kullanicisiyim hızlıca cevap vereyim.Telefona rom atmak ici once sistem verilerine erisebilmek icin root isimli islemi yapmalisiniz
    bu root islemi icin biraz dikkatli olmak gerek.ornegin 4.0.4 surumunde root tehlikeli olabiliyor.ingilizceniz var ise xda isimli siteden galaxys2 bolumune girip tum detaylari ogrenebilirsiniz.yada burdan yardimci oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbadbul

oncelikle telefonunuz hayirli olsun bende s2 kullanicisiyim hızlıca cevap vereyim.Telefona rom atmak ici once sistem verilerine erisebilmek icin root isimli islemi yapmalisiniz
    bu root islemi icin biraz dikkatli olmak gerek.ornegin 4.0.4 surumunde root tehlikeli olabiliyor.ingilizceniz var ise xda isimli siteden galaxys2 bolumune girip tum detaylari ogrenebilirsiniz.yada burdan yardimci oluruz

peki bu root ve room'u öneriyor musunuz? Ne gibi artı eksileri oluyor acaba?
  • Root yaptığınızda telefonun her türlü dosyasına erişebiliyorsunuz.Örneğin telefondaki orjinal mesajlaşma programını mms.apk dosyasını bulup modifiye edilmişini yükleyebiliyorsunuz internetten.Renkleri ve özellikleri özelleştiriliyor.Android versiyonunuza göre telefonunuza yüklenen ama silemediğiniz bir çok gereksiz programı kaldırabiliyorsunuz.Eğer sesden memnun değilseniz beats audio yüklüyorsunuz( ben beceremedim şahsen.Bazı tehlikeleri olduğu için çokda uğraşmadım) bir çok özellik mevcut.Ancak her zamanki gibi orjinal işler olmadığı için yanlış yaparsanız telefonunuz kullanılamaz hale gelebilir.O yüzden çok alakanız yoksa bulaşmayın derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.