Şimdi Ara

S2 ? Note ? Sony Xperia S ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. Arkadaslar telefon alacagim ama 3 telefon arasinda kaldim hangisini alsam karar veremedim yardimlarinizi bekliyorum. Samsung Galaxy S2 mi Galaxy Note mu yoksa Sony Xperia S mi ? yada varsa baska oneriniz bekliyorum..

büyük gelir diyorsanda her türlü s2 öneririm
    AMD Ryzen 1600x | Asus ROG STRIX B350-F GAMING | MSI Gaming X Rx480 8GB | Kingston HyperFury 16GB (2x8GB) 2666mhz DDR4 | Samsung 850 Pro 250GB - WD Blue 1TB | High Power Direct12 750W 80Plus | Phanteks P400 | Samsung SyncMaster SA550H 23" LED | CoolerMaster Nepton 280L | Logitech Driving Force GT | Logitech Z506 5.1 |
  • Arc S in kamera özellikleri çok iyi deniyor,
    bende aynı cihazlarla ilgileniyorum
  • hala karar veremedim Note'un fiyatı biraz fazla geldi ama S2 ve Xperia kafa kafaya karar veremedim hala
  • Xperia S S2den daha iyi bir cihazdir. NXT series ve sürekli güncelleme alacak bir cihaz ve yeni nesil bir cihazdir. ve artisi olarak ekrani Bravie Engine teknolojisi vardir Aklima gelen artilari bunlar. Ben Xperia S alirdim. Ama tabi bu S2yi kötülemek anlaminda degil her iki cihazda seni pisman etmez...
  • bende alacagım senin gibi kararsızım s2 note nexus arasında gidip geliyor ekran büyüklüğünü biraz dert etmesen hiç düşünmem note alırım senin için büyüklük sıkıntı değilse bence kaçırma bugün 3 telefonuda inceledim nexus un ekranı da süper duruşu da çok iyi tuş yok s2 başından beri favorim ama bu dediğim iki cihazın yanında biraz sönük kalıyor gibi (böyle dediğime bakma yarın s2 alabilirim :)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Performansi biraz iyi diyorsun s2 ama diger hersey ve yazilim destek icin tabiki arc s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.