Şimdi Ara

S2 mi Nexus mu Daha uzun süre idare eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi 1 aya kadar telefon alacağım ama Nexus ile S2 arasında kaldım. Uygulama ve Oyunlar acısından hangisi daha iyi ve hangisi beni daha uzun süre idare eder. Yani daha uzun süre kullanabilirim.

Nexusda 16 gb ve hafıza desteği olmaması ve birde kullananlardan duyduğum sesi cok az olusu yani telefon calarken bile sesli ortamlarda zil sesini duymak imkansız diyorlar bu 2 özelliği beni Nexustan soğuttu. Aynı zamanda bir sorum olacak Nexus sürekli güncelleme alacak mı ? Yoksa diğer telefonlardan tek farkı en erken alıcak olması mıdır? Ve bu ses sorunu gelen güncellemelerle aşılır mı ? Birde 16 GB ın sadece 13 ünü kullanabiliyormusuz uygulama ve oyunlara bir kaç da 720p filme yetermi çünkü filmleri izledikçe silerim yani güncellerim bi kaç film sığsa yeter.

S2 işlemci performans olarak daha iyi diyorlar kullananlardan da bi sorun duymadım. Yani suan S2 düsünüyorum.

Kullanan arkadaslarda fikirlerini belirtirlerse sevinirim.

• up

• cok teşekkür ederim gerçekten dediğiniz gibi konu başlıklarını okudum ve S2 almaya kararlıyken Nexus a döndüm cok teşekkür ederler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

https://www.google.com.tr/#hl=tr&output=search&sclient=psy-ab&q=site:forum.donanimhaber.com+s+2+nexus&oq=site:forum.donanimhaber.com+s+2+nexus&gs_l=hp.3...1251.13350.0.13562.39.38.1.0.0.0.235.5121.0j34j4.38.0...0.0...1c.NzgUZgHNoB4&pbx=1&fp=1&biw=1280&bih=709&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&cad=b

bu linke giriyosun abicim, bu forumda bu konuyla alakalı bütün konuları inceliyosun (en az 40 konu başlığı vardır)
    sonra zaten cevap ihtiyacı duymazsın

her konuda tamam nexus almaya karar verdim fakat bazıları diyorki zil sesi cok düsük sesli ortamlarda duyman imkansız bu gercekten bu kadar abartılı bir durummudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

https://www.google.com.tr/#hl=tr&output=search&sclient=psy-ab&q=site:forum.donanimhaber.com+s+2+nexus&oq=site:forum.donanimhaber.com+s+2+nexus&gs_l=hp.3...1251.13350.0.13562.39.38.1.0.0.0.235.5121.0j34j4.38.0...0.0...1c.NzgUZgHNoB4&pbx=1&fp=1&biw=1280&bih=709&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&cad=b

bu linke giriyosun abicim, bu forumda bu konuyla alakalı bütün konuları inceliyosun (en az 40 konu başlığı vardır)
    sonra zaten cevap ihtiyacı duymazsın

her konuda tamam nexus almaya karar verdim fakat bazıları diyorki zil sesi cok düsük sesli ortamlarda duyman imkansız bu gercekten bu kadar abartılı bir durummudur?

programla-romla düzeliyor, donanımsal değil yazılımsal

• 1 sorum daha olucak Nexus tüm oyunları oynatmaz diyorlar S2 oyunlara göre daha avantajlı diyorlarda nexus oyun konusunda kac sene idare eder peki en azından?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrzaza

1 sorum daha olucak Nexus tüm oyunları oynatmaz diyorlar S2 oyunlara göre daha avantajlı diyorlarda nexus oyun konusunda kac sene idare eder peki en azından?

o diyenler getir buraya =)
    şuan her oyunu takılmadan çalıştırıyor, kaç sene idare edeceği oyun yapımcılarının elinde, öyle bi oyun yaparlarki s3 bile takılır yani belli olmaz =)
    dead trigger, shadow gun gibi yüksek performans isteyen oyunların galaxy nexusta takılmadan calıstıgını youtubeda araştırarak bulabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.