Bildirim
S120 Sıcak Sıcak Yeni Çıktı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tobby'den x210 fiyatını düşürmesini bekliyorum veya geçen gün vatanda kaçırdığım z2300'ün fiyatını bekliyorum ^^ Bekeyeceğim......
Duy sesimi Tobby
Sevgiler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 16 Ekim 2010; 20:14:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: LoStDeviLz
Tobby'den x210 fiyatını düşürmesini bekliyorum veya geçen gün vatanda kaçırdığım z2300'ün fiyatını bekliyorum ^^ Bekeyeceğim......
Duy sesimi Tobby
Sevgiler..
gardaşım neden x210 -
Fazla para veremem. Teknosa x210'u 29,90'a verebilyor ise Tobby'de verebilir. Vatan z2300'ü 160'a verebiliyor ise Tobby'de verebilir. Tobby diğer 2sinden daha güvenilir ve müşteri dostu olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar ^^ -
Toby değil miydi o? Tobby tobby diye dolanıyorsun ortada :) -
bu speakerdan kulanan varmı? yakınındaki cebe çağrı geldiği zaman dıtdıt sesi geliyormu bu speakerda? -
quote:
Fazla para veremem. Teknosa x210'u 29,90'a verebilyor ise Tobby'de verebilir. Vatan z2300'ü 160'a verebiliyor ise Tobby'de verebilir. Tobby diğer 2sinden daha güvenilir ve müşteri dostu olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar ^^
Aynen gardaş -
quote:
Orijinalden alıntı: tiridinebandım
quote:
Bu kadar ^^
Aynen gardaş
Ben de Toby'den 29,90'a sağlam stoklu X210 ya da S220 bekliyorum. Bu haftaiçi mutlaka 2+1 sistem almam lazım.
Hadi Toby yap bir güzellik de şanın yürüsün.. -
herkes farklı birşeyden bahsetmiş yahu konuyu okurken dedim acaba ben yanlış açtım da haberim mi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: ankaramisket
herkes farklı birşeyden bahsetmiş yahu konuyu okurken dedim acaba ben yanlış açtım da haberim mi yok
Katılıyorum herkez konu dısında yorumlar yapmıs arkadaslar konuya dönelım bende cok güzel bir kampanya -
quote:
Orijinalden alıntı: yawan
bu speakerdan kulanan varmı? yakınındaki cebe çağrı geldiği zaman dıtdıt sesi geliyormu bu speakerda?
kimse cevaplamamış. dün verdim siparişi bakalım gelince göreceğiz cihazı -
quote:
quote:
bu speakerdan kulanan varmı? yakınındaki cebe çağrı geldiği zaman dıtdıt sesi geliyormu bu speakerda?
kimse cevaplamamış. dün verdim siparişi bakalım gelince göreceğiz cihazı
Senden yorum bekliyoruz ürün hakkında bizi bilgilendirirsen seviniriz -
çok güzel bir speaker çıkan sesde mükemmel tavsiye ederim -
arkadaşta gördüm ufak oyuncak gibi notebook için olabilir ama pcye yakışmaz one öle soganın cücüğügibi -
quote:
Biraz geç oldu ama ben kullanıyorum. O ses gelmiyor bildiğim kadarıyla. Sesi de boyutlarına ve fiyatına göre gayet güzel. Tek bir sorun gördüm ses açma kapama düğmesi çevirirken çıkıyor bendekinde ama o da geri takılabiliyor hemen. Ben 20 tl ye almıştım. Bu fiyat iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulelecane
quote:
quote:
Senden yorum bekliyoruz ürün hakkında bizi bilgilendirirsen seviniriz
cihaz geldi. sesi bence yeterli. zaten ben iş yerine almıştım. bangırbangır birşey lazım değildi bana. ama küçük bir hayal kırıklığı var. tele çağrı geldiği zaman dıt dıt sesi yapıyor malesef çok yakında cep varsa. gerçi bundan önceki markasız speakerlarımdan çok çok daha az ses yapıyor ama genede hiç olmasa daha iyiydi. sevindirici olan kısım ise şu eski speakerlarım yaklaşık 1 metre mesafeden çağrı gelince ötmeye başlıyordu. s120 de ise telefonun çok yakında olması lazım dıtdıt etmesi için. yaklaşık 8-10cm. yani telinizi speakerın dibine indirmezseniz dıtdıt etmiyor. 15,90nı hertürlü hak ediyor bence cihaz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ulelecane
quote:
quote:
Senden yorum bekliyoruz ürün hakkında bizi bilgilendirirsen seviniriz
cihaz geldi. sesi bence yeterli. zaten ben iş yerine almıştım. bangırbangır birşey lazım değildi bana. ama küçük bir hayal kırıklığı var. tele çağrı geldiği zaman dıt dıt sesi yapıyor malesef çok yakında cep varsa. gerçi bundan önceki markasız speakerlarımdan çok çok daha az ses yapıyor ama genede hiç olmasa daha iyiydi. sevindirici olan kısım ise şu eski speakerlarım yaklaşık 1 metre mesafeden çağrı gelince ötmeye başlıyordu. s120 de ise telefonun çok yakında olması lazım dıtdıt etmesi için. yaklaşık 8-10cm. yani telinizi speakerın dibine indirmezseniz dıtdıt etmiyor. 15,90nı hertürlü hak ediyor bence cihaz
hocam teşekkürler bilgilendirme için bende aldım üründen dıt dıt sesini hiç denemedim açıkçası ama ses aynen dediğiniz gibi bangır bangır ses aramayanlar için tatminkar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X