Şimdi Ara

S1 S2 den beri oynayanlar Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar s3 te başladım oynamaya o yüzden bilmediğim bir iki olay var sezon bitimlerinde
    1-Diyelim bronz ligde bitirdim sezon 3 ü ve sezon 4 geldi, geldiğinde ilk ranked girişimizde ki gibi 10 maç mı veriyor yine yeni lig ataması için yoksa devam mı ediyorsunuz sezon 3 teki liginize ?
    2-Silver bitirdiğinizde çerçeve gelmesi dışında hediyeler geliyor mu ? Aynı şekil bronzdada geliyor mu bu tür hediyeler ?
    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

• silver bronze a genelde böyle bir şey veriyolar tutuyosun
    her sezonda unranked başlarsın sadece önceki sezon elon yüksekse biraz daha yukarıdan başlarsın işte normalde unrank 1250 yse sezonu 1700 bitirdin diyelim 1350 1400 gibi bi elon olur unrank ken
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    Hediye vermiyolar mı silvera bronza ? Troller yüzünden çıkamadığım bronzdan boost yaptırmayı düşünüyorumda çerçeve hediyeler falan için pek iyi bi fikir değil galiba bu açıklamandan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

silver bronze a genelde böyle bir şey veriyolar tutuyosun
    her sezonda unranked başlarsın sadece önceki sezon elon yüksekse biraz daha yukarıdan başlarsın işte normalde unrank 1250 yse sezonu 1700 bitirdin diyelim 1350 1400 gibi bi elon olur unrank ken

:D bana geçen sene verdiler çok güzel tuttum
  • Gizli elon 1200e yaklastirilir ve ligin sifirlanir 10 mac atip tekrar bir lige yerlesirsin.

Bronze ve silver hediye almiyor diye biliyorum sadece silver cerceve aliyor birde iconlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugg1903

Hediye vermiyolar mı silvera bronza ? Troller yüzünden çıkamadığım bronzdan boost yaptırmayı düşünüyorumda çerçeve hediyeler falan için pek iyi bi fikir değil galiba bu açıklamandan sonra

silver olabilir de bronze sanmıyorum

çerçeve ve kupa simgesi falan geliyor diye de hatırlyıorum
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Peki gold platta ne gibi hediyeler veriliyor ? Yani hero skin tarzı mı free rp tarzımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok mu beyler tam olarak bilgisi olan silverda hediye ne geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugg1903

Yok mu beyler tam olarak bilgisi olan silverda hediye ne geliyor

Sadece çerçeve
  • Anladım teşekkürler bi özel mesaja bakabilir misiniz
  • quote:

ben şimdi bronz dayım yeni sezona geçince sıfırlanacakmı yani?
  • TheJoel T kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJoel

quote:

ben şimdi bronz dayım yeni sezona geçince sıfırlanacakmı yani?

hayır sende 1200 altında bi eloda başlıycaksın tam resetlenmiyo yarı reset diyim yani yeni sezonla çıkarım diye boşuna beklemeyin bazı şeyleri

edit : gerçi sezon2 ye geçişte ya da diğerinde direk resetlemişlerdi 1200 altını ama yinede belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 14 Temmuz 2013; 1:17:32 >

• LLoncept kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bi konuşuyosun ki bi umutlanıyoruz bi batıyoruz
  • Bütün tierlara çerçeve veriliyor mesela silver bitirdin silver çerçeve ve skin hediye ediyorlar, örneğin victorious janna hediye ettiler gold playerlara. Challenger olursan bütün tierlara gelen skinleri alırsın mesela
  • hangi tierdekilere bilmiyorum ama victorius jarvan, champion...(hatırlamıyorum ) riven gibi skinler veriliyor ama bronze ve silvera verilmediği kesin, silvera sadece çerçeve.
  • gold da s1 de jarvan sikini s2 janna skini verildi diamond ve platta rp ve bu skinler hediye edildi.
  • O zaman en azından silver bitirmek ideal olabilir :D
  • Gold ve üstüne her sezon sonu skin ve champ hediye ediyorlar.Ayriyetten bronz 5 ise büyük ihtimal sıfırlanınca bronz 1 atar.Bu arada unranked maçlar sandığınız gibi değil o ilk 10 maç aslında bir hediye gibi birşey çünkü normalde çok daha fazla elo veriyorlar maç kazanınca.
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    Bronz 2 veya bronz 1 de silver 5 atar o zaman yanlış mıyım ? Yoksa böyle kafadan birazda şansa mı kaçıyor iş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.