Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyunu tavsiye ediyormusunz=?

e6300
    ds3
    2*1gb 800mhz
    8600gt sonic ile
    rahat oynarmıyım?==??
  • oyuna yarım saat tahammül edebildim.
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz...

Ben şahsen tavsiye ederim ama sen beğenmeyebilirsin. Ben sıkılmadan oynuyorum. Hatta diyebilirimki son zamanlarda oynadığım oyunlar içinde üst sıralarda bi yerlerde...
  • Radyasyon meselesini çok abartmışlar.
    İnsanı oyundan soğutuyor. Bi süre oynadım sonra baktım sürekli radyasyona maruz kalıyorum, votka ara, şırınga bul falan derken beni de sıktı oyun. Radyasyondan ölmek bu kadar kolay olmasa oyun zevkli sayılır.l
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChriSS

oyuna yarım saat tahammül edebildim.

• Radyasyon meselesinin ve bir çok meselenin çözümü burda. Alın size hile dosyası. Radyasyonu iptal edebilirsiniz ;) F1 tuşuna basın ölümsüzlük kazanın.

Klavyenin I tuşuna basarak envanter menüsünü açabilirsiniz. Kullanmadığınız silahları G tuşuyla bırakabilirsiniz.

Aşağıdaki traineri kullanarak

F1 - ÖLÜMSÜZLÜK
    F2 - SINIRSIZ PARA
    F3 - SINIRSIZ MERMİ
    F4 - AĞIRLIK LİMİTİ İPTALİ
    F5 - TEK ATIŞTA ÖLDÜRME
    F8 - AŞAĞIDAKİ KODLARI AKTİF EDER

B - Improved Accuracy (GUNS ONLY OF COURSE)
    T - Super Damage (GUNS ONLY OF COURSE)
    Y - Super Zoom (GUNS ONLY OF COURSE)
    U - Remove weight (ANY ITEM)
    V - Set Condition to 100% (ANY ITEM)

F9 - ENABLE SPYNETWORK OPTIONS
    F10 - Super Spy Speed (READ DESCRIPTION)
    F11 - High Spy Position
    F12 - CLEAR BOTH OPTIONS

http://69.46.5.134/downloads/stalkrmega12-ch.zip

Link

• oyunu begenmeyenlerı anlamıyorum tam 4 kere bıtırıdım super oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: byflash

Radyasyon meselesinin ve bir çok meselenin çözümü burda. Alın size hile dosyası. Radyasyonu iptal edebilirsiniz ;) F1 tuşuna basın ölümsüzlük kazanın.

Klavyenin I tuşuna basarak envanter menüsünü açabilirsiniz. Kullanmadığınız silahları G tuşuyla bırakabilirsiniz.

Aşağıdaki traineri kullanarak

F1 - ÖLÜMSÜZLÜK
    F2 - SINIRSIZ PARA
    F3 - SINIRSIZ MERMİ
    F4 - AĞIRLIK LİMİTİ İPTALİ
    F5 - TEK ATIŞTA ÖLDÜRME
    F8 - AŞAĞIDAKİ KODLARI AKTİF EDER

B - Improved Accuracy (GUNS ONLY OF COURSE)
    T - Super Damage (GUNS ONLY OF COURSE)
    Y - Super Zoom (GUNS ONLY OF COURSE)
    U - Remove weight (ANY ITEM)
    V - Set Condition to 100% (ANY ITEM)

F9 - ENABLE SPYNETWORK OPTIONS
    F10 - Super Spy Speed (READ DESCRIPTION)
    F11 - High Spy Position
    F12 - CLEAR BOTH OPTIONS

http://69.46.5.134/downloads/stalkrmega12-ch.zip

Link

Peki sadece radyasyon olayının iptali yok mu? Ölümsüz modda oynamak zevk vermez çünkü.

• http://stalker.megahry.eu/download/mody/anti_radiation_leather_jacket_suit_mod_v_1_0001.rar

Radyasyon Ceketi...

bunu kullanarak radyasyon etkilerinden korunabiliyormuşsunuz ama ben denemedim.

Bu sayfadada STALKER için yapılmış bir takım modlar var.

http://stalker.megahry.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=65

• Çok çok teşekkürler, iyi oyunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: byflash

http://stalker.megahry.eu/download/mody/anti_radiation_leather_jacket_suit_mod_v_1_0001.rar

Radyasyon Ceketi...

bunu kullanarak radyasyon etkilerinden korunabiliyormuşsunuz ama ben denemedim.

Bu sayfadada STALKER için yapılmış bir takım modlar var.

http://stalker.megahry.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=55&Itemid=65

• Arkadaş Master da oynuyorum. Hiç tavsiye etmem. Accayip kasıyor. Şu anda bir videoya girdik orayo temizledim. İleride bir tesis var ..Dört tarafında kule var. Tesisten bir belgeyi almam isteniyor. Oyunu 1 aydır oynuyorum.. Ahanda geldiğim yer anca burası..
  • Arkadaşlar bir görevde takıldım.Görev de doktorla buluş diyor fakat istenilen yere gittiğimde kimsecikler yok.Başka bir şeyle mi bağlantılı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Roll_FEAR

Arkadaşlar bir görevde takıldım.Görev de doktorla buluş diyor fakat istenilen yere gittiğimde kimsecikler yok.Başka bir şeyle mi bağlantılı acaba?

Hatırlarsan o bölümde arka tarafta bir tünel vardı, aşağıya doğru inen,işte o tünelden aşağıya ineceksin kardeş. Strelok'un flash deriver'ının bulunduğu o bölümde doktorla buluşacaksın...kolay gelsin.
  • sağol
  • Oyuna 17 nisanda başlamıştım. Hala oynuyorum. Şu an bir kaç kulede keskin nişancılar var. Allahtan bizde bir tane sniper buldukta keskin nişancıları öyle halldediyoruz. Tavsiye sniper bulduğunuzda mermi sorunu var fazla bulunmuyor. Oyunun bazı yerleri keskin nişancı kaynıyor. Sadece bu adamlara harcayın sniper mermilerini. Şu an öyle bi yerdeyim ki tam bir çıkmaz sokak. Havadan hayalet yağıyor. Küçük tepe bir noktadan yaylım ateşi var. İki kulede keskin nişancılar. Keskin nişancıları geçip ilerlemem lazım. Bir aydır başka oyun oynamıyorum. Bunu bitiricemde diye başka oyunda almadım. Neyse çernobile az kaldı. Yakında biter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: half life

Oyuna 17 nisanda başlamıştım. Hala oynuyorum. Şu an bir kaç kulede keskin nişancılar var. Allahtan bizde bir tane sniper buldukta keskin nişancıları öyle halldediyoruz. Tavsiye sniper bulduğunuzda mermi sorunu var fazla bulunmuyor. Oyunun bazı yerleri keskin nişancı kaynıyor. Sadece bu adamlara harcayın sniper mermilerini. Şu an öyle bi yerdeyim ki tam bir çıkmaz sokak. Havadan hayalet yağıyor. Küçük tepe bir noktadan yaylım ateşi var. İki kulede keskin nişancılar. Keskin nişancıları geçip ilerlemem lazım. Bir aydır başka oyun oynamıyorum. Bunu bitiricemde diye başka oyunda almadım. Neyse çernobile az kaldı. Yakında biter.

Aslında şu sniper' a mermi meselesi halledilebilinir. Bölgenin adını hatırlamıyorum ancak lab x16' ya giden yol üzerinde bir bölge, şu barmen'in olduğu bölgeden sonra geliyor...orada Lucas' ın verdiği görevlerden birine giderken gizli sandıklardan birine ulştım, sniper'cı bir adamı öldürme görevi, mayınlı araziden geçerken. Sandıkta,680 tane sniper mermisi vardı oralarda isen eğer bir bak buralara.

• Valla beni bir daha oralara döndürmeyin. Adım başı radrasyon yiyitorum orda. Aslında 680 mermiyle oyunun sonuna kadar idare edersin ama. Gdipte bulamamakbulupta dönememek var. Bulucaz bir oylunu sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Oyuna 17 nisanda başlamıştım. Hala oynuyorum. Şu an bir kaç kulede keskin nişancılar var. Allahtan bizde bir tane sniper buldukta keskin nişancıları öyle halldediyoruz. Tavsiye sniper bulduğunuzda mermi sorunu var fazla bulunmuyor. Oyunun bazı yerleri keskin nişancı kaynıyor. Sadece bu adamlara harcayın sniper mermilerini. Şu an öyle bi yerdeyim ki tam bir çıkmaz sokak. Havadan hayalet yağıyor. Küçük tepe bir noktadan yaylım ateşi var. İki kulede keskin nişancılar. Keskin nişancıları geçip ilerlemem lazım. Bir aydır başka oyun oynamıyorum. Bunu bitiricemde diye başka oyunda almadım. Neyse çernobile az kaldı. Yakında biter.

Aslında şu sniper' a mermi meselesi halledilebilinir. Bölgenin adını hatırlamıyorum ancak lab x16' ya giden yol üzerinde bir bölge, şu barmen'in olduğu bölgeden sonra geliyor...orada Lucas' ın verdiği görevlerden birine giderken gizli sandıklardan birine ulştım, sniper'cı bir adamı öldürme görevi, mayınlı araziden geçerken. Sandıkta,680 tane sniper mermisi vardı oralarda isen eğer bir bak buralara.

• quote:

Valla beni bir daha oralara döndürmeyin. Adım başı radrasyon yiyitorum orda. Aslında 680 mermiyle oyunun sonuna kadar idare edersin ama. Gdipte bulamamakbulupta dönememek var. Bulucaz bir oylunu sağol.

quote:

Orjinalden alıntı: fx66ex

quote:

Ehhh öyleyse elinden GP-37'yi düşürme sakın ola kardeş, bir de oyunda dikkatinizi çekti mi bilmiyorum arkadaşlar, pahalı mermilerle atış yapıldığında hedef daha çabuk ölüyor.

• BU OYUNU ALAYIM MI DİE DÜŞÜNEN VAR SA HEMN ALSIN BENCE
    BEN COK BEĞENDİM
    AM AAA OYUN ÇOK ZOR BİTİRENE KADAR OYUNU ( ARA GÖREVLERİ YAPMADAN ) AÇILDIM....
  • Arkadaşlar patc hi nerden indirebiliriz?Şöyle üyelik filan istemeyen bir söyler misiniz?
    File planet 3d gamers filan önce üyelik istiyor sonra da para istiyor galiba.

edit neyse buldum bi yer
    http://www.gamershell.com/news/38383.html
    verdiğim bu adres 1.001 dan 1.003 a geçmek için patch miş.
    burada bütün yamaları var
    http://www.worthdownloading.com/game.php?gid=291

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hooijdonk1120 -- 18 Mayıs 2007; 21:36:49 >

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.