Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU] (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.023
Cevap
7
Favori
162.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum sendeki onboard tam neye karşılık geliyo bilmiyorum ama bu oyunu FX5200 ile min kalite ve 800 x 600 pikselde oynayabilen var.

Sistemin baya iyi ama o ekran kartıyla oyun oynanacağını pek sanmıyorum.GF8 den önce 7600GS SONIC öneririm(Palit 99$) 6 ay bile kullansan kardır.Sonra ASUS EN8800GTS 320MB çakarsın bitane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anls1907

quote:

Orjinalden alıntı: arsenik

arkadaşlar burda takıldım ya.. labaratuarın girişini bul diyor ama çevrede veya binanın içinde girişi bulamadım.. haritada ise tam vincin altında gösteriyor..

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (2007) [ANA KONU]

bende aynı yerdeyim labaratuarı buldum sifrelli kapiya geldim oranin sifresi 1234 diyor ama giriyorum kabul etmiyor

obaaa burası 7 yıl önce oynadığım alpha sürümündeki bölüm

• arkadaşlar o labarotuvarın icindeki yaratığın(yada ben ole sanıyorum) kırmaya çalıştığı kapının şifresi nedir?İlk kapı diil ama o 1243 onu biliyorum..
  • Oyunu bitirdim.Chernobyl NPP içine girdiğimde; karakterimiz gökten altın yağdığına dair hayal gördü ancak tepesine yağan şey aslında binanın enkazıydı.Son sahnede enkaz içinden sarkamış bir vardı.
    Bu sona ulaşan oldu mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: southparkturkey

Oyunu bitirdim.Chernobyl NPP içine girdiğimde; karakterimiz gökten altın yağdığına dair hayal gördü ancak tepesine yağan şey aslında binanın enkazıydı.Son sahnede enkaz içinden sarkamış bir vardı.
    Bu sona ulaşan oldu mu acaba?

ewt bende bu sonla bitirdim.
    en dandik finish bu abi diğerleri daha güzel bitiyo o kadar oyna sonunda öl
  • o kadar mücadele edip oynadıktan sonra son kararım bu oyun kesinlikle sadece ZAMAN KAYBI. fikir iyi ama oyun oynanabilirlik ve oyun zevki açısından rezalet. çok daha ii olabilirdi yetenekli ellerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

o kadar mücadele edip oynadıktan sonra son kararım bu oyun kesinlikle sadece ZAMAN KAYBI. fikir iyi ama oyun oynanabilirlik ve oyun zevki açısından rezalet. çok daha ii olabilirdi yetenekli ellerde.

valla sen yine sonuna kadar iyi dayanmışın..ben level 2 de kaldırdım oyunu bilgisayardan...haa oyun kötü mü? değil bence kesinlikle iyi bir oyun..ama her nedense bir türlü açıp da kaldığım yerden devam edesim gelmedi. radyasyon olayını çok abartmışlar..belki de o sebeple oyundan soğudum. bi de oyun şunu da anlamamı sağladı ki; rpg kesinlikle benim tarzım değil.
    ayrıca burda bazı ileri zeka arkadaşlar oyunu sonunu da anlatıp "böyle son olur mu" muhabbetine girince dedim boşver uğraşmaya değmez bu oyun için..belki ilerde oynanacak hiç oyun kalmaz, o zaman bir şans daha tanıya bilirim..

• Arkadaşlar bir ricam olacak. Yayımlanan pachler için ilaç kod isimli bir deyim kullanıyorsunuz. Affınıza sığınırım neyi kastetiğinizi anlamadım. Ve işime yarayacak ise nerden temin edebilirim. (özelden pls)...

Teşekkürler

Ertu..
  • slm arkadaşlar görüşmeyeli uzun oldu ama tabiki tamammen oyun camiyasını burakmadım....

bu arada oyun süper bi şey ayrıca level dergisine baktığımızda fx 5200 üm çalıştırmaz diye üzülenler üzülmesin çünkü oyun fx 5200 ile en düşük ayarda ufak ufak takılmalar dışında süper çalışıyor benden söylemesi....

İ LOVE DH
  • arkadaşlar NEW GAME ile oyuna başladığım zaman
    bi adamın karşısında başlıoyurm oyuna
    ben çözemedim yapmam gereken nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

quote:

o kadar mücadele edip oynadıktan sonra son kararım bu oyun kesinlikle sadece ZAMAN KAYBI. fikir iyi ama oyun oynanabilirlik ve oyun zevki açısından rezalet. çok daha ii olabilirdi yetenekli ellerde.

valla sen yine sonuna kadar iyi dayanmışın..ben level 2 de kaldırdım oyunu bilgisayardan...haa oyun kötü mü? değil bence kesinlikle iyi bir oyun..ama her nedense bir türlü açıp da kaldığım yerden devam edesim gelmedi. radyasyon olayını çok abartmışlar..belki de o sebeple oyundan soğudum. bi de oyun şunu da anlamamı sağladı ki; rpg kesinlikle benim tarzım değil.
    ayrıca burda bazı ileri zeka arkadaşlar oyunu sonunu da anlatıp "böyle son olur mu" muhabbetine girince dedim boşver uğraşmaya değmez bu oyun için..belki ilerde oynanacak hiç oyun kalmaz, o zaman bir şans daha tanıya bilirim..

Kardeş oyunun enaz beş tane farklı sonu mevcut.Ayrıca dh forumlarında bir çok oyunun finali hakkında yazıldı çizildi.Oyunla ilgili herşeyi bu sayfalarda görmenden daha normal bir yok.Oysa kullandığın uslub yakışıksız ve kaba.İleri zeka deyimi ile neyi kastettiğin çok açık.

• Arkadaşlar US Pachi indirdim ama yüklemek istediğimde orjinal CD olmadığından ötürü kabul etmiyor. Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cetiny

quote:

quote:

Kardeş oyunun enaz beş tane farklı sonu mevcut.Ayrıca dh forumlarında bir çok oyunun finali hakkında yazıldı çizildi.Oyunla ilgili herşeyi bu sayfalarda görmenden daha normal bir yok.Oysa kullandığın uslub yakışıksız ve kaba.İleri zeka deyimi ile neyi kastettiğin çok açık.

hocam yarası olan gocunur..istediğin kadar da "ban" ları daya gitsin...bu konudaki hassasiyetimi önceki sayfaların birinde yazmıştım. üşenmiyosan açıp bi bak..sana sadece şunu söyleyeyim. büyük bir heyecanla izlediğin son derece sürükleyici bir filmin sonunu sinemada kulağına birinin fısıldadığını düşün...şimdi tekrar aynı yorumları yaz...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cetiny

quote:

quote:

hocam yarası olan gocunur..istediğin kadar da "ban" ları daya gitsin...bu konudaki hassasiyetimi önceki sayfaların birinde yazmıştım. üşenmiyosan açıp bi bak..sana sadece şunu söyleyeyim. büyük bir heyecanla izlediğin son derece sürükleyici bir filmin sonunu sinemada kulağına birinin fısıldadığını düşün...şimdi tekrar aynı yorumları yaz...

Kardeş yaram falan yok gocunayım.Ayrıca haklı olsan bile ! O "ban" uslubuna tarzınadır. Görüşlerini kabul etmesem bile saygı duymalıyım.Sen de yapabilirsin.

• El-zahmet bir cevap verseydiniz Çetin ve Hakmel kardeşler.Şurda sizden yardım istiyoruz yaff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tom006

El-zahmet bir cevap verseydiniz Çetin ve Hakmel kardeşler.Şurda sizden yardım istiyoruz yaff

oyunun yamasını oyunu ilaçlamadan kurmak zorundasın.yoksa hata verir.yamayı kurduktan sonrada yamaya uygun ilaç bulmalısın yoksa oyunu oynayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sarisakal

oyunun yamasını oyunu ilaçlamadan kurmak zorundasın.yoksa hata verir.yamayı kurduktan sonrada yamaya uygun ilaç bulmalısın yoksa oyunu oynayamazsın.

Eyvallah Çetin ve Sarısakal. teşekkürler.
  • bence oyun gercekten guzel. fps ve rpg karısımı farklı bir tür olmuş. Gerek konusu olsun gerek getirtiği yenlikle alınması gerkeen bir oyun. bende amd 3000+, 128 mb gforce 6600, 1gb ram var. oyunu high detailde sorunsuz oynuyorum. ysnlıx ışıklandırma statikten dynamice alınınca ciddi takılmalar oluyor.
  • oyunu ben yeni aldım.. ama oynayamıyorum minimum detaylar herşey minimum.. grafikler çok iğrençleşiyor ama hala performans yok max 21 fps alıyorum.. sürekli takılıyor official patch de kurdum.. amd 64 x2 dual 3800+ , ati x1950pro 256, 1 gb ram.. kasıyorda kasıyor :S
  • Arkadaşlar benim sistemim :
    Athlon 64 3200+
    1 gb 667 mhz ram
    X1300 Pro
    Win XP SP2

Oyunu yükledim,ardından oyuna girmeye çalıştığımda yükleme sonrası windows'a atıyor beni :( tüm grafik özelliklerini minimum yaptım,static lightning'i seçtim,800X600 çözünürlük yaptım,Page File'ı 3072 MB yaptığım halde genede bu sorunu gideremedim.Nolur allah rızası için bana yardım edin kafayı yiyecem :(
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.