Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (161. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darklord92

@Eru ilúvatar

Bildiğim kadarıyla bizim adamı emisyondan sonra beyin yıkayıcı makineye bağlayıp Monolith'lere geçiriyorlardı.SOC'da görebiliyoruz bizim adamı :)

Anladım teşekkürler.

Ama hiç tatmin etmeyen bir son SOC çok daha iyiydi.

• @Eru ilúvatar

Stalker Cop'u denedin mi ?
  • quote:

@Eru ilúvatar

Hayır o nedir mod mu ?
  • arkadaşlar bende oyunu gördüm aldım az bi şey de ilerledim cordona geçtim orda ilk görevlerimi yapıyordum artık görev vermiyor bana yani tutsak bir komutanla konustuktan sonra bana hiç görev verilmedi bana bir zulonun yerini söledi ama kordinartları gözükmüyor pda da bir yardım edebilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

quote:

@Eru ilúvatar

Hayır o nedir mod mu ?

Oyun baya baya
  • Call of Pripyat, serinin son çıkan oyunu...
  • @themanyax
    Abi oyunda silah satmak istiyorum ama acayip düşük bi fiyata satın alıyolar. Mesela silahın fiyatı 5000. Satarken 560 a felan astın alıyo. Hani 2. el anladık ama bu kadarda olmaz Bu alım satımı adaletli hale getiren mod biliyormusun acaba. Ben bir iki tane buldum ama bi faydası olmadı. Yardımcı olursan çok sevinirim.
  • Oyunda hiç para sıkıntısı çekmiyorsun ki? Neden silahları satmaya çalışıyorsun anlamıyorum. 2. el silahlar çok ucuza gider özellikle hasarlıysalar. Tamir edip satarsan biraz daha iyi para kazanabilirsin. Ben bir ara script dosyası ile oynayıp ayarlamaya çalışmıştım, biraz dengeli olmuştu, bulabilirsem atarım sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themanyax

Oyunda hiç para sıkıntısı çekmiyorsun ki? Neden silahları satmaya çalışıyorsun anlamıyorum. 2. el silahlar çok ucuza gider özellikle hasarlıysalar. Tamir edip satarsan biraz daha iyi para kazanabilirsin. Ben bir ara script dosyası ile oynayıp ayarlamaya çalışmıştım, biraz dengeli olmuştu, bulabilirsem atarım sana.

Abi teşekkür ederim. Niye silah satmaya çalıştığıma gelince. Adi banditler beni soydu. Oyunu 2. oynayışım ama unuttum soyulacğımı. Yaklaşık 70000 ru kadar paramı aldılar Ben bu parayı exoskeleton suit için biriktirmiştim. Biraz acıklı oldu ama olsun

• orada bug var onu yapıyorum para sıkıntısı kalmıyor.

önce bi enaz 5k paranız olsun fang görevine geçmeden banditler soymadan flea marketten rehber ile 2800 Ru ya cordona gidin herhangi bir yerine sonra paranız 300-400 Ru kalana kadar harcayın ister sidoda ister bir stalker da sonra stalker base teki rehberden 1000 Ru ya garbage e dönün ve paranız artık -600 felan sonra ini sıgınaga fang görevi için ve bırakın soysunlar sizi soygun bittiginde paranız 232234242 gibi bir deger olucak :D bu bir bug bu görev dışında aparsanız olmaz zaten bu görev dışıdna vede ilk olarak flea marketten cordona ışınlanmadıkça asla bug olmaz zaten normalde rehberler par azsa götürmüyor sadece flea den cordona geçince bug oluşuyor bunu kesinlikle yapmalısınız.
  • hocam bunun her seferinde olduğuna eminmisin? yani 2 farklı oynanışta hep oldu mu aynı yerde?
  • Arkadaşlar elimde S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl,Clear Sky ve Call of Pripyat var,bu oyunların konuları birbiriyle alakalı mı,eğer öyleyse hangi oyunu önce,hangisini sonra oynamalıyım?

Teşekkürler.
  • clear sky soc'un prequel'i, call of pripyat ise sequel'i. yani önce cs, sonra soc, sonra da cop oynarsan iyi olur.
  • Oyunların çıkış sıralaması şöyle: SHoC - CS - CoP

Oyundaki zaman çizelgesi ise: CS - SHoC - CoP.

Tavsiyem oyunların çıkış sırasına göre oynamanız, hikayeye daha bir hakim olursunuz...
  • @sahafiec

evet her seferinde ve her modda oluyor ama dedigim gibi sıgınaga fangı bulmak için girme görevi gelmeden vede önce flea market rehberinden cordona ışınlanmadıkça olmuyor özellikle farklı rehber ler ile farklı ışınlanma noktaları denedim nafile hep para sorunu çıkıyor paran az diyorlar ama fleadan cordona geçince stalkerların rehberleri acemi kampı ve ana üs teki dahil 2 side paran yok demiyor ve götürüyor ama paranın - ye dönmesi için diyelim flea markete dönüceksiniz 1500 mü istiyor sende 1000 olsun rehberle gidince -500 oluyor ve fang görevine devam ediyorsun sıgınaga inince soyulunca bug tamamlanıyor paran - de oldugundan fazlaca geliyor 23498529958 gibi bir değer oluyor harca harca bitmiyor üstelik sadece bug hile de sayılmaz hile sevmeyenler bile yapabilir sonuçta oyundan kaynaklı easter egg gibi bişey aslında

ya birde şu acıkma olayını çözebilen varmı çoğu kişide varmış 1.5.10 dan kaynaklıymış yabancı bir kaç forumda rasladım hatta oyunun dosyaları ile oynaıp düzeltmeye çalışan biri açıklamış oyun tamamen bozuluyormuş çok sinir bozucu ya bi suru yemek buluyosun ama yiyemiyosun çözüm bulan varsa yazarsa sevinirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 7 Eylül 2010; 2:12:17 >

• anlıyorum, bu durumda gerçekten bir bug olsa gerek. iyi yakalamışsın...
  • dürüst olayım bulmamda youtube yardım etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 7 Eylül 2010; 16:36:13 >
  • Güzel Oyun Ama Tarzım Değil
  • arkadaşlar oyunda epey bir ilerleyince, Dark Valley'deki görevleri bitirince tekrar Garbage'e girişte oyundan atmaya başladı.

Garbage'e nereden giriş yapmaya denesem sonuç aynı, Dark Valley ve ya Kordon tüm geçitleri denedim hep aynı hatayı veriyor.

oyunda 1.5.10 patch kurulu ve daha önce hiç oyundan atma olmamıştı.

aynı sorunu yaşayan var mı?

hatanın ekran görüntüsü:

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Kasım 2010; 14:57:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

arkadaşlar oyunda epey bir ilerleyince, Dark Valley'deki görevleri bitirince tekrar Garbage'e girişte oyundan atmaya başladı.

Garbage'e nereden giriş yapmaya denesem sonuç aynı, Dark Valley ve ya Kordon tüm geçitleri denedim hep aynı hatayı veriyor.

oyunda 1.5.10 patch kurulu ve daha önce hiç oyundan atma olmamıştı.

aynı sorunu yaşayan var mı?

hatanın ekran görüntüsü:

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

böyle bişey buldum

in your file...

G:S.T.A.L.K.E.R Clear Skygamedataconfigssystem.ltx

add "script_binding = bind_level_changer.bind" w/o ""

on line #197 or after ...

[level_changer]
    GroupControlSection =
    $spawn = "ailevel changer"
    ;$prefetch = 4
    ****= LVL_CHNG
    script_binding = bind_level_changer.bind

bunu dene.

total faction war 2.0 deneyen oldumu ?

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.