Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU] (162. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.307
Cevap
2
Favori
149.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Call of Pripyat ' dan başladım acaba ilk oyundan mı başlasaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

Ben Call of Pripyat ' dan başladım acaba ilk oyundan mı başlasaydım.

ilk once shadow of cherno sonra clear sky ve en son call of pripyatı oyna yoksa senaryoyu anlayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

arkadaşlar oyunda epey bir ilerleyince, Dark Valley'deki görevleri bitirince tekrar Garbage'e girişte oyundan atmaya başladı.

Garbage'e nereden giriş yapmaya denesem sonuç aynı, Dark Valley ve ya Kordon tüm geçitleri denedim hep aynı hatayı veriyor.

oyunda 1.5.10 patch kurulu ve daha önce hiç oyundan atma olmamıştı.

aynı sorunu yaşayan var mı?

hatanın ekran görüntüsü:

S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky (2008) [ANA KONU]

Buna benzer bir durum bendede olmuştu. Ben bunun oyunda biraz ilerledikten sonra (şimdi ne olduğunu hatırlamadığım) kurduğum patch, yama, mod gibi birşeyden (sonradan kurduğumdan dolayı) kaynaklanabileceğini düşünmüştüm. Ve sanırım haklıymışım oyunu tamamen kaldırıp yeniden temiz kurulum yaptıktan sonra tüm yamaları vs yükledim sonradan hiç değiştirmeden oynadığımda diğer bölgeye geçişlerde sorun yaşamadım.

• şu clear sky'a adam gibi bir total conversion modu çıkmadı yav
  • haklısın, bende tekrar oynamak için Clear Sky Complete modun çıkmasını bekliyorum.
  • quote:

haklısın, bende tekrar oynamak için Clear Sky Complete modun çıkmasını bekliyorum.

Bu mod çıktı
    http://stalker.filefront.com/file/Clear_Sky_Complete;113287

Ayrıca arkadaşlar screenshotlarda da görüldüğü üzere etrafımda 2 renk farklılığıyla oluşan bir çember var.Benle birlikte hareket ediyor.Grafik ayarlarını kurcaladım ama nafile.Grafik ayarı olarak gelişmiş ışıklandırma maksimumda.1-2 oyunda daha oluyor böyle anlamadım.Yardım ederseniz çok sevinirim.Çok sinir bozuyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 14 Aralık 2010; 14:19:31 >

• selam arkadaşlar ben cordona kadar gidebiliyorum sonrasında tıkanıyor ne4 yapmam gerekiyor
    bileniniz varsa söyledsin yaw! 1 yıl arayla 2. kez oyunu kurdum ama yine coedonda tıkandım biri yol göstersin nerde proğram hatası var yada ben neyi yanlış yapıyorsum??
  • quote:

Orijinalden alıntı: avasaded

selam arkadaşlar ben cordona kadar gidebiliyorum sonrasında tıkanıyor ne4 yapmam gerekiyor
    bileniniz varsa söyledsin yaw! 1 yıl arayla 2. kez oyunu kurdum ama yine coedonda tıkandım biri yol göstersin nerde proğram hatası var yada ben neyi yanlış yapıyorsum??

Tıkanma dediğin oyun içinde bug ise eğer "1.5.10" patchini kurup tekrar dene. Sorunun çözülecek. Başka türlü tıkanma ise ne tür bi tıkanma biraz daha açıkla ki bizde açalım o tıkanıklığı
  • şu oyunu bandit lere girip ve bitiren tek kişi benim herhalde ?
  • olabilir, ben her seferinde bağımsız kalmayı tercih ettim.
    nasıl peki bandit olmak, zevkli mi? çok görev var mı?
  • quote:

olabilir, ben her seferinde bağımsız kalmayı tercih ettim.
    nasıl peki bandit olmak, zevkli mi? çok görev var mı?

Zevkli değildi.Görevler kısıtlı ama stalkerların üssünü yok edersen en kral rewardı veriyor gp-37 ve bulldog
  • bende buglar çıkıyor. esc'ye bastığımda, quicksave yaptığıda, hatta adam yürürken bile bug çıkıyor, sorun neymiş diye more'u tıklıyorum exe dosyası hata verdi programı kapat penceresi çıkıyor. 1.5.1.0 patch'i de yüklü.
    ekleme: bundan önceki 65 sayfada da yazmışlardır ama ben bir daha yazayım. vista kullananlar görüntü ayarlarında dx10'u seçin. oyundan atmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyboy34 -- 11 Şubat 2011; 4:35:15 >
  • ben bi türlü eşya sata yada alma yerini bulamadım .. nereden alıp satıyoruz biriniz yardımcı olabilirmi
  • sidrovic gibi tüccarlar üslerde biraz gezin oralarda bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245

sidrovic gibi tüccarlar üslerde biraz gezin oralarda bulursun.

bu adama nasıl bişi satıcam satma seçeneği yok..
  • en altta trade yazar yada alışveriş
  • Ben olay sıralamasına göre ilk önce Clear Sky bitirdim, şimdi SOC oynuyorum, fakat aklıma takılan birşey var yani anlamadığım; CS'de herşeyin başlangıcını anlatıyor peki SOC'de aynı karakterlemi devam ediyoruz ? Yani aklıma olayı bir türlü birleştiremedim. :) Sanırım sabahtan beri SOC oynamaktan. Daha önce oyunu çıkış tarihlerine göre oynamıştım ama bir türlü sonları getiremedim, şimdi Türkçe yamalarla yavaş yavaş oynuyorum olayların sıralamasına göre.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 19 Temmuz 2011; 20:04:49 >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.