Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: msw

Arkadaşlar
    Decide what to do görevindeyim, stalkerlara mı saldırayım yoksa banditlere mi? ayrıca duty veya freedom dan hangisini seçmem yararıma olacak. İkisinden birini seçmem gerekiyormuş yoksa en yüksek rütbeye erişemezmişim ayrıca bazı bölümleri kaçıracakmışım.

Stalkerları seçtim ben. Duty freedom içinse orta yolu seçtim. Bir görevi yapamıyorsun Monolith survivors olmalı bende gittim öldürdüm onların hepsini
  • @msw
    ikinci Chevchenko gemisindeki stalkerlara saldırma görevinden bahsediyorsun her halde.
    orada stalkerların tarafını tutup banditleri sırtından vurman daha hayırlı.

bence Duty'ye de Freedom'a da katılma serbest takıl, ben öyle devam ediyorum ve hiç dezavantajı yok.

@fenerista
    quote:

Bir görevi yapamıyorsun Monolith survivors olmalı bende gittim öldürdüm onların hepsini

iyi yapmamışsın hocam, hatta büyük hata yapmışsın bence.
    Monolithlerin komutanı Pripyat'a giderken 1 numaralı adamın olabilirdi - çok iyi bir asker.

ayrıca Duty ve ya Freedom seçiminin bu Monolith görevi ile hiç alakası yok.
    onları son ana kadar Freedom ve ya Futy'ye dahil edebilirsin, senin kimden olduğun farketmez...
  • Blood sucker lair görevinde ne yapılacak anlayamadım ?

Head towards point 18 on the map, where you will have to connect the canister to the box to the left of the valve (screen) and let the gas into the monsters’ lair. After placing the canister at the right spot, turn the valve. Take out a gun, because you will have to face incoming Bloodsuckers (there’s a time counter in the upper right corner of the screen). Once the time’s up, return to Bread and inform him about destroying the lair. You can also sell Owl the document.

Eleman anlatmış ama ne yapıcağımı çözemedim 10 kg lık bir gaz tüpü vardı onunla bişeyler yapıcaz sanırımda ne yapıcaz yardım lütfen
  • Ya beyler şu ağacın üstündeki artifactı nasıl buluyosunuz anlatmışlar ingilizce baktım yok sonra yere düştüm artifact yerdeydi ama benim can çoktan nanay olduğu için alamadım şimdi ne yerde ne ağacın üstünde napçam ben ya ... Bu arada ben istemeden banditleri seçmişim bravo bana
  • Dedektörü açıp o ağaca tırmanacaksın ordaki olay bu Artifacta ulaşmak için üstlere doğru tırmanman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@msw
    ikinci Chevchenko gemisindeki stalkerlara saldırma görevinden bahsediyorsun her halde.

bence Duty'ye de Freedom'a da katılma serbest takıl, ben öyle devam ediyorum ve hiç dezavantajı yok.

@fenerista
    quote:

Bir görevi yapamıyorsun Monolith survivors olmalı bende gittim öldürdüm onların hepsini

iyi yapmamışsın hocam, hatta büyük hata yapmışsın bence.
    Monolithlerin komutanı Pripyat'a giderken 1 numaralı adamın olabilirdi - çok iyi bir asker.

onları son ana kadar Freedom ve ya Futy'ye dahil edebilirsin, senin kimden olduğun farketmez...

Pripyattayım hocam. X8 labaratuvarı için hazırlanıyorum :). Labaratuvardan sonraki görevlerde de lazım oluyorsa o asker biraz dezavantajlı olacağım da pek de önemi yok askerlerin.

Monolith görevi için zatondaki transaction görevinden sonra pdayı ben owl'a satmıştım. O yüzden Monolith görevini yapma imkanım yoktu. Bende gidip öldürdüm. O askerin silahını aldım Sonrad a kullanmadım işin ilginci. Gitti adamlar boşa

Bu arada seva ve exs. suitindeki 3. seviye de bazı iyileştirmeler yapılamıyor. Her 3 tool'u da 2 teknisyene verdim. İkisinde de denedim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 12 Şubat 2010; 23:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Blood sucker lair görevinde ne yapılacak anlayamadım ?

Head towards point 18 on the map, where you will have to connect the canister to the box to the left of the valve (screen) and let the gas into the monsters’ lair. After placing the canister at the right spot, turn the valve. Take out a gun, because you will have to face incoming Bloodsuckers (there’s a time counter in the upper right corner of the screen). Once the time’s up, return to Bread and inform him about destroying the lair. You can also sell Owl the document.

Eleman anlatmış ama ne yapıcağımı çözemedim 10 kg lık bir gaz tüpü vardı onunla bişeyler yapıcaz sanırımda ne yapıcaz yardım lütfen

Gaz tüpünü bulduysa gidip oradaki vanaya takıyorsun. Vanayı açıyorun gelen kan emicileri bir süre öldürüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 12 Şubat 2010; 23:27:36 >
  • Jüpitere yolculuk başladı nihayet
    @fenerista sağol hocam bayağı yardımın dokundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 13 Şubat 2010; 0:17:10 >
  • quote:

@msw

Ben de öyle yaptım durumu beard a bildirdim. hocam serbest takılmanın dezavantajı şöyle varmış, bir görev eksik tamamlıyormuşsun oyunu ayrıca en yüksek rütbeye erişemiyormuşsun, Bir de şunu sorayım hani şu dutyler banditlere silah satıyormuş orada aldığım pda yı kime vereyim, rehberde duty veya freedom un liderlerinden birine vermem gerektiği yazıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Jüpitere yolculuk başladı nihayet
    @fenerista sağol hocam bayağı yardımın dokundu

ooo iyi valla biz daha dünyada geziyoruz
  • Bence Zaton ve jupiterde çok zaman geçirmeye bakın Pripyatta biraz hayal kırıklığı var görev sayısı az

Bide ilk iki bölgedeki gibi bi yalnızlık havası yok gibi bunu tam tanımlayamıyorum sanki clear sky havası var orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Bence Zaton ve jupiterde çok zaman geçirmeye bakın Pripyatta biraz hayal kırıklığı var görev sayısı az

Bide ilk iki bölgedeki gibi bi yalnızlık havası yok gibi bunu tam tanımlayamıyorum sanki clear sky havası var orda

Kesinlikle Pripyat'a gitmek için bu kadar gönüllü olmayın derim. Zaton ve Jüpiterde bol bol gezin keşfedilecek o kadar çok şey varki inanılmaz..
  • Ben de öyle yapıyorum zatondan çıkmıcam var mı
  • quote:

@DRACON1C
    dostum nerelerdesin yahu? Zaton, Jupiter derken göremedim bir yerde seni.
    gece 12 de üstte resmini verdiğim çadırda bulışalım istersen, laflarız biraz...

Ben gemide takılıyorum bu ara, Strelok'u geçirdikten sonra pek çıkmadım dışarı.
    Doğru dedin, bir ara buluşalım gemi de sıkmaya başladı, laflayacak adam yok pek burada. Sultan diye bir herif var, saçma salak konuşuyor, birşey bildiği yok. Anca "hoppaaa..."
    Emisyondan sonraki gece görüşürük, 2 votka kapıp gelecem çadıra.
  • Abi azıcıkta Swamps Cordon Garbage taraflarına gelin yahu. Bıktım artık Fredomlarla Duty'lerin Stalker'la Bandit'lerin Clear Sky'larla Renegades'lerin birbirini yemesinden.
  • Ah be Emrahım, oralara nasıl gelelim?! Bayağı uzak yahu.
  • Cordon a da geliriz özlemişim kızıl ormanı,yantar ,limanks filen Demin metro 2033 ün trailer ına baktım fena değil gibi bakalım nasıl olacak

• şu an iron forest anomaly deyim ve bir yeraltı laboratuvarı varmış burda kapısına geldim giriş kartın yok dedi nerde bu kart
  • @hellteam;
    Evet güzel görünüyor; fakat hep iç mekanlarda geçerse sıkabilirg. Son SS'ler hep içeriden alınmış. Bu da insanı haliyle düşündürüyor.

@msw;

Hocam eğer düşündüğüm yer ise; bulunduğun yerin, üstündeki binada olması gerek.

Yanlış hatırlıyor da olabilirim ama sen yine de bir bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 13 Şubat 2010; 5:42:27 >
  • @msw

Hocam oraya girilmiyo diye hatırlıyorum Bide biyer hatırladım şimdi bi canavar öldürüp(adını hatırlayamadım) ama neresiydi böyle boruların üstünden geçip bi silaha ait dosya alıyoduk

@DRACON1C

Evet hocam bende aynı şeyi düşünmüştüm çatışmalar falan hep tünellerde Bazı çizimler stalker ı andırıyo ama silah modellemeleri baya farklı gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam
    @DRACON1C

Evet hocam bende aynı şeyi düşünmüştüm çatışmalar falan hep tünellerde Bazı çizimler stalker ı andırıyo ama silah modellemeleri baya farklı gibime geldi

Stalker'a gerçekten çok benziyor, umarım dışarıya istediğimiz zaman çıkabiliriz.
    Eğer o özgürlüğü tanırlarsa, o zaman Stalker'a rakip/alternatif olabilir ki olmasını da isterim. Sonuçta biz oyunculara yarar bu durum.
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.